:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Вероятно става дума за изпитания на въоръжението им
Вицепремиерът от НФСБ се грижел за интересите на "Цеко"
Те са намерени след убийството на дядо им, за което са обвинени майка им и баща им
СТАТИСТИКИ
Общо 369,619,345
Активни 1,954
Страници 119,885
За един ден 1,302,066

Гърция бори с ДДС лотария и печалби от 1 млн. евро укриването на данъци

Финансовото министерство на Гърция ще разпределя с лотария 1000 печалби на обща стойност 1 млн. евро като стимул за плащане на данъци, съобщи информационна агенция "Ройтерс", цитирана от "Дневник". Лотарията започва в края на октомври, а участието в жребия ще е автоматично, т.е. няма нужда човек да въвежда някъде данните си, печалбите ще се разпределят според броя на финансовите транзакции. Наградата от 1000 евро ще е под формата на пари в брой или данъчно облекчение в същия размер
.Сумата от 1 млн. евро месечно се възприема за символичен разход на фона на укривани 11-16 милиарда евро доходи всяка година, коментира "Ройтерс".

Гърция предложи на международните си кредитори схема за ДДС лотария през 2014 г. с надежда това да увеличи приходите в бюджета. Задействането ? сега е едно от условията по последния помощен пакет от 86 млрд. евро и освен това с нея се опитва стимулиране на електронните разплащания в икономика, доминирана от парите в брой. Страни като Португалия и Словакия също са изпробвали подобни проекти.
"Ройтерс" допълва, че в Гърция все още купувачите могат често да договорят да им направят отстъпка, ако не си вземат касова бележка с 24% ДДС.
847
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД