:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Водачът, който е от Беларус твърди, че не бил пил, докато карал
Предупреждение и за намалена видимост на АМ "Тракия"
Истанбулската конвенция за пръв път поставяла в "толкова сгъстен вид противодействието срещу насилието и защитата на жените"
Простести в Солун. 75 % от гърците не са съгласни в името на северната им съседка, да има думата "Македония"
В профила му излязла публикация на турски
Друг тежък камион блокира движението по пътя между Враца и Оряхово
Това можело да се преодолее или чрез избори, или с един демонтаж на това управление и програмно правителство
СТАТИСТИКИ
Общо 365,384,947
Активни 649
Страници 1,602
За един ден 1,302,066

КАКВО СВЪРШИ ПАРЛАМЕНТЪТ ВЧЕРА

Слугите на народа побързаха да си определят за неработен 15 септември - деня, когато деца и тийнейджъри тръгват на училище. Какво отношение има парламентът към това събитие? Голямо - гласуват се купища закони, чиято цел е да побърка родители, ученици и учители и да вгорчат живота им за празника. Да си признаем това е висша математика. А все някой трябва да е доволен. Кой, ако не целокупното депутатство. То си харесва работата във всички сфери, които изправят на нокти цялото общество. Затова и социологическите агенции мерят доверие в парламента около нулата, а обектът на изследванията се сърди, че го омаловажават като висш законотворец. "Качествените" закони се кърпят, лепят и вулканизират непрекъснато, за не стане ясно накрая кой се е настанил под кръпките. Отношението на НС към празника е по-скоро отношение към родителите, тези страдалци на българската демокрация, изтърпели хилядите глупости на депутатите в сферата на образованието. Хората са вдигнали ръце, защото не се ориентират в дебрите на сектора. Както впрочем и в други сектори на обществото.

Вчерашната работа на народното представителство би трябвало да се нарече "какво НЕ свърши парламентът". Не свърши една от спешните си дейности - да гласува членовете на ВСС, които трябва да са факт един месец преди края на мандата на сегашния съдебен съвет - 3 октомври. Вместо да се сбързят обаче, депутатите направиха традиционното отлагане, докато всяка от политическите сили остане доволна. И си осигуриха един ден повече за размисли под юргана.
1
500
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
14 Септември 2017 01:49
Парламентът свърши, но не вчера, а отдавна. А в свършеното потъваме все повече, но дъно няма.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД