:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Водачът, който е от Беларус твърди, че не бил пил, докато карал
Предупреждение и за намалена видимост на АМ "Тракия"
Истанбулската конвенция за пръв път поставяла в "толкова сгъстен вид противодействието срещу насилието и защитата на жените"
Простести в Солун. 75 % от гърците не са съгласни в името на северната им съседка, да има думата "Македония"
В профила му излязла публикация на турски
Друг тежък камион блокира движението по пътя между Враца и Оряхово
Това можело да се преодолее или чрез избори, или с един демонтаж на това управление и програмно правителство
СТАТИСТИКИ
Общо 365,384,941
Активни 651
Страници 1,596
За един ден 1,302,066

8-ият София индипендънт филм фест дава награда от 50 000 евро

"Прасе" на Драго Шолев вече е готов снимачно
Режисьорът Драго Шолев спечели правото на проект миналата година.
26 октомври - 5 ноември т. г.Oсмото издание на София индипендънт филм фестивал ще се проведе от 26 октомври до 5 ноември 2017 г. В 11-те фестивални дни ще се демонстрира селекция от филми, отговарящи на условието за дързост и независимост. Филмите са дело на американски, български и европейски кинематографисти и вече са оценени високо на независимите фестивали по света. Международно жури за първи път ще раздаде награди на най-добрите филми в няколко категории, а българско жури отново ще определи най-добрите късометражни филми и пълнометражни проекти в развитие.

За втора поредна година най-добрият проект за игрален филм в развитие ще получи щедрата награда (50 000 евро в услуги и 5000 евро в брой, които да бъдат похарчени в България при започване на снимки), осигурена от "Ню Бояна" за фестивала и реалния шанс да се превърне в пълнометражен филм. Проектът, спечелил миналогодишния конкурс - "Прасе" на режисьора Драгомир Шолев вече е готов снимачно и е в очакване на срещите си с българските зрители.

София пък, като Европейска столица на спорта 2018, ще посрещне и специалната секция на фестивала - София спорт филм фестивал за втора поредна година. Зрителите ще имат възможност да видят хитови спортни заглавия от световното кино, игрални, документални, късометражни филми. Ще участват и в специалните уъркшопи. Фестивалът ще се проведе в софийските кина: Дом на киното, Люмиер Лидл, Одеон, Г8 и Евро синема. Партньори на София индипендънт филм фестивал са Столичната община, като фестивалът е част от Календара на културните събития на Столичната община за 2017 г., Independent Filmmakers Project , САЩ - ексклузивен партньор на фестивала, както и НДК, "Ню Бояна филм", "Овъргаз", Samsung, Casillero del Diablo.
426
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД