:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Водачът, който е от Беларус твърди, че не бил пил, докато карал
Предупреждение и за намалена видимост на АМ "Тракия"
Истанбулската конвенция за пръв път поставяла в "толкова сгъстен вид противодействието срещу насилието и защитата на жените"
Простести в Солун. 75 % от гърците не са съгласни в името на северната им съседка, да има думата "Македония"
В профила му излязла публикация на турски
Друг тежък камион блокира движението по пътя между Враца и Оряхово
Това можело да се преодолее или чрез избори, или с един демонтаж на това управление и програмно правителство
СТАТИСТИКИ
Общо 365,384,950
Активни 645
Страници 1,605
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

ДПС ще приеме в София лидерите на АЛДЕпрез пролетта на 2018 г. за своето годишно заседание. Партията на Алианса на либералите и демократите за Европа (АЛДЕ) обединява политически партии и политици с общи либерални и демократични ценности от повече от 30 европейски държави. Решението за домакинството на София бе взето на последното заседание на ръководството на АЛДЕ, на която член е и евродепутатът на ДПС Илхан Кючюк. Форумът ще постави основен акцент върху приоритетите на българското председателство, бъдещето на ЕС, Брекзит, но и ще лансира кандидатурите на либералите за следващ председател на Европейската комисия, който трябва да бъде избран след европейските избори през 2019 г., съобщават от ДПС.Приоритетна тема на българското председателствона ЕС ще е подобряване качеството на атмосферния въздух, обяви министърът на околната среда и водите Нено Димов по време на представяне на приоритетите сектор "Околна среда" пред ресорната комисия в НС. Според него предвидените инициативи са свързани с популяризиране на използването на различни механизми, включително иновативни решения за подобряване на качеството на въздуха. "Това е и основната тема на конференцията на високо ниво, посветена на еко иновациите, която ще организираме съвместно с Европейската комисия", съобщи Димов. Конференцията е част от календара на българското председателство и ще се проведе в София в периода 5-6 февруари 2018 г.
451
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД