:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Външните министри на Бразилия, Германия, Индия и Япония са провели специална среща в Ню Йорк
Българският държавен глава поканил в България и американския си колега, и вицепрезидента на САЩ
Изборът на ВСС показал, че БСП не е категорична опозиция
СТАТИСТИКИ
Общо 348,599,702
Активни 1,309
Страници 75,996
За един ден 1,302,066

Министър Ангелкова отне лиценза на туроператора "Мадес груп"

 
По разпореждане на министъра на туризма Николина Ангелкова фирма "Мадес груп" ще бъде заличена от Регистъра на туроператорите и туристическите агенти, който е част от Националния туристически регистър, съобщиха от ведомството.
До решението се стига след проверка на Министерството на туризма и Комисията за защита на потребителите по повод сигнали на потребители, които през сайта travelbazar.bg са заявили и платили ваканции на въпросния туроператор,а впоследствие им е било съобщено, че не могат да се състоят, без да получат парите си обратно. Едно от установените нарушения е изтекла още през ноември 2016 г. застраховка, която трябва да има туроператорът.
От "Мадес груп" твърдят, че от 1 октомври 2016 г. туроператорът е прекратил всякакви взаимоотношения с фирма "Травел базар". Оттогава до настоящия момент платформата е работила от името на "Мадес груп", като е рекламирала и продавала туристически пакети, без знание на туроператора, с което "Травел базар" се е облагодетелствала.
Една от санкциите към"Мадес груп" е, че тя не може да кандидатства за ново разрешително в рамките на 2 години. Туроператорът може да обжалва процедурата, но в това време изпълнението й няма да спре.
В същото време от края на миналата седмица ГДБОП е спряла сайта "Травел базар", съобщиха още от Министерството на туризма.
3
1261
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
23 Август 2017 18:31
Дали случайно рекламата, която се показа под статията, бе:
"Пречистване на дебелото черво"?!
23 Август 2017 18:46
Мдам... мАдес груп - големи Яйца... Я бързо на Слънчака! Такса хапче, такса стол, такса "седим си", такса лежим си + 10 кинта за сянка, такса "алангле"... Варели, министерки... А Слънцето пече, та даже прежуря...
Обороти, излишъци, милЯрди (да - милЯрди!), обсче я звъннете на 112 да Го похвалите... Ще е "заето", щото Той е на дуплекс с Началника...
Палете свещи!
23 Август 2017 21:59
тая държавица яко го е закъсала щом тая е министърка..
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД