×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Юнкер и без това покани само България, Франция, Италия, Австрия, Гърция, Германия и Испания.
Децата им не могат да учат в новопостроено училище. Сградата даде дефекти, а ремонт още няма
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,708,330
Активни 671
Страници 3,799
За един ден 1,302,066

Досегашният зам. -директор на СМГ е новият й и.д. директор

Ивайло Ушагелов е новият изпълняващ длъжността директор на Софийската математическа гимназия. До сега той беше заместник-директор на училището, предаде БНР.
Преди това на поста беше пенсионираната учителка Зоя Савова, която подаде оставка. А преди началото на учебната година беше уволнен титулярът Антони Стоянов след скандал, избухнал заради уволнението на учителка по математика.
3
1198
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
12 Октомври 2017 14:17
За съжаление СМГ не го чака нищо добро с Ушагелов, и той както и предното чучело Зоя Савова са протежета на няколко самозабравили се лелки - Румяна Караджова, Петя Тодорова, Линка Минчева и Илияна Цветкова дето си мислят, че са хванали Господ за шлифера и могат да назначават и уволняват когото си искат в училището.
12 Октомври 2017 14:37
Merkurdig
През лятото се говореше, че именно Ушагелов осигурява политическата подкрепа на протестиращите тогава срещу бившия вече директор. Учудващо беше, че РУО не го назначиха веднага - няк`ва странна игра се мятка в това знаково училище...
12 Октомври 2017 14:57
закриване явно е целта..
тя математиката за компаньонки и мутреси не е нужна.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД