:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 275
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"ЦСКА-София" върна в тима оздравелия Каранга

Треньорът Белчев включи попълненията Барт и Лое за двубоя с "Верея"
СНИМКА: CSKA.BG
Посланикът на Великобритания в България Н.Пр. Ема Хопкинс получи екип на "ЦСКА-София" от почетния президент на клуба Димитър Пенев и спортния директор Пламен Марков (вдясно). Тя бе гост на ст. "Българска армия" заради приятелската среща между юношеския отбор на "ЦСКА-София" (до 19 г.) и Икар - отбора на Кралските ВВС на Великобритания. Българският тим спечели с 1:0.
Голмайсторът на "ЦСКА-София" и на Първа лига към момента Фернандо Каранга се връща в игра за отбора. Той попадна в групата за днешното домакинство срещу "Верея" от 8-ия кръг на Първа лига. По време на мача с "Берое" на 26 септември нападателят вкара един от головете за успеха с 3:0, но след това получи травма. След това, на прибиране към София, на него му прилоша в автобуса и се наложи да посети лекар, който даде предписание за по-дълга почивка. Затова и Каранга не игра при победата с 3:1 над "Марица" в контрола. Сега вече бразилецът е готов за игра. Досега през сезона той е отбелязал 7 попадения и води при голмайсторите.

Освен него треньорът Стамен Белчев е включил в състава за първи път в официален мач двама новопривлечени - френския защитник Александър Барт и камерунския халф Раул Лое. И двамата обаче най-вероятно ще започнат мача на резервната скамейка. Извън групата остана младежкият национал Александър Георгиев, защото тренира с отбора едва от сряда. Няма ги също защитникът Пламен Гълъбов и халфът Никола Колев, които бяха преотстъпени на "Етър" до края на годината именно заради повишената конкуренция в "ЦСКА-София" след привличането на Лое и Барт.

Наставникът на "Верея" Илиан Илиев похвали "ЦСКА-София" преди мача. "Това е силен отбор и показва сериозно израстване напоследък. Отделно нашият съперник се подсили с класни изпълнители", заяви Илиев, но допълни, че това само мотивира футболистите му. Той няма да разчита на контузените Иво Иванов и Милен Танев, които още не са играли този сезон, както и на наказания заради картони Венцислав Бенгюзов. Шампионът на Шотландия с "Рейнджърс" от 2011 г. Селим Керкар обаче е възстановен и е в състава на "Верея". На линия е и дефанзивният халф Усман Балде, който беше повикан в националния отбор на Габон.

1
818
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
08 Септември 2017 07:56
СЕГА като пак го напоят с "витаминизирани сокчета" отново ще се посере!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД