:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
СТАТИСТИКИ
Общо 369,207,193
Активни 484
Страници 5,241
За един ден 1,302,066

4000 стикера за паркиране в София изтичат през октомври

Центърът за градска мобилност съобщи, че през октомври изтича валидността на около 4000 винетни стикера в платените зони за паркиране на София. Срокът за разглеждане на документите е 14 дни, въпреки че служителите на дружеството работят с максимална експедитивност и издават разрешенията далеч преди крайния срок. До този момент около 2600 души вече са подали заявления, предаде БНТ. Експертите на ЦГМ съветват всички, които искат да получат достъп до тази услуга да не чакат последните дни.

Работят 4 офиси за подаване на документи – на бул. „Будапеща“ 17, на „Възраждане“ 1 и в метростанциите „Европейски съюз“ и „НДК“. Заявка за издаването на винетен стикер може да да стане и онлайн. По същия ред се подават и документите на живущите в присъединените части на зелената зона в районите „Средец“ и „Лозенец“, която започва да действа от 1 октомври 2017 г.

Гражданите, които живеят в зоните за платено паркиране и искат да ползват правото да паркират със стикер, но не са променили своята адресна регистрация, могат да подадат документи и да получат възможност да спират в рамките на месец. След промяната на личните си документи, те ще вземат и годишния стикер.
1
728
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
26 Септември 2017 20:35
Не знам за ЦГМ, ама преди повече от половин година из квартала обикаляха от Столичен инспекторат, и лепяха стикери по видимо неизползвани и затревени автомобили. На лепенките пишеше, че в срок до три месеца, ако собствениците не са ги махнали, СО ще ги репатрира. Лепенките избеляха, трите месеца изтекоха, още не съм видял някой да репатрира каквото и да било...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД