×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Само през 2017 г. в Мексико са убити 25 339 души
45-годишният Есам ел Хадари спаси дузпа, но Саудитска Арабия би с 2:1
Към него се създава Обществен съвет по физическо възпитание и спорт
Той нямал право да влиза в Щатите заради посещение в Иран
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 386,180,515
Активни 1,662
Страници 116,872
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

"Европа трябва да направи нещоповече за страните от външните си граници, каквито са България и Италия. Te поемат основната тежест на миграцията." Това заяви вицепрезидентът Илияна Йотова по време на работна среща с губернатора на област Венето, Италия, Лука Дзая. Нашите връзки трябва да са много засилени по тази тема, защото само след няколко месеца България ще председателства Съвета на ЕС, допълни вицепрезидентът. Според Йотова предстои реформа в Дъблинското споразумение, а в системата за убежищата страните от външната граница на ЕС трябва да имат особен статут, тъй като проектът, който е предложен, не работи в интерес на страни като България и Италия.Борбата с корупцията ще е тематана кръгла маса, организирана от "Движение България на гражданите" на Меглена Кунева, съобщиха от пресцентъра на партията. Дискусията ще се проведе на 14 септември от 11 часа в хотел "Радисън" и е открита за медиите и гражданите. Участие ще вземат непарламентарно представените партии от демократичната общност, експерти, неправителствени организации.
609
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД