:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
САЩ обаче обявиха, че изборите във Венецуела са „фалшифицирани“
След мача в Благоевград полиция изведе реферите, за да не бъдат бити от фенове на "Пирин"
САЩ плашат с най-строгите санкции Иран
Кремъл: Това е безпрецедентна руска мания, която може да уплаши инвеститорите
Шофьорът и спътникът му са били задържани след преследване
Това се случва за първи път от 57 години насам
Конференция "Медийна свобода и плурализъм"
СТАТИСТИКИ
Общо 381,408,699
Активни 1,282
Страници 154,785
За един ден 1,302,066

Прогнозата за още отвличания разгневи вътрешния министър

Твърденията на бившите шефове в МВР Николай Радулов и Тихомир Стойчев, че вероятно ще има и други отвличания, разгневиха вътрешния министър Валентин Радев. Той разкритикува анализаторите, че "тиражират версии, които смущават обществото".

"Много от тях минаха границите и разказаха версии, които не че не са верни, всеки може да разказва всичко, демокрация сме, но много от нещата, които се говорят и са свързани с бивши отвличания, не помагат на разследването в момента", гневно заяви Радев. Той призова коментаторите да бъдат умерени в изказванията си по темата.

Радев отказа да говори по хода на разследването, позовавайки се на закона. Само обясни, че ведомството е събрало екип от мотивирани професионалисти, и изрази увереност, че похитителите ще бъдат разкрити и заловени. "Искаме малко спокойствие да направим това, което можем, и се надяваме на резултати възможно най-бързо", обобщи шефът на МВР.

Той не пожела да разкрие дали полицията е работила със семейството на отвлечения при воденето на преговори с похитителите и предаването на откупа. "Ако ви отговоря на този въпрос, ще ме чуят и похитителите", изтъкна Радев. Парадоксално обаче изяви готовност да отговори на "въпроси преди отвличането". По хипотезата, че престъпниците са част от разбитата банда на Наглите, министърът лаконично каза: "Възможно е да са били, възможно е да не са били".
2
693
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
14 Септември 2017 09:15
"Искаме малко спокойствие да направим това, което можем, и се надяваме на резултати възможно най-бързо", обобщи шефът на МВР.

E, видя се, колко можете... Затова и отвличаните не искат да сътрудничат с вас.
Хайде, отново, как беше?
Мачкай, Бойче...
14 Септември 2017 09:26
По хипотезата, че престъпниците са част от разбитата банда на Наглите, министърът лаконично каза: "Възможно е да са били, възможно е да не са били".


Нема а се пуашите, ей! Ше ги фанат бе! Как не!

Ето, например, Джим Корбет накрая как го гръмна Леопарда от Рудрапраяг ... Е, то верно за осем години, от 1918 до 1926, това коте уби и изяде 125 човека ... Ето му ... диетата:

1918 — 1 жертва;
1919 — 3 жертви;
1920 — 6 жертви;
1921 — 23 жертви;
1922 — 24 жертви;
1923 — 26 жертви;
1924 — 20 жертви;
1925 — 8 жертви;
1926 — 14 жертви.

Но Корбет не се отказа!

Тъй че ... Давайте си кураж. Онова там е леопард, най-яката от всички котки, а това тук са само някакви си ... "Наглите".

Шъ ги фанат, бее! Как не!


Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД