×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Исландците пропуснаха VAR-дузпа и отстъпиха с 0:2
Срещата била в рамките на Българското европредседателство, пише премиерът във Фейсбук страницата си
Новият заем ще бъде използван за погасяване на стари дългове
Нападнаха съветници от американската коалиция в зона за деескалация в Сирия
„Системата е на ръба”, твърди главният прокурор
Столтенберг очаква Македония да бъде поканена в НАТО в началото на юли
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,832,208
Активни 1,216
Страници 127,677
За един ден 1,302,066

Нови тапи ще задръстят движението около София

 
Днес започва ремонт на Източната тангента на София в участъка от магистрала „Тракия“ до Северната скоростна тангента. От утре пък ще започне поетапен ремонт на участъка от пътя София – Перник през Владая, съобщи Би Ти Ви.
Първата отсечка, по която ще се работи, е между „Черния кос“ и КПП „Владая“ в двете ленти в посока София. Движението ще се пренасочи двупосочно в лентите за Перник. За облекчаване на трафика по време на строителните дейности от Пътната агенция препоръчват на шофьорите да използват автомагистрала „Люлин“ и третокласния път Голямо Бучино – Мало Бучино – Суходол.
8
1801
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
8
 Видими 
25 Септември 2017 08:11
То май пътища и "тапи" станаха синоними?! Може ли да се каже "Човекът е човек, когато е в "тапа""?
25 Септември 2017 08:49
Кефи ме модата околвърстното на София да се дели на тангенти и дъги - източна, южна... По тоя образец и източното трябва да е дъга - има извивка при Казичене...
25 Септември 2017 09:13
Ако трябва да сме пунктуални "тангента" няма. Има нещо като хорда, поначупена, но вътре в околовръстното.
25 Септември 2017 09:27
Защо ли не ми пука?
Да беее.Аз съм провансалец.И се гордея с това. }
25 Септември 2017 12:01
Е , вече не издържам на напрежението ! Тук , в Пловдив цяло лято следим с трепет ремонтите на пътищата в София ... Тъкмо се беше успокоила работата и отдъхнахме - и пак тапи !!!? Докога ? Ще ни докарате инфаркти !
Добре че никой не пише за ремонтите по улиците на Пловдив. За невероятната скорост , с която се ремонтират - участъци по 1км се правят само за някакви си 9-10 месеца . Ремонтът на един от мостовете се извърши за по-малко от три години ! Там , за нещастниците , които са около Бриколажа да не отварям дума - в нормална държава , вероятно вече щяха да съдят общината ... Добре, че никой не пише за великия ремонт на бул. "Руски" - там километър и малко отне по-малко от две години да се направи ... И никой не беше виждал повече от пет работници накуп ... Е с'я започнаха последния участък на бул. "Васил Априлов" - и там повечето време не можеш да видиш някой да работи , но пък булевардът си е затворен в едната посока и осигурява прилични задръствания по останалите улици ... Ама да не си помисли някой , че тази "скорост" , с която стават ремонтите на улиците в Пловдив е заради "съвсем случайните" все едни и същи фирми , които печелят поръчките ? Да не си помисли някой , че нямат персонал и затова не можеш да видиш с дни работници по ремонтираните участъци ? Няма такива работи , ей !

Ей , на - вчера бях в Асеновград - и там общината им е организирала блокада на целия град , чрез ремонти едновременно на четири важни улици... Целият град представляваше едно голямо , весело задръстване...

Оффф , добре, че журналистите от националните вестници не се сещат да пишат и за ремонтите в други градове, различни от София, че съвсем няма да се издържа !
25 Септември 2017 14:15
Нови талпи
25 Септември 2017 15:52
MOPT25 Септември 2017 09:13
Ако трябва да сме пунктуални "тангента" няма. Има нещо като хорда, поначупена, но вътре в околовръстното.

Неграмотността и невежеството са задължителни изисквания за колониалната ни администрация.
25 Септември 2017 18:41
То май пътища и "тапи" станаха синоними?! Може ли да се каже "Човекът е човек, когато е в "тапа""?


Зиме човекът е и в паднала талпа. Забучен. Запазена марка - Лилето.

Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД