×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Само през 2017 г. в Мексико са убити 25 339 души
45-годишният Есам ел Хадари спаси дузпа, но Саудитска Арабия би с 2:1
Към него се създава Обществен съвет по физическо възпитание и спорт
Той нямал право да влиза в Щатите заради посещение в Иран
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 386,180,461
Активни 1,670
Страници 116,818
За един ден 1,302,066

Почетни консули се поставиха в услуга на европредседателството

СНИМКА: БГНЕС
-------
Почетните консули на България зад граница предложиха подкрепа за българското председателство на Съвета на ЕС през 2018 г., предаде БГНЕС. 36 държави, които нямат посолства у нас, използват почетни консули за насърчаване на двустранните отношения. На 27 септември те ще се съберат на конференция, за да обсъдят форми на сътрудничество. Тяхната асоциация твърди, че вече са предложени инициативи в дипломацията, бизнеса, миграцията и културата на Стария континент.

Шефът на асоциацията Мирослав Боянов, който е почетен консул в Малта, отбеляза, че се засилват инвестициите в България от тези държави, а д-р Христо Илиев, който работи за сътрудничеството с Мавриций, посочи, че от 36-те страни вносът у нас възлиза на 2.5 млрд. лв., а износът за тях - 2.2 млрд. лв. годишно. Добре се развива сътрудничеството в туризма, енергетиката и обмена на кадри.

Борислав Сарандев, почетен консул на Шри Ланка, напомни, че е изключително важен въпросът за регулиране на миграцията. Той отбеляза, че през миналата година от България са репатрирани 82 незаконни мигранти от Шри Ланка, а от началото на тази година броят им е 42-ма души.
807
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД