:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Водолазите се опитали да подобрят световен рекорд
Попаднал е под минометен обстрел край Деир ез Зор
"Ако стане нещо в Корея, ще е фатално за Европа", прогнозира премиерът
Лондон желае да се пазари за 20 млрд. евро
СТАТИСТИКИ
Общо 349,163,611
Активни 387
Страници 16,379
За един ден 1,302,066

Кандидатът за шеф на НОИ ще се бори с фалшивите болнични

Единственият кандидат за управител на Националния осигурителен институт Ивайло Иванов, издигнат от управляващите ГЕРБ и патриотите, ще се опита да ограничи фалшивите болнични и лекарски експертизи. Това стана ясно при изслушването на Иванов в социалната комисия. Кандидатурата ще бъде гласувана в пленарната зала, но е сигурно, че ще събере необходимите гласове, защото от БСП не издигнаха свой кандидат, а вчера коментираха, че са убедени в професионалните качества на Иванов. Той ще поеме осигурителната институция, след като Бисер Петков стана министър на труда.

Иванов е магистър по финанси и кредит от Стопанската академия в Свищов. Магистър е и по право от ЮЗУ "Неофит Рилски". От 2003 г. работи в Агенцията за социално подпомагане, като до 2016 г. беше и шеф, а след това стана зам.-министър в предишния кабинет на Борисов и остана и в този.

Освен фалшивите болнични, друг приоритет ще му бъде развиването на електронните услуги и популяризиране сред осигурените на персоналните кодове, с които хората могат да проверяват информацията за себе си. По отношение на персонала в НОИ Иванов обяви, че най-вероятно с новите функции, които ще бъдат възложени на институцията покрай реформата в ТЕЛК, ще е необходимо укрепване на капацитета на администрацията.
3
461
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
13 Септември 2017 20:26
"популяризиране сред осигурените на персоналните кодове, с които хората могат да проверяват информацията за себе си.
Малеййййй..Голям приоритет на шефа на НОИ, голямо нещоооо
14 Септември 2017 07:42
И как ще се бори? Ще ги чете болничен по болничен и ще доказва, че пациентът не е бил болен от грип в края на януари?
Б@си лицемерието.
С източването на касата от несъществуващи диагнози, безсмислни изследвания, манипулации и операции в частните болници няма ли да се бори? Щото там отиват здравните ни "осигуровки", които де факто са данъци за лечние на всякакви шмекери и малциноствености.
Не е Дон Кихот, не е, щот вятърните му мелници са ... фейк /Нали съм в дискурсивния мейнстрийм? Съм/
14 Септември 2017 07:45
Все по-смаляващата се шепица почтенно плащащи здравните си осигуровки, гусин министър, са все по-болни. Ако прогледнете за причините, ще сте единственият, допринесъл нещо за здравето на нацията. Но няма да прогледнете. Ако бяхте в състояние, нямаше да сте турнат за министър.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД