×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
„Те трябва да представят факти“, отговори Мария Захарова
В центъра на Лондон пък е евакуирана метростанция заради човек, заплашил да задейства бомба
Правосъдният министър Цецка Цачева иска и държавата да поеме отговорност за охраната им
Земеделският министър Румен Порожанов: Няма опасност за хората
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,796,568
Активни 1,370
Страници 92,037
За един ден 1,302,066

Момчиловци се оказа хит сред китайските туристи

Заради големия интерес на китайски туристи към Момчиловци, в родопското село учат китайски, става ясно от репортаж на БНР. 30 родопчани - деца и възрастни, вече завършват курс по китайски и ще получат сертификат от института "Конфуций" на празника на киселото мляко, който ще се проведе в селото на 8 септември. Именно празникът е много популярен сред китайските туристи, става ясно от разказа на кмета Сийка Суркова.
8
1824
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
8
 Видими 
19 Август 2017 12:04
колко китайски туристи според визи са дошли???/
скука и фейк новини.
19 Август 2017 12:56
деца и възрастни, вече завършват курс по китайски

В смисъл вече владеят китайски (мандарин предполагам), писмено и говоримо...Това отваря неподозирани перспективи, за тези жители. Мда
EGATI
2017-08-19 12:04:25
скука и фейк новини.

точно
19 Август 2017 13:35
моя жена - чу ма
чужда жена - бон бон
моя мъж - ки бик
чужд мъж - сла дун
19 Август 2017 13:58
За сега,китайските туристи се изявяват като най тъпи и стиснати,скръндзи. Не знам на какво чудо се надяват в Момчиловци,ама в Питер са вдигнали ръце от тия примитиви. Тълпи китайски селяни,ходещи след водач със знаменце,непризнаващи и непознаващи светофара ,незнаещи една думичка на чужд език. Тия и в тоалет ходят групово. Вместо професионални гидове и преводачи,биват използвани китайски студенти и гастарбайтери за които няма разлика между Николай Първи и Александър Първи. Но затова пък излиза евтино,чак беплатно. Групите се хранят в полулегални столови, с китайска кухня,наематели,собственици са китайски бизнесмени. ,Евтино,а разплащанията се извършват в Китай. Руската държава не получава данъци от това. Триста такива точки за китайски групи има в Питер .Местни жители не могат да се хранят там. Само китайски туристи. Купуват сувенири само от китайски магазини и лавки. Въобще почти целият туристически бизнес с китайски туристи е под контрола на китайски фирми,съответно печалбата,каймака отива в Китай.
За Русия остават разходите . И "радост" от вечната дружба....

https://lenta.ru/articles/2016/11/29/china_down/
19 Август 2017 14:16
не е фейк, а е отработена. и не тук, а по бнр. и не от кой да е друг, а от дорчето янкова.
19 Август 2017 14:42
Даниле, направо разочарова куп бургазлии, изучаващи китайски, според съседна одая на тема "Бат Бойко води китайски инвеститор"
19 Август 2017 16:48
Аверче,нека си учат китайския...лошо няма ?
Китайските инвестиции са като китайския туризъм. Дейност има,ама полза за домакините няма. Тук,в Питер има и китайски инвестиции в строителството. Водят китайски работници,даже техниката е китайска. Всички плащания стават в Китай или чрез китайски банки. За питерските власти остават разходите по развитие на транспортната инфраструктура. Няма руска фирма която да се е похвалила,че има полза от бизнеса с Китай. Освен продаващите суровини .Руските власти насила присъединяват страната към китайската колесница.
20 Август 2017 13:09
Освен продаващите суровини .Руските власти насила присъединяват страната към китайската колесница.
да обаче какава е алтернативата. Изнасилване от еврогей фашистите. Ужас.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД