:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 265
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Докато МВР разбива банда след банда, въоръжени обраха 400 000 лв.

СНИМКА: БГНЕС
На това място в кв. "Овча купел 2" в столицата е извършено въоръженото нападение.
Въоръжени с автомати "Калашников" бандити не се стреснаха от всекидневните хвалби на МВР за разбити организирани престъпни групи и ограбиха инкасо автомобил в столичния кв. "Овча купел 2". Те задигнаха 400 000 лв., докато вътрешното министерство търсеше овации за операция в Северозападна България.

Сигналът за престъплението е подаден в 22.50 ч. в сряда. Грабежът е извършен от трима с маски и тъмен високопроходим автомобил, съобщи МВР. Те са контузили охранителите на инкасовата фирма.

От МВР апелираха към охранителните фирми да не подценяват предписанията, които им правят служителите от "Охранителна полиция" при проверките. "Има фирми с множество предписания, множество констативни протоколи, неглижират ги. В резултат се стига до случаи като снощния", твърдят от вътрешното министерство.

Грабежът е извършен в инкасов център на голяма охранителна фирма. Парите са били в инкасов автомобил, а нападателите са атакували точно в момента, в който охраната е прехвърляла чувалите в сградата, която вероятно е някакво междинно място за съхранение на парите. Полицията издирва трима извършители.

"Не разбирам какво се е случило тук. Не ми е ясно какво е правил автомобил с пари на това място - тук няма нито банков клон, нито клиент, който дава пари, пратки и товари", каза по Нова тв депутатът от ГЕРБ Маноил Манев. Той се усъмни в пропуски в работата на охранителната фирма. "Подозирам, че това тук няма нищо общо със закона, с охранителната дейност и с инкасо дейността", обяви той.



ВЗРИВ

Крадци са взривили банкомат срещу Окръжна болница в столицата през нощта срещу четвъртък съобщи МВР. За целта го напълнили с газ. При взрива обаче касетките с парите останали затворени и нападателите не успели да вземат нищо. Строшени са витрините на околните сгради.
2
1228
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
28 Септември 2017 20:42
От банда на банда, че на горския на фаса
29 Септември 2017 14:09
Но може пък да има адрес, който може и да е на една партия, която може и да е управляваща, където да трябва да се носят едни пари, може и от продажбата а суджуци...А похитителите пък може да са от една друга партия и сега може да раздадат парите на "бедните"...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД