:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Варшава ще опитва да убеди Германия да се откаже от строителството на „Северен поток 2“
МОСВ съветва намерилите безпомощни птици да звънят на "Зеления телефон"
Докато евентуално това се случи, ще се работи с МиГ-ове, поддържани от Русия
„Ако ще давате парите, давайте ги, не се подигравайте с нас. Тази нация има достойнство и чест", оплаква се той
При такова лошо време и пломбите на хората щели да паднат
Автобусът им се преобърнал
Първи с честитките бяха Китай, Куба, Сърбия, Венецуела, Боливия и бивши съветски републики
Бившият германски канцлер работи за руския проект „Северен поток“
Той пренасял десетки оръжия в официална дипломатическа кола
СТАТИСТИКИ
Общо 372,996,488
Активни 773
Страници 2,789
За един ден 1,302,066

Прокуратурата е за прокурор. И за патолог

"Сватбарското" разследване на убийството във Виноградец е класика в жанра "безнаказани партийци"
СНИМКА: zaseptemvri.blogspot.bg
Лазар Влайков все успява да се окаже "неизвестен извършител"
Още някой да се съмнява, че прокуратурата, която издържаме щедро, е некадърна, зависима и дори вредна? И че управляващите се държат като феодали из страната?

Делото за убийството на ресторантьора Наско Тонкев от с. Виноградец ще влезе в аналите на прокурорските абсурди. Всъщност цялата случка е театър на абсурда - 6-годишно дете има рожден ден на село, в ресторант на открито. На пиршеството, което се вихри около и след полунощ, десетки хора стрелят с газови и бойни пистолети. Намерени са 126 гилзи само от газовото оръжие по данни на главния прокурор Сотир Цацаров. Чичото на рожденика - общински шеф в Септември и партиен член на ГЕРБ Лазар Влайков, вади чисто нов пистолет и се включва в пукотевицата. Патлакът обикаля цялата маса, всички желаещи го пробват, включително детето.

Селото се тресе от гърмежи, но местните жители търпят, защотознаят, че срещу местните дерибеи нямат шансНикой не би викнал полиция.

Накрая собственикът на ресторанта пада убит, а разследващите обявяват, че го е застреляло 6-годишното дете. Без експертизи, без разследване малчуганът е обявен за убиец. Никой не протестира - нито родители, нито роднини, нито държавни институции и неправителствени организации за закрила на децата. Собственикът на оръжието е задържан само за няколко часа и освободен без последствия.

Невръстното момченце е разпитано пред съдия в специална стая едва седмица по-късно. Говорителката на главния прокурор Румяна Арнаудова обявява, че показанията му са следствена тайна. Два дни след това в съдебната зала и след това пред телевизионните камери лично окръжният прокурор на Пазарджик Васил Малинов съобщава, че на разпита детето е казало, че самият Лазар Влайков му е дал пистолет "Глок" и то е натиснало спусъка. Не е за вярване, но и родната му майка го цитира пред "Фокус": "Мамо, аз стрелнах." Защитата на Влайков посочва, че детето казало: "Дебелият чичко ми даде пистолета."

Всичко това се случва въпреки следствената тайна, за чието издаване се носи наказателна отговорност, и след като главният прокурор е наредил делото да се премести в Пловдив зарадисъмнения в безпристрастността на пазарджишките прокурориНищо подобно не става - в Пазарджик разследващите действат, както си знаят от години.

Малинов разказва, че има противоречия в показанията на детето как е станало убийството, кой къде е бил. Момченцето обаче дава страхотен коз на прокуратурата - поема вината, а това й е много изгодно. Първоначално то твърдяло, че оръжието му е дадено от убития. Впоследствие посочило Влайков. Малинов уточнява - пистолетът бил даден на детето от човек с кожено яке. Според прокурора единственият човек с такова облекло бил Влайков.

Цялото отношение на възрастните към детето е шокираща патология и цинизъм. И може да се каже, че след "сватбарската" стрелба и разследването върви по "сватбарски".

Активистът на ГЕРБ не е обвинен. Само фактът на даването на оръжието на друг, от което е последвала смърт, е тежко престъпление според Наказателния кодекс. Нарушен е и редът за ползване на пистолета - погазена е например абсолютната забрана да се вкарва в заведения. Нищо.

Обвинение е повдигнато със седмица закъснение. Съдът обаче пуска обвиняемия под домашен арест, защото е с чисто съдебно минало, няма опасност да се укрие или да извърши друго престъпление. Освен това имало много противоречия по делото - 13-те свидетели не давали еднозначен отговор как зареденото оръжие е попаднало в детските ръце. Никой от тях не бил заявил, че Влайков е стрелял, включително роднините на убития, които твърдяха обратното по телевизиите.

В съдебната зала прокуратурата съобщава, че се опасява, че сега ще се влияе на свидетелите. Освен това установява, чесрещу Влайков има шест досъдебни производства -четири за кражби, две за побоища и за нанасяне на телесни повреди. Всички те са били прекратени без обвинения.

Потърпевши и техни близки се надпреварват да разказват по телевизиите за побоища, наръгани хора, нарязани лица, счупени крака. Част от тях са били обект на разследване на прокуратурата, но са били прекратявани, след като са се водили срещу неизвестен извършител.

Районният прокурор Георги Кацаров е проверен дали не е говорил по телефона с обвиняемия минути след убийството - установено е, че не е. През януари 2012 г. същият обвинител обявява, че се разследва неизвестен извършител за средна телесна повреда - тогава общинският шеф намушква с нож 40-годишен мъж от Пазарджик заради свада на пътя за дълги светлини. Партийният активист е изключен от структурите на ГЕРБ, но прокуратурата не го припознава за извършител и в крайна сметка делото е прекратено, защото "неизвестният извършител" е действал в състояние на афект.

Абсурдите на партията ГЕРБ съперничат на прокурорските.Тя два пъти приема в редиците си очевидно ценния кадърПартйиците изобщо не се впечатляват, че новият им член през 2008 г. е разследван за побой над Иван Стоянов (25) от с. Виноградец (нищо, че не е обвинен). Майката на пребития - независима общинска съветничка, твърди, че тя е причината, защото не гласувала в общинския съвет "както трябва". Обвинение няма.

За втори път Влайков влиза в редиците на ГЕРБ близо година след наръгването на мъжа на пътя. Бил приет, защото срещу него не е имало влязла в сила осъдителна присъда, обясняват от партията - представил свидетелство за съдимост, че е неосъждан.

На 2 септември - два дни след убийството във Виноградец, изпълнителната комисия на ГЕРБ прекрати членството на Влайков в партията с неохота. "Няма как да знаем за всеки конкретен случай във всяко село", вдигна рамене пред bTV дългогодишната партийка Цецка Цачева, за да е пълна комедията.

Финалът на този фарс изглежда като дежавю - оневиняване и трети прием в партията на управляващите.
75
4671
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
75
 Видими 
11 Септември 2017 20:35
Всичко тече нормално - принцип на водопада...
11 Септември 2017 20:51
Ценко Чоков ме кефи повече ! Да не говорим за Суджуклията, Цветанът и други титани
11 Септември 2017 20:52
Опитах се да проследя нишката в статията, която да ме убеди, че сме свидетели на прокурорски абсурд или абсурди. Не схванах мисълта на дамата, която е списвала по въпроса. Първият абзац описва абсурд, абсурда на едно общество, в битността на членовете на което на рожден ден се стреля, това става на публично място и се стреля и от деца. Абсурдно е, но не е прокурорски абсурд. На следващо място се сочи изказване на говорител на прокуратурата, която отказва да коментира показанията на свидетел, за да не разкрие следствена тайна. Ако това е абсурд, то аз посочвам на списвача нормата на чл.198 от НПК, която въвежда точно такава забрана. Същата забрана не важи за наблюдаващия прокурор, който е единственият в наказателното производство, който може да коментира факти и обстоятелства от делото и няма нужда от разрешение, защото той разрешава. Ерго, абсурд има, но в тезата на журналиста. На следващо място се посочва абсурд в насока закъснялото обвинение за Влайков. Принципно е така, но все пак законът - чл.219, ал.1 от НПК, поставя изискване пред разследващите и наблюдаващият прокурор да повдигнат обвинение, когато са събрали достатъчно доказателства, че някой е извършил престъпление от общ характер, а не според наклона на общественото мнение. На Влайков обвинение можеше да му бъде повдигнато на следващия ден след инцидента, но така или иначе същото не му беше спестено. Домашен арест като мярка за неотклонение взе съда на първа инстанция, прокурорът няма такава компетентност, т.е. ако една законосъобразна процедура е абсурдна, то тя е съдебно абсурдна. Както публично беше оповестено, делото ще бъде изпратено в Пловдив, след като приключи процедурата по мярката за неотклонение, т.е. и тук абсурд няма, ако и да се твърди такъв. Противоречията в доказателствата са перманентно явление при преобладаващия брой наказателни производства, а не изключение, т.е. и тук няма абсурд, а и прокурорът е призван да анализира доказателствата по делото, а не да ги фабрикува, така щото същите да импонират на журналистическия усет за ред и порядък. Като цяло, неподредена мисловно статия и празна откъм съдържателност теза.
11 Септември 2017 21:14
Proculus, абсурдно е да си адвокат на ... прокуратурата. Ей това е абсурдно. Правото в тази държава не е изкуство на доброто и справедливото. Затова и се отказах от него, но това е друга тема. А да ни цитираш закона в конкретния случай, впечатлявайки ни с правна ерудиция и, навярно, професионализъм, е просто ... нелепо. Айде няма нужда.
11 Септември 2017 21:25
А да ни цитираш закона в конкретния случай, впечатлявайки ни с правна ерудиция и, навярно, професионализъм, е просто ... нелепо. Айде няма нужда.

А ако няма закон и той не се прилага, какъв е смисълът от обсъждането?
11 Септември 2017 21:27
Firmin
11 Сеп 2017 21:14


Не мисля, че сте прав. При това, въобще. Има крещяща необходимост от някой, който да поставя в обектива очевадната, за професионалист, "журналистическа" тенденциозност и явната некомпетентност на тези, на които плащат, за да манипулират общественото мнение. Разбира се, ако предпочитате да Ви манипулират - това е друга бира
11 Септември 2017 21:34
Proculus, искрено се надявах някъде из прокуратурата да има свестни и съвестни обвинители... В случаят, който ме засегна лично, прокурора заяви пред мен и адвоката ми, след като за втори път изготви нескопосан обвинителен акт, че: "... Знам, че е изсмукан от пръстите, но отгоре ме натискат да внеса ОА". Е, после въпросният прокурор си получи пържолката - издигнаха го по стълбицата, делото се провали с гръм и трясък до толкова, ч нямаше втора инстанция, а по ЗОДОВ отвях прокуратурата.. За съжаление плащането дойде от общия джоб, а не от джоба на пържолкаджията.
Ето това е проблема ни... Независима на думи прокуратура, сервилна на хора с власт и пари. Много ми допадат филмите, в които прокурорът се запознава с материалите и казва, че от това няма да излезе обвинителна присъда, след което се отказва. Да, ама у нас не е важно да има обвинителна присъда, а да се точи дело и да се омаскари някой. Щот всички знаем какво е да си обвиняем.
И да - що се отнася до споделянето публично на информация по делото и досъдебното производство - аз и адвоката ми не можехме да изнесем нищо, но прокуратурата се скъса да излага недоказаната си теза пред медиите. Ето това е абсурд! Щото нали уж имало равнопоставеност...
11 Септември 2017 21:38
нишката е че действията са нелогично закъснели, а прокурори се изявяват като адвокати на дерибея, който им е отлично познат.
11 Септември 2017 21:45
11 Септември 2017 21:46
Кайзер Созе
11 Сеп 2017 21:38
Кои са тия прокурори, Кайзер? В конкретния случай с убийството на собственика на заведение не виждам такива.
11 Септември 2017 21:51
Firmin, ти си сред форумните колеги, които чета с удоволствие и уважавам, но не си Целз. Не знам дали си изоставил правото, но аз не съм. Поддържам си мнението, че статията е изключително манипулативна и не е добре написана - наброски и нелогични изводи. Пълно безумие.
Файтър, не коментираме твоя личен "случай", който е частен. Явно не си Тончо Михайлов, както те заподозряха преди време във форума, защото по неговия случай никой от прокуратурата не е удрял тъпана.
11 Септември 2017 21:58
попита за сюжета, резюмирах ти фактическата обстановка. а за адвокатстващите прокурори-преразказващият неясни внушения на шест годишен дето уж са защитени за да оправдае нефелната линия на обвинението.
помислих че си чел по диагонал, а не че защитаваш честа на пагона с отчаян плонж. да изчакаме делото ,а?
11 Септември 2017 21:58
попита за сюжета, резюмирах ти фактическата обстановка. а за адвокатстващите прокурори-преразказващият неясни внушения на шест годишен дето уж са защитени за да оправдае нефелната линия на обвинението.
помислих че си чел по диагонал, а не че защитаваш честа на пагона с отчаян плонж. да изчакаме делото ,а?
11 Септември 2017 22:00
Proculus,

нишката се къса там, кога убедено се твърди, при условие че са пуцали цяло село и две съседни околии, и при условие, че приемем и детето да е пуцнало, да се приеме фаталния изстрел да е точно този, произведен от детето! що точно той БЕ? ми детето може е стреляло с газов патрон и с друг пистолет?

що точно този изстрел бе?

еййй!!! на децата посягат! и пак робска пасмина! не е забравен кръвния данък, а?
11 Септември 2017 22:03
Освен това установява, че срещу Влайков има шест досъдебни производства - четири за кражби, две за побоища и за нанасяне на телесни повреди. Всички те са били прекратени без обвинения.
Потърпевши и техни близки се надпреварват да разказват по телевизиите за побоища, наръгани хора, нарязани лица, счупени крака. Част от тях са били обект на разследване на прокуратурата, но са били прекратявани, след като са се водили срещу неизвестен извършител.


Това е важното в тази статия. И то не е предмет на манипулация. Това са фактите. 2008-2012-2017. Скоро ще станат десет години. Не е нужно да съм Целз, за да съм наясно, че доброто и справедливото са някъде далеч.
11 Септември 2017 22:05
Кайзер Созе
11 Сеп 2017 21:58
Това е прокурорът от мярката, т.е. той коментира от делото. Както и да е, ще поживеем и ще видим.
11 Септември 2017 22:07
Има крещяща необходимост от някой, който да поставя в обектива очевадната, за професионалист, "журналистическа" тенденциозност и явната некомпетентност на тези, на които плащат, за да манипулират общественото мнение. Разбира се, ако предпочитате да Ви манипулират - това е друга бира


Я дай, дай! Разтълкувай ми. Че ми стана интересно как ме ... манипулират. Винаги ми е интересно.
11 Септември 2017 22:09
Покойният доцент ТАКОВ (R.I.P.) излезе месеци преди да напусне този свят, предложи да има и ЧАСТНИ прокурори, наред с ДЪРЖАВНИТЕ! Какво ще кажете, Proculus, близките на убития да имат възможността да наемат прокурор-частник, който да направи на пух и прах тъпите изводи, които прави държавния обвинител ?!?
11 Септември 2017 22:10

Firmin
11 Сеп 2017 22:03
От посоченото от теб /не коментирам приказките в стил ЕЖК на имащите отношение към посочените случаи хора/, следва, че Влайков преди този инцидент е неосъждан. Ако някой от "потърпевшите" е бил недоволен от крайното становище на прокуратурата по съответните дела, има си законов ред при прекратяване на наказателното производство - обжалване на крайния прокурорски акт пред съда, а ако се изпусне срока /7 дневен/, обжалване пред горестоящата прокуратура. Любопитно е колко от пострадалите са жалили и какво се е случило.
11 Септември 2017 22:12
Разтълкувай ми. Че ми стана интересно как ме ... манипулират. Винаги ми е интересно


Щом има необходимост от тълкуване, очевидно лесно, макар да не съм с такива впечатления за Вас.
11 Септември 2017 22:13
да, всеки изстрел с БОЕН патрон от конкретното оръжие /не е ясно в кръчмата с колко оръжия е стреляно и с колко вида боеприпаси/ може да е фаталния /категорично може се докаже само първия изстрелян боен/. но кое доказва:

1. че детето е стреляло.

2. стреляло е точно с ГЛОК а не с някое от другите оръжия в кръчмата.

3. ако е произвело изстрел с боен патрон, че точно този изстрел е фаталния, ако има по-вече от един изстреляни бойни патрона. не следва ли да се провери кои са стреляли, в каква последователност и от каква позиция?

за да не се къса нишката...

11 Септември 2017 22:16
ПлесNick
11 Сеп 2017 22:09
Покойният доцент, да почива в мир, беше цивилист, а не пеналист. Тезата му ... е меко казано спорна. Ако хипотетично я приемем, при наличие на прокурор - частник, държавен няма да встъпи, за да не се конкурират в поддържане на обвинителната теза. Т.е. няма как частникът да обори тъпите изводи на публичния обвинител, защото в този случай няма да има държавен обвинител. Бихте ли посочили тъпите изводи, които сте съзрял? Аз лично възприемам за нелогични, вие ги наречете тъпи ако желаете, закъснелите действия по повдигане обвинение на Влайков по чл.338 от НК, но тъпи изводи ... ще ми е любопитно да споделите.
11 Септември 2017 22:17
Играчка - плачка.
Има само един съдия и Той не е между нас...
11 Септември 2017 22:21
Любопитно е колко от пострадалите са жалили и какво се е случило.


Ами ... провери. Поинтересувай се. Може пък и да намериш аргумент за тезата ти, че пострадалият от престъплението трябва да преодолее не само защитата на престъпника, но и ... държавното обвинение, за да стигне до някаква справедливост.
11 Септември 2017 22:23
да бе, що прокуратурата къса нишката на съмнение, че точно отговорния за оръжието е невинен, само защото същия твърди, че на мястото е имало дете и то е гръмнало? що не провери отговорния първом? на когото е гласувано доверието да носи БОЙНО оръжие?

няма ли някакво значение, че въпросното оръжие е вървяло от ръка на ръка? в кои точно ръце е било няма ли значение?
11 Септември 2017 22:23
Това ли съм казал, Firmin? Направо си ме разкрил. Защо предпоставяш, че едната страна е права, а другата не при липса на информация? Защото хората говорят ли?
11 Септември 2017 22:25
що прокуратурата къса нишката на съмнение, че точно отговорния за оръжието е невинен
Всъщност точно той е обвинен. Други обвиняеми няма.
11 Септември 2017 22:27
обвинен за убийството?
11 Септември 2017 22:28
обвинен за убийството?
Обвинен за това, за което, явно, понастоящем има доказателства.
11 Септември 2017 22:29
Защо предпоставяш, че едната страна е права, а другата не при липса на информация? Защото хората говорят ли?


Ти как мислиш - защо?
11 Септември 2017 22:29
а на какво почива твърдението, доказателства, че убиецът е детето? собственикът на оръжието също е стрелял! доказателства, че не е произвел фаталния изстрел? дори като хипотеза няма ли, че и той може да е убил? подобна на тази, че детето е убиецът?

"...за което, явно, понастоящем има доказателства."
11 Септември 2017 22:29
На тази територия цари пълно беззаконие. Всичко останало е пунта мара както би казало двуногото, което го играе премиер.
11 Септември 2017 22:29
Firmin
11 Сеп 2017 22:29
Наздраве!
11 Септември 2017 22:32
процесуалната икономия и отчетността за удобство замениха принципите. днес гражданският ищец не може да поддържа обвинението, когато прокурорът тръгне на сделка. все още се обръщам към проконсула като към относително почтен който като наказаният октавианус защитава занаята си повсъвест, а не платен пропагандист на ГП
11 Септември 2017 22:32
а на какво почива твърдението, че убиецът е детето?
На показанията на родителите му и на показанията на самото дете, ако приемем за достоверно това, което говорителят на главния прокурор и прокурорът от делото по искане за вземане на мярка за неотклонение в процедура по чл.64 от НПК казаха за събраните гласни доказателства. Както и на изводите на съда по доказателствата от същото производство.
11 Септември 2017 22:34
Наздраве!


Наздраве и на теб. Ама здравите покрай Влайков, не знам що, намаляват. Наздраве са си викали и на оная маса. Ама не станаха всички от нея със здраве, нали? Доста сметки, прочее, се натрупаха, та кой ще плаща накрая е интересно.
11 Септември 2017 22:35
да сте живи и здрави! по начина, по който сте! който прави други не живи и не здрави! докато.
11 Септември 2017 22:35
*
11 Септември 2017 22:36
Кайзер Созе
11 Сеп 2017 22:32
Кайзер, опитвам се да разсъждавам по статията, като го правя според разбиранията ми обективно. Интересуват ме фактите и се опитвам да посоча законовите норми, които имат отношение. На никой не адвокатствам, дори да се схваща написаното от мен в обратния смисъл, но призовавам за обективност.
11 Септември 2017 22:42
горкото дете!

при сватбарската пукотевица, всеки присъствал е потенциален убиец!

кво става на края:

1. ти беше ли там?

бях.

2. гърмя ли?

гърмях,


3. ха! ти си убиецът! тогава!


що не някой от другите ВЕ?

по доказателствата де....

щото някакъв си лекар намерил предсмъртно писмо при аутопсия, а никой не пита де бил разследващия?

да ве Проктулус, следва ли разследващия да е на аутопсията и да потвърди в протокола от аутопсията?

после някой с алцхаймер... сега дете... то е на ШЕСТ години! НЕВИННО Е! каквито и да са фактите! доказателствата на територията не се броят.
11 Септември 2017 22:59
всъщност това дете адвокат има ли? каква е тезата му? или родителите му го продадоха в робство?
11 Септември 2017 23:00

От момента, в който 6-годишното де е прибрало с родителите си без да е разпитано, какво казва то НЯМА никакво значение!
11 Септември 2017 23:06
Всички присъствали имат интерес да го обвинят, в това число и родителите му.

И изобщо защо си губят времето с показания - всичките пияни - тази история може да се докаже само с експеризи.
11 Септември 2017 23:13
От всичко в статията и свързаното с нея, значимо е само казаното/написано от Прокулус. Пък като четях настървено оборващите го, кой знае защо си спомних мъдрия Саади /не Саддам, и не Ассад. Саади. Персиец./- "О, достоен мъж, къде-къде аз повече съм черен, от туй което знаеш ти, добронамерен..."
Прокулус, нито правните аргументи, нито логиката имат стойност, срещу опоненти като селският даскал от "Клошмерл". Со здраве.
11 Септември 2017 23:16
Какви правни аргументи какво казало обработено дете? А останалите показания били "противоречиви".. Значи всички приказки са за коша!
11 Септември 2017 23:18
оооо!!! от абсолютно значение е псевдо формалната логика...

ако има нещо общо с логиката... по отношение на темата.
12 Септември 2017 00:07
>>><<<
Добре, че не са дали АК47 на детето...или пък щеше да е по-добре, А???
12 Септември 2017 00:55
Идеята, че държавната разправа, е по-добра от саморазправата е присъща на по-висшите общества, след като са пробвали саморазправата. Или са взели на доверие тази идея от други нации. Българинът обича ли да взема акъл?
12 Септември 2017 01:01
Proculus, не съм ти в категорията и въобще не съм в каквато и да е категория по правни въпроси - ей така, страничен кибик съм. Поне знам, че закон и справедливост са две различни неща - понякога гледат в някаква обща посока, понякога - не. За мен, като непредубеден и неграмотен ( правно) кибик се създава впечатление, че около тоя човек има чадър, при това от много години. Шест досъдебни производства - наръгъл 5 ( пет!) пъти човек с нож заради спречкване на пътя, пребил сина на общинска съветничка ( Дора Пачева) , нарязъл друг със счупена бутилка - ама все чист. И овластен, местен партиен фактор. Дружбата му с пазарджишкия прокурор също не е измислена.
Сега, как хората да нямат съмнения, че е влиял на свидетели, особено като не е в кауша, как може всичко да се върти около показанията на едно 6 годишно дете, което може толкова лесно да бъде манипулирано от родители или от разследващите... Може да няма правна логика в статията, ама аз не виждан и елементарен здрав смисъл в това, което става досега със случая.
12 Септември 2017 01:43
Уважаеми Proculus,
може би ще Ви се стори, че започвам малко помпозно, но за мен справедливостта би трябвало да бъде сплавта на закона, а не той да е самоцел.
В този ред на мисли, ще спомена съмненията на Цацаров, че толкова малко дете е било способно да произведе изстрел с такъв пистолет, щото спусъка и пр. не му били по силите. Не съм напълно съгласен. Явно Цацаров не е стрелял с Глок... То не е Наган... Спусъкът му всъщност е доста мек, а предпазителчето е само за подсещане, но все пак... хем да го държи в ръцете си, хем да натисне спусъка... при толкова малки ръце... трудно ми е да си го представя...
Та на въпроса- кой би бил според прокуратурата убиецът, при положение, че Влайков също е държал пистолета, подпомагайки ръцете на малкия, но детето в крайна е натиснало спусъка?
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД