:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Не зная дали това правителство заслужава доверие, твърди лидерът на "Атака" преди вота на недоверие
Социалистите са възмутени, че социалистическият период е представен като "по-ужасен от Османското владичество"
Възможно е той да търси трети мандат през 2022 г.
СТАТИСТИКИ
Общо 365,179,683
Активни 392
Страници 21,027
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Критерии за значимост

При отразяване на престъпления срещу личността критериите за значимост на вестниците са много интересни. Преди всичко зависи коя е личността. Ако жертвата е председател на голяма партия - 1-ва страница! С големи букви!

"Мерцедес удари Корнелия", съобщава челото на "Стандарт". "Корнелия Нинова шинирана, блъсна я мерцедес", гърми "24 часа" също най-отпред на вестника.

Ако сте обаче някакъв си папа и преживеете подобен инцидент, българските вестници няма да тревожат читателите си с тази тягостна новина. Папамобилът на Франциск бе принуден да спре рязко в Колумбия, където бе на посещение понтифексът - при тази маневра папо ди тути папи се изгърмя в таблото на папамобила и се сдоби с бушон. Обаче в българските вестници това бе отразено сдържано, както се полага - това не е Корнелия все пак, не е ахилесовото сухожилие на Бойко Б, не е шкембето на Каракачанов. Ако Каракачанов си направи липосукция, гарантираме, че това ще взриви фейсбука и вестниците поне за три дни.

Престъплението срещу личността на Адриан Златков все още вълнува пресата, като в последното си издание вестниците са се съсредоточили върху телесните показатели на жертвата: "Държали Адриан в изба, хранили го със сандвичи" ("Телеграф"), вследствие на което - "Отвлеченият Адриан отслабнал с 6 кг за 11-те дни като пленник" ("24 часа").

Колко ли жени дават мило и драго да бъдат отвлечени, да възбудят тревога у близките си и да ги върнат вкъщи живи, здрави, невредими, но 6 кг по-леки! Макар че според прелитащия отслабването на жената е истинско престъпление срещу човечеството.

Да се върнем при отвлечения и освободен Адриан. Според "Стандарт" - "МВР следило на живо преговорите за Адриан". Но като възпитана институция - оставило хората да се разберат.

Прелитащият си мисли, че цялата тая работа с отвличанията се прави с цел Цецо Цветанов да се върне на бял кон и да излови всички видове "Нагли". И така отново ще си повиши показателите за значимост.
706
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД