:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Управителят на НЗОК сравни здравната система с развален автомобил, който се бута по склона
Вдовицата на Джон Ленън спечели дело в Хамбург
На траурната церемония на ненадминатия шампион се очаква и Ердоган
Двамата със съпругата му излетяха за визитата от Саудитска Арабия
Става част от платформата за Български манифест на Европа на "Да, България", ДСБ/Нова Република, Зелените, ДЕОС.
По неофициална информация жертвата е 13-годишно момче
СТАТИСТИКИ
Общо 356,716,941
Активни 1,132
Страници 103,649
За един ден 1,302,066

Кандидатът за шеф на НОИ ще се бори с фалшивите болнични

Единственият кандидат за управител на Националния осигурителен институт Ивайло Иванов, издигнат от управляващите ГЕРБ и патриотите, ще се опита да ограничи фалшивите болнични и лекарски експертизи. Това стана ясно при изслушването на Иванов в социалната комисия. Кандидатурата ще бъде гласувана в пленарната зала, но е сигурно, че ще събере необходимите гласове, защото от БСП не издигнаха свой кандидат, а вчера коментираха, че са убедени в професионалните качества на Иванов. Той ще поеме осигурителната институция, след като Бисер Петков стана министър на труда.

Иванов е магистър по финанси и кредит от Стопанската академия в Свищов. Магистър е и по право от ЮЗУ "Неофит Рилски". От 2003 г. работи в Агенцията за социално подпомагане, като до 2016 г. беше и шеф, а след това стана зам.-министър в предишния кабинет на Борисов и остана и в този.

Освен фалшивите болнични, друг приоритет ще му бъде развиването на електронните услуги и популяризиране сред осигурените на персоналните кодове, с които хората могат да проверяват информацията за себе си. По отношение на персонала в НОИ Иванов обяви, че най-вероятно с новите функции, които ще бъдат възложени на институцията покрай реформата в ТЕЛК, ще е необходимо укрепване на капацитета на администрацията.
3
524
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
13 Септември 2017 20:26
"популяризиране сред осигурените на персоналните кодове, с които хората могат да проверяват информацията за себе си.
Малеййййй..Голям приоритет на шефа на НОИ, голямо нещоооо
14 Септември 2017 07:42
И как ще се бори? Ще ги чете болничен по болничен и ще доказва, че пациентът не е бил болен от грип в края на януари?
Б@си лицемерието.
С източването на касата от несъществуващи диагнози, безсмислни изследвания, манипулации и операции в частните болници няма ли да се бори? Щото там отиват здравните ни "осигуровки", които де факто са данъци за лечние на всякакви шмекери и малциноствености.
Не е Дон Кихот, не е, щот вятърните му мелници са ... фейк /Нали съм в дискурсивния мейнстрийм? Съм/
14 Септември 2017 07:45
Все по-смаляващата се шепица почтенно плащащи здравните си осигуровки, гусин министър, са все по-болни. Ако прогледнете за причините, ще сте единственият, допринесъл нещо за здравето на нацията. Но няма да прогледнете. Ако бяхте в състояние, нямаше да сте турнат за министър.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД