×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Според оперативни данни те се канели да започнат да секат и фалшиви 2 евро
Токио реагира гневно
Борисов предлага затваряне на всички граници в Европейския съюз
СТАТИСТИКИ
Общо 385,248,809
Активни 1,376
Страници 95,095
За един ден 1,302,066

"Фейсбук" скандал тресе предизборно Австрия

Себастиан Курц
Австрия предизборно е разтърсена от "Фейсбук" скандал, след като в социалната мрежа се появиха две страници, злепоставящи външния министър и лидер на дясната Народна партия Себастиан Курц, който е фаворит за следващ канцлер, съобщи електронното издание "Политико". В едната от тях, озаглавена "Истината за Себастиан Курц", са публикувани манипулирани снимки и видеоклипове на Курц, за когото се твърди, че тайно създава условия за нова мигрантска вълна от ислямските държави и че е част от "съмнителната политическа мрежа" на милиардера Джордж Сорос.

Двете страници са блокирани, но се оказа, че зад тях стои нает от управляващата Социалдемократическа партия специалист по политически маркетинг. Договорът с Тал Зилберщайн е прекратен през август, след като Израел започнал да го разследва за пране на пари. Скандалът обаче сериозно разклати позициите на сегашния канцлер Кристиан Керн. Според последните проучвания партията на Курц събира 33% одобрение, следвана от Партията на свободата с 26% и социалдемократите на Керн с 24%. Парламентарните избори в Австрия са на 15 октомври.
856
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД