×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
ГЕРБ прехвърли на фирми охраната на народа, а там се генерират между 1,5-1,7 млрд. лева ресурс, твърди тя
По същото време там е бил и зетят на Тръмп и то в качеството на президентски съветник
Левицата губи депутати в навечерието на вота на недоверие
Виена ще направи това по време на председателството си на Съвета на ЕС
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,996,593
Активни 1,185
Страници 48,634
За един ден 1,302,066
Реконтра

На оправяне отива

Архитектите ще ни строят здания във формата на кобри. С пикантни фрески от Каджурахо  вътре.  
Ето сега вече ще бъдат преборени и демографската криза, и липсата на кадри у нас! Колко било просто! Въвеждат се сериозни облекчения за фирми, които искат да наемат чужденци от страни извън ЕС и готово!

Наистина революционни облекчения и прогнозираният наплив от работяги чужденци е гарантиран! Ала готови ли сме за него? Ще се извият ли опашки на турската граница, откъм сръбско и на дунавските мостове? Добре, че е четвъртата ни, морската граница, та оттам, с надуваеми лодки, самоделни салове от бидони и дори препасани с кратунки, да пристигат мераклиите да ни оправят кадрово и демографски.

Тук се налага малко да гадаем, защото за кадровото ни извисяване е ясно - пришълците ще работят, обаче демографското такова свенливо не е представено в детайли. Приемаме, че се има предвид трайно заселване с елементи на побългаряване, а не, така да се каже, пряко въздействие. От друга страна в увеличаването на населението има и някои твърде приятни моменти, тъй че да оставим нещата на времето и на природата, а ние по-добре да обмислим друг, много по-съществен неизяснен момент.

Ясно е, че готвачи ще бъдат внасяни от Китай, архитекти от Индия, обслужващ персонал от Филипините, танцьорки от Тайланд, овцевъди от Австралия, лекоатлети от Кения и ловци на китове от Чукотка, обаче политици откъде да си внесем?

В момента у нас добре се харчат патриотичните лидери със здрава ръка, значи натам трябва да обърнем поглед. Севернокорейският вариант сякаш сега е на гребена на вълната в съответната политическа пазарна ниша, освен това такъв лидер веднага ще намери атрактивно приложение на атомните чаркове от Белене. Но я да си представим как сутрин тръгва любимият ръководител от Бояна към "Дондуков", а от двете страни на булевард "България" са се струпали нашенци, жените в народни носии, мъжете със сватбените костюми и заресани с лимонада, и му махат с кърпички и знаменца, плачат от възхита и пеят възхваляващи химни. Невъзможно, поне докато алтернативата е човек да си изпие на спокойствие една ракия, а ракия винаги у нас ще има, дори и съответният лидер да ни докара до там, че да пасем трева, от трева ще я варим ракията, с репей ще замезваме, но ще пребъдем. И ще измисляме вицове за лидера си, а такова нещо един севернокорейски управник не би понесъл.

На присмех сякаш тези дни най носи американският лидер, който освен това има хубава жена, а това е допълнителна възможност за одумване. Този човек обаче е свикнал на големи пари, каквито у нас няма, навикнал е да го вози президентски самолет и дори до съседния град да прехвърча с хеликоптер. Не, няма да му насмогнем, до месец-два ще го приземим и даже ще го спешим, което със сигурност ще го нарани.

Стане ли дума за бедност, сещаме се за Африка, а оттам има разнообразен избор на лидери за внос. Ние сме демократична страна, тук народът решава и със сигурност народът ни като един ще поиска лидер тип Бокаса, който със собствените си ръце, по-точно зъби, да разреди набъбналата ни политическа каста. Добре, обаче човекоядец не значи аскет, дори напротив, такива лидери са склонни да си угаждат и надали ще се откажат от людоедството, като се свършат политиците за изяждане. Рано или късно готвачът ще се принуди да работи и с обикновен човешки материал.

Трудно, дяволски трудно нещо е оправянето на една страна, пък дори и с внос на готови политици! Дали пък да не опитаме с износа им?
1
1399
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
21 Септември 2017 21:48
(снимка: натиснете тук)
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД