:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Вероятно става дума за изпитания на въоръжението им
Вицепремиерът от НФСБ се грижел за интересите на "Цеко"
Те са намерени след убийството на дядо им, за което са обвинени майка им и баща им
СТАТИСТИКИ
Общо 369,619,495
Активни 1,957
Страници 120,035
За един ден 1,302,066

Трите ЕРП-та са готови за зимата

 

Министерството на енергетиката провери готовността на "Електроенергийния системен оператор" и на трите електроразпределителни дружества - ЧЕЗ, "Електроразпределение Юг" и "Енерго -Про" за предстоящия зимен сезон. На произволно избран принцип са проверени енергийни обекти в районите на градовете Горна Оряховица, Велико Търново, Севлиево, Габрово, Пазарджик, Пловдив, Стара Загора, Нова Загора, Сливен, Чирпан, Дупница, Благоевград, Кресна, Симитли, Сандански, Перник и Радомир, съобщиха от ведомството.

В подстанциите са изпълнени всички необходими мероприятия свързани с подготовката им за есенно-зимния сезон. Няма забележки по отношение на въздушните електропроводни линии за високо напрежение, като всички проверени електропроводи преминаващи през горски територии са с добре поддържани просеки. Сервитутните зони около въздушните електропроводи за средно напрежение са почистени, а до края на месеца предстои да бъдат премахнати клони на единични дървета, намиращи се в близост до въздушни линии за ниско напрежение.

Съоръженията в обслужваните от трите електроразпределителни дружества възлови станции и трафопостове са преминали годишния профилактичен преглед и са подготвени за работа при зимни условия.

Трите ЕРП-та и ЕСО са организирали работата на аварийни екипи, които са на денонощно разположение и се покрива цялата територия на страната. Екипите са оборудвани с високо-проходими автомобили и всички необходими материали за извършване на неотложни аварийно-възстановителни работи. В обобщение от министерството изтъкнаха, че ЕСО и трите ЕРП-та имат готовност за справяне с потенциални аварии по време на зимния сезон 2017 г. - 2018 г.
8
667
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
8
 Видими 
12 Октомври 2017 16:37
а четвъртото?
12 Октомври 2017 16:43
Бе те и миналата есен бяха готови, пък половин България седя с дни без ток в най-големия студ.

Да не им е уроки на изЧЕЗнете, но за пръв път миналата зима в нашия квартал токът не спря нито веднъж. Обисновено в един и същ отрязък на "Симеон" периодично си седим на тъмно и студено през зимата, че и през лятото.
12 Октомври 2017 17:11

Трите ЕРП-та са готови за Измамата
12 Октомври 2017 17:15
"Трите ЕРП-та са готови за зимата"

И с вдигането на цените отново пролетес ?
12 Октомври 2017 19:26
https://i.ytimg.com/vi/GsE8EzKmuPA/maxresdefault.jpg

12 Октомври 2017 19:59
12 Октомври 2017 20:54
Наистина? А къде трябваше да подаваме фалшиви новини за проверка, че забравих?
12 Октомври 2017 21:01
/:/Трите ЕРП-та са готови за зимата
....................................................................................
По-радостно щеше да е, ако "Трите ЕРП-та са готови за РЕнационализация/ДЕприватизация/"!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД