×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Юнкер и без това покани само България, Франция, Италия, Австрия, Гърция, Германия и Испания.
Децата им не могат да учат в новопостроено училище. Сградата даде дефекти, а ремонт още няма
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,708,999
Активни 666
Страници 4,468
За един ден 1,302,066

Карадайъ: Винаги осъждаме национализмите

 
"Винаги ясно и категорично осъждаме популизма, радикализмите и национализмите." Това обяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ в декларация от името на ПГ. Декларацията е по повод на информацията за множество разрушени надгробни плочи в еврейското гробище в София. „Ние от ДПС не мълчим, когато се сблъскваме с прояви на нацизъм и екстремизъм, винаги ясно и категорично осъждаме популизма, радикализмите и национализмите. И винаги ще бъде така, когато демокрацията е застрашена“, изтъкна Карадайъ.
„Вместо неадекватните опити на някои за прочит на годишната реч на председателя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер за състоянието на Съюза, трябва много внимателно да разчетем неговото предложение за прекратяване на еврофинансирането за евроскептични, екстремистки и националистически партии“, посочи Мустафа Карадайъ. Според него днес е време всеки да заеме правилната позиция. „Утре може да бъде късно. И никой, за който европейските ценности имат значение, няма право да мълчи. В противен случай е част от евроскептицизма, екстремизма и национал-популизма“, заяви още председателят на ДПС.
7
1121
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
7
 Видими 
19 Септември 2017 15:32
радикализмите и национализмите
19 Септември 2017 15:34
НАЦИОНАЛЍЗЪМ, -змът, -зма, мн. няма

http://ibl.bas.bg/rbe/lang/bg/%D0%9D%D0%90%D0%A6%D0%98%D0%9E%D0%9D%D0%90%D0%9B%D0%98%D0%97%D0%AA%D0%9C/

РАДИКАЛЍЗЪМ, -змът, -зма, мн. няма

http://ibl.bas.bg/rbe/lang/bg/%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D1%8A%D0%BC/
19 Септември 2017 15:45
радикализмите и национализмите


Туй звучи точно като информацИИТЕ, социализмИТЕ и комунизмИТЕ.

Но за съжаление вече се е превърнало в тенденция, която набира скорост.
19 Септември 2017 15:48
Винаги ги осъждат когато не действат заедно
19 Септември 2017 15:48
Уважаеми г-не Карадайъ,
Националисти в България са тези от ДПС и ДОСТ!
"Атака", НФСБ и ВМРО са патриоти в България!
Разликата е, че "националисти" в България са тези, които считат/ и мечтаят, и, може би, действат?!/, че принадлежат към друга Нация, а НЕ към тази, на държавата на която те са Граждани/по паспорт, по Гражданство/!
Сиреч, българи-националисти са Гражданите на Сърбия, в т.нар. "Западни покрайнини", които считат/ и мечтаят, и, може би, действат?!/, че принадлежат към българската Нация!
А в България, всеки който има българско Гражданство, е БЪЛГАРИН по Националност- НЕзависимо от кой Етнос/вкл. турски!/ е или се самоопределя, че е! ТЧК
19 Септември 2017 15:50
А какъв наратив, какъв дискурс, какви парадигми, какви катарзиси дори имаше на времето в ДПС и как им се възхищаваше форумното болшинство...
19 Септември 2017 16:55
Щото в Одринските и Лозенградски гробища има мн-о-о -о- го запазени надгробни плочи на българи и гърци, живели и погребани там.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД