×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Юнкер и без това покани само България, Франция, Италия, Австрия, Гърция, Германия и Испания.
Децата им не могат да учат в новопостроено училище. Сградата даде дефекти, а ремонт още няма
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,708,449
Активни 661
Страници 3,918
За един ден 1,302,066

Полицейският началник в Пловдив покривал телефонните измамници

21 телефонни измами станаха в Пловдив от началото на септември, общата сума, прибрана от измамени възрастни хора, е 180 000 лв. В понеделник при разследване на групата измамници излизат подробности, уличаващи началника на Охранителна полиция към Трето РПУ в града Стоян Павлов.
Той е задържан и обвинен за подкуп, като в обвинителния акт засега влиза само една измама от 1300 лв. 300 от тях той е получил като хонорар за услугите, които е предоставял на измамниците - да ги консултира как да се предпазват, за да не бъдат заловени, да ги предупреждава за следствени действия, да им помага, предаде БГНЕС.
За конкретната телефонна измама е обвинен един мъж от пловдивско село, като свидетел е привлечен шофьорът на "мулето". Връзката между престъпната група и полицая с повече от 20 години стаж в МВР идва от негов близък приятел, който участва в схемата.
На брифинг в Пловдив днес окръжният прокурор Румен Попов каза, че останалите привлечени за измамите са се обръщали към Стоян Павлов с "шефе". Той отрече сред тях да има и други полицаи, очевидно става дума за йерархия в самата група. Мозъкът на групата е в Румъния, каза той. Досега Стоян Павлов не е разследван от Вътрешния отдел на МВР, но след новината за неговото задържане, в прокуратурата и МВР постъпват множество сигнали за негови корупционни действия. Той оглавяваше в началото на 90-те отдел "Издирване", по- късно стана районен инспектор, а в момента на ареста е на ръководна длъжност в районно управление. Прокуратурата ще настоява за най- тежката мярка за неотклонение "Задържане под стража".
10
1690
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
10
 Видими 
12 Октомври 2017 12:51
И какво излиза от този случай, че на Бокова мъжа може да прави "консултации" и да взема милиони а нашия човек не може! Ето затова хората са казали, че службата е за едни майка за други мащеха.
12 Октомври 2017 12:56
Като се сетя на учредителното събрание на Партията колко полицейски начлници присъстваха........
По онова време й викаха "партията на милиционерите"
Правя тънък намек само.
12 Октомври 2017 13:03
а в момента на ареста е на ръководна длъжност в районно управление.
И какво, сега ръководи РПУ-то от ареста?
12 Октомври 2017 13:07
А той не е ли от бившите Му колеги?
12 Октомври 2017 13:09
А за щерката на Ясновидеца от Драгалевци в КТБ не се ли сещаш... Съветвала Мустака като доведен отец...
12 Октомври 2017 13:28
най-тежката мярка за неотклонение "Задържане под стража"
Не е тази, не е. Най-тежката мярка за неотклонение тежи само няколко грама, но се поставя в черепа с помощта на пищов. Никой не е мърдал после, да не говорим за отклоняване.
12 Октомври 2017 13:41
КТБ не се ли сещаш...


Присетих се - по онова време "шайката" направи всичко, което се прави, когато умишлено искаш да катурнеш банка.
Единия влезе в банката с банда обвинители, придружен от банда тежковъоръжени киборги, другия лъжеше потен, пряко в ефир как Мустака изнесъл 210 млн. (тайно) чували с пари, а един пълничък политик с медии удари банката "с вестник". Четвърти в КФН правеше "димна завеса", докато шефа на всички милиционери буташе всички държавни пари във същата тая банка......
Последно се присещам, че Мустака се е позовал на закона "Магнитски", за образуване на дело в САЩ срещу "шайката".
Толкова се присещам.......А-а-а-а....присетих се, че за банката на скиора шайката постъпи по друг начин - направи онова, което се прави, когато НЕ искаш фалит, а оздравяване на банка - пълна секретност, наливане на милиарди ликвидност и т.н., тоест, точно обратното, което направи с другата банка.
12 Октомври 2017 14:06
То е ясно, че има полицаи, които покриват измамниците и взимат един хубав хонорар за това.
12 Октомври 2017 14:41
Вече и децата от детската градина знаят, че престъпници и полиция в едно гърне пърдят.
Няма новина тук.
12 Октомври 2017 15:38
180 000 хиляди лева?
сто и осемдесет хиляди лева
От началото на септември (40 дни).
САМО В ПЛОВДИВ
И това са само декларираните!!!!!!
Майкооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД