×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Само през 2017 г. в Мексико са убити 25 339 души
45-годишният Есам ел Хадари спаси дузпа, но Саудитска Арабия би с 2:1
Към него се създава Обществен съвет по физическо възпитание и спорт
Той нямал право да влиза в Щатите заради посещение в Иран
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 386,180,735
Активни 1,676
Страници 117,092
За един ден 1,302,066

Красимир Сребров е новият шеф на "Автомобилна администрация"

 
Красимир Сребров е новият изпълнителен директор на Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация", съобщиха от транспортното министерство.

Той приема поста от Красимир Калайджиев, който се пенсионира. През последните два месеца Красимир Сребров бе зам. -изпълнителен директор на ИА "Автомобилна администрация".

От 2014 г. до сега той заема различни постове в ИА "Автомобилна администрация". Бил е директор на Регионална дирекция "Автомобилна администрация" - Търговище, след което е преназначен като главен инспектор към Главна дирекция "Автомобилна инспекция".

От 2016 г. до юни 2017 г. е началник на областен отдел "Автомобилна администрация" - Плевен. Сребров има професионален опит и в системата на МВР. Той има две магистърски степени по международни икономически отношения и журналистика, допълват от министерството.
1
1185
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
15 Септември 2017 01:27
От 2016 г. до юни 2017 г. е началник на областен отдел "Автомобилна администрация" - Плевен. Сребров има професионален опит и в системата на МВР.

Прилича на ченге?
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД