×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Само през 2017 г. в Мексико са убити 25 339 души
45-годишният Есам ел Хадари спаси дузпа, но Саудитска Арабия би с 2:1
Към него се създава Обществен съвет по физическо възпитание и спорт
Той нямал право да влиза в Щатите заради посещение в Иран
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 386,181,433
Активни 1,616
Страници 117,790
За един ден 1,302,066

Папа Франциск: Църквата късно призна проблема с педофилията

Папа Франциск призна, че Църквата „късно призна” проблема с педофилията след католическите свещеници и късно се зае с нейното разрешаване, предава БГНЕС. Той изразил това мнение пред членовете на папската Комисия за защита на непълнолетните.
Главата на Римокатолическата църква добави, че извършителите на такива престъпления никога няма да бъдат помилвани.
„Ако някой е доказано виновен за педофилия, той може да поиска опрощение от папата, но никога няма да бъде помилван”, увери той.
Папа Франциск добави, че педофилията е „ужасен грях” и „болезнен удар за цялото човечество”, което позови Църквата.
Скандали със сексуално малтретиране на деца и юноши от страна на католически духовници имаше и по времето на предишния папа – Бенедикт XVI. Мнозина вярват, че това е причината за абдикацията му през 2013 г.
13
1073
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
13
 Видими 
21 Септември 2017 17:14
Не е късно, нали от горе още не са ви посипали с огън и жупел!
21 Септември 2017 18:06
Ересиарх и разколник си признава за педофилията....и ? А педерастията, мъжеложството, блудството какво са!?
Или за тях може и иначе...пфу ..нещастник...
Миналата седмица изцепи нещо от рода, че Библията била художествена измислица.
Въобще последния папа е съвсем изпържен...
21 Септември 2017 18:49
И нас кво ни бърка. Всеки християнин знае, че католицизмът е ерес.
21 Септември 2017 19:07
И нас кво ни бърка. Всеки християнин знае, че католицизмът е ерес.

Аз съм християнин и не знам, че е ерес! Същото се отнася и за православието. След срещата между папа Павел и патриарх Атинагор през 1965 г.,взаимните анатеми са премахнати!
21 Септември 2017 19:36
Онзитам....ако се заинтересуваш малко ще разбереш, че никой не може да махне анатемите без да тръгне срещу Църквата. Самите анатеми не се слагат заради прищевките на този или онзи. Но сложили ли се, то това означава, че има догматически противоречия...А след като има, то свалянето на Анатемата е съгласие с противоречието или "узаконяване" на беззаконието...

Атинагор е човек...с цялата си човешка природа.
Внимателно с Анатемата...с непогрешимостта на папата, с филиокве, с чистилището, с непорочното зачатие на самата Дева Мария..и тн и тн.....с педераските бракове, с жените свещеници,...
А, че католицизма ВЕЧЕ е ерес и че е отпаднал от Едната Свята Съборна и Апостолска Църква е ясно на всеки православен християнин

21 Септември 2017 20:59
Няма ли някой педофил да се изкаже по въпроса, анонимно разбира се ? За мен хомосексуализмът също е уродство, но се толерира и ни се внушава, да го приемем като "сексуален избор". Има и други видове сексуален "избор", съвокуплението с животни, например.
Може би е уместно, БАН да си каже тежката дума.
21 Септември 2017 21:30
А, че католицизма ВЕЧЕ е ерес и че е отпаднал от Едната Свята Съборна и Апостолска Църква е ясно на всеки православен християнин

А, че православието ВЕЧЕ е ерес и, че е отпаднало от Едната Свята Католическа и Апостолска Църква е ясно на всеки християнин - католик!
21 Септември 2017 22:16
А, че православието ВЕЧЕ е ерес и, че е отпаднало от Едната Свята Католическа и Апостолска Църква е ясно на всеки християнин - католик!
Тва е ясно на секи педофил
21 Септември 2017 22:51
се зае с нейното разрешаване

И как се зае, с дупе ли? Поповете в православната Църква може да са пияници, чревоугодници и педали, ама поне не са еволюирали до педофилията.
21 Септември 2017 22:56
е ясно на всеки християнин - католик!

Мерси и благодаря, стана ясно къф сте християнин. Бъдете здрав и най-вече жив.
22 Септември 2017 05:21
А, че православието ВЕЧЕ е ерес и, че е отпаднало от Едната Свята Католическа и Апостолска Църква е ясно на всеки християнин - католик!
Хахаха, като казах, че християните знаят за какво иде реч имах предвид именно християните. Цитат като горния не може да съществува по начало, това е някакъв нонсенс. Църквата е само една и тя е съборна. Още от времето на Христос. Католическата църква не е съборна и е ерес. Онзитам пък само показва невежество/незнание или че не е християнин.
22 Септември 2017 10:22
Онзитам...да представяш желаното за действителност е невежество и детинска работа...
Католицизма е част от плана на Врагът на Човечеството...а такива като теб за съжаление са слепи. Не забравяй, че само докато си жив можеш да искаш прошка и да се покаеш...
22 Септември 2017 12:13
От мен малко лесно-достъпни обяснения защо римокатолическата "църква" не е съборна, следователно е ерес, защото не следва догмАта на Църквата:

http://petkohinov.com/pravoslavie/02/ef-vatican.html
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД