×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Само през 2017 г. в Мексико са убити 25 339 души
45-годишният Есам ел Хадари спаси дузпа, но Саудитска Арабия би с 2:1
Към него се създава Обществен съвет по физическо възпитание и спорт
Той нямал право да влиза в Щатите заради посещение в Иран
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 386,180,122
Активни 1,602
Страници 116,479
За един ден 1,302,066

11 мъже са обвинени за боя в Асеновград

 
Прокуратурата в Асеновград е внесла обвинителен акт срещу 11 мъже, участвали в боя срещу деца, трениращи гребане и техните треньори на базата в Асеновград в края на юни. Инцидентът предизвика многобройни протести в града. Обвиненията са хулиганство с особена дързост, съобщиха от прокуратурата. Част от мъже те са обвинени и в закана за убийство и нанасяне на средна телесна повреда.

Според разследващите конфликтът е започнал, след като мъжете започнали да се подиграват на момиче, което паднало във водата. Треньорите им направили забележка и това предизвикало агресията им. "В един момент едно от децата от спортния клуб неволно паднало от лодката във водата и не могла да се качи обратно, което се случило близо до брега. Поради тази причина четирима от обвиняемите започнали да се подиграват на децата, да обиждат, като отправяли неприлични реплики. Действията предизвикали силен страх и възмущение у децата, като били извикани треньорите им. Те се опитали да успокоят обвиняемите, които проявили агресия и започнали с различни предмети да нанасят удари на някои от спортистите от клуба, без да са били предизвикани от тях", пише в съобщението.

След това децата и треньорите се качили в автобус и потеглили към града. Рейсът умишлено не спрял на първата спирка и част от групата слязла на втората. "В това време от автомобил изскочили няколко от обвиняемите, които носели тръби и арматурни железа. Те започнали да се заканват и нанасяли удари. Част от спортистите тръгнали към болницата в гр. Асеновград, където ги пресрещнали други от обвиняемите. Те също хвърляли камъни и отправяли заплахи. На място са присъствали и други хора, които останали възмутени от действията на обвиняемите. Конфликтът бил прекратен от служители на РУ на МВР-Асеновград, На местопроизшествието е бил извършен оглед, при който са били иззети –дървена летва, лопата, дъска и др.", пише в съобщението. При боя е била счупена китката на едно момче, а на друго - два прешлена.

Девет от обвиняемите са в ареста. Очаква се съдът да насрочи делото.
8
1314
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
8
 Видими 
14 Септември 2017 13:31
Колко лесно става когато виновните са цигани - десетки участници, няма записи от камери и други удобства и пак на прокуратурата са ѝ трябвали по половин седмица за човек!
14 Септември 2017 13:40
Първоначалният ми прочит беше, че 11 мъже са обесени за боя в Асеновград и се зарадвах.
14 Септември 2017 13:56
Не е ли по- правилно да се напише, че 11 подчовеци от мъжки пол са обвиняеми за побой над хора?
14 Септември 2017 14:06
Няма да е в духа на политическата коректност.
Да видим като са обвинени, колко ще бъдат осъдени. И дали изобщо.
14 Септември 2017 15:51
Hans1
14 Септември 2017 13:56

Викаш, хората не могат да се бият, а само ядат бой, така ли? Странно как въобще са оцелели досега като вид?

Или просто избягваш мисловна дейност?
14 Септември 2017 17:59
"11 мъже са обвинени за боя в Асеновград"
Вече ЦИГАНИЕ не са РОМИ - сега ще им казваме МЪЖЕ!!!!
14 Септември 2017 18:18
хикса
14 Сеп 2017 13:31
Вие за колко време щяхте да се справите? В прокуратурата има незаети щатове за прокурори, станете прокурор и решавайте такива елементарни случаи за по един ден на всеки обвиняем! Понякога ще ви вдигат и заплатата, но по - важното е, че ще вземате тлъсти подкупи. Чувал съм, че ги раздавали всеки петък по списък.
14 Септември 2017 18:21
"11 мъже са обвинени за боя в Асеновград"
Вече ЦИГАНИЕ не са РОМИ - сега ще им казваме МЪЖЕ!!!!


На същата възраст са като отвлечения и върнат,27, на него му казваха "момче".
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД