×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Исландците пропуснаха VAR-дузпа и отстъпиха с 0:2
Срещата била в рамките на Българското европредседателство, пише премиерът във Фейсбук страницата си
Новият заем ще бъде използван за погасяване на стари дългове
Нападнаха съветници от американската коалиция в зона за деескалация в Сирия
„Системата е на ръба”, твърди главният прокурор
Столтенберг очаква Македония да бъде поканена в НАТО в началото на юли
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,831,251
Активни 1,266
Страници 126,720
За един ден 1,302,066

Новите цигарени бандероли ще са с QR код

 
Тютюневите изделия и бутилираните алкохолни напитки ще се продават с нов бандерол от 1 януари 2018 година, напомни Министерството на финансите.

Нововъведение при бандеролите за цигарите е поставянето на QR код. Кодът е стандартен и може да се прочете чрез смартфон или таблет чрез всяко безплатно приложение за четене на QR код.

Акцизните стоки, облепени с действащите към момента бандероли, които вече са в търговската мрежа, могат да се реализират до изчерпването им, но не по-късно от 31 декември 2018 година, посочват още от МФ. А притежателите на данъчни складове трябва да върнат неизползваните бандероли от "реколта 2017" в митницата, от която са ги получили, в 30-дневен срок от влизане в сила на новите образци.

Образците на бандероли включват комбинация от защитни елементи в графичния дизайн, хартията, мастилата, холограмната лента, както и различни техники на печат.
Всеки стикер има определени реквизити: серия, номер, литраж и алкохолен градус (при алкохолните напитки) и цена (при тютюневите изделия).
7
1048
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
7
 Видими 
26 Септември 2017 18:45
И?
Да не замислят, както казаха, че ще правят с бензиностанциите, да трябва да сканираме?
И да изпращаме в НАП. Със СМС по 1,20?
26 Септември 2017 18:51
Акцизните стоки, облепени с действащите към момента бандероли, които вече са в търговската мрежа, могат да се реализират до изчерпването им, но не по-късно от 31 декември 2018 година, посочват още от МФ. А притежателите на данъчни складове трябва да върнат неизползваните бандероли от "реколта 2017" в митницата

това е просто едно съобщение, никой за нищо не се е загрижил и не го интересува. басирам се че дори не се проверяват от какъв спирт и от какво са направени въпросните "питиета" преди да им турят бандерола.
26 Септември 2017 18:52
И кво е тва менте на снимката
26 Септември 2017 18:55
във велинград имаха наглостта да ми предложат червено вино с винтова капачка! в 5-звезден хотел! добре че персонала се оказаха прекрасни млади хора и не се възпротивиха да си пием виното и ракията които носехме. и още по-добре че гостите които бяхме поканили не дойдоха поради времето нея вечер
26 Септември 2017 19:07
във велинград имаха наглостта да ми предложат червено вино с винтова капачка! в 5-звезден хотел!

На мен редовно ми се случва да ми сервират виното отворено. Сервитьорите биват искрено учудени когато учтиво ги помоля да ми донесат друга бутилка и да я отворят пред мен. Дори в един гурме ресторант на известен шеф, който се мотае по телевизиите, имаха наглостта да ми включат в сметката върната бутилка. Скандалът беше чутовен!
26 Септември 2017 19:09
26 Септември 2017 19:34
Ама, вие какво искате , бе ?
Пазарници , сър .
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД