×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Земеделският министър Румен Порожанов: Няма опасност за хората
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,759,121
Активни 1,369
Страници 54,590
За един ден 1,302,066

Според Каракачанов са нужни 90 млн. лв. за флота

"За модернизирането на фрегатите на бойния ни флот са необходими 90 млн. лв.", каза вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов пред репортери във Варна.Проектът вече е приет от Съвета по отбраната, но трябва Министерският съвет да го одобри.
Каракачанов е в морската ни столица за процедурата по присвояване на първо офицерско звание на курсантите от тазгодишния випуск на ВВМУ „Н.Й. Вапцаров“.
Министърът подчерта, че без увеличаване на военния бюджет няма вариант за реализиране даже на проектите, които бяха одобрени от предишния парламент. Става дума за предвидените 1.5 млрд. лева за купуване на нови бойни самолети, 820 млн. лева за бойния флот, отделно сухопътните ни войски се нуждаят от нови бронирани машини, които пък ще струват около 1.2 млрд. лв.
Що се отнася до заплатите на военнослужещите, според министъра ще стане ясно дали и с колко ще бъдат увеличени доходите им при гласуването на закона за отбрана за следващата година. Той каза, че увеличението би трябвало да е 100%, „но нека да бъдем честни – това не може да се случи“. Министърът отбеляза, че от подчиненото му ведомство има ненужно изтичане на пари, като в същото време не се реализират приходи от дейности, които могат да дадат реален принос към хазната на военните.
58
1335
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
58
 Видими 
13 Август 2017 12:07
Точно така! Корабчето "Дръжки", пардон "Дръзки" се нуждае от саниране.
13 Август 2017 12:14
Не знам за какво се поддържа такъв род войски, като Военноморски флот в море, като Черно море - затворено отвсякъде.
По-скоро са необходими бързоходни катери за охрана на морската ни граница.
Всичко останало е въздух под налягане и кал по ушите.
13 Август 2017 12:18
Трябват доста по-малко пари, за да пуснат газовата турбина на Горди и да икономисват от дизел. Или да се подменят стари ракети и тн. Ама пак с голямата лъжица тръгнали, наместо да опрявят дребните неща.
13 Август 2017 12:19
требе да купим един самолетоносач.....та да има къде да кацат грипените...
13 Август 2017 12:24
Бобърче : "Не знам за какво се поддържа такъв род войски, като Военноморски флот в море, като Черно море - затворено отвсякъде."

Е , кво - само по джапанки ли да ходят ? И на язовир "Цонево / да тренират ?
Да съкратят сума шкембелии от Генщаба , да спрат да харчат за командировки до Гармиш , да не повтарят безхаберие като покупката на белгийската фрегата с несъвместимо елокабеляване и т.н. - кинти ще има .
13 Август 2017 12:25
Според Каракачанов са нужни 90 млн. лв. за флота
Министърът подчерта, че без увеличаване на военния бюджет няма вариант за реализиране даже на проектите, които бяха одобрени от предишния парламент. Става дума за предвидените ... 820 млн. лева за бойния флот

Нима русенския македонец твърди, че искането на кабинета БХ-2 за 820 милиона са били необосновани?
13 Август 2017 12:26
"Дръзки" се нуждае от саниране
да вземе Онзи, да задели от двата милЯрда, предвидени за целта. така и така ще си докара такава норма на печалба, каквато Той си е решил. та, разлика никаква.
13 Август 2017 12:36
Не знам за какво се поддържа такъв род войски, като Военноморски флот в море, като Черно море - затворено отвсякъде.


Затворено, ама от горе е мадър раша, а тя границите много не ги брои. Пред преспективата някой ден да ни дойдат на гости зелени човечета-освободители е по-добре да имаме флот. Румънците инвестират в пъти повече от нас, но те явно не ги разбират нещата така добре, както родните форумни труженици. Трябва да комнадироваме няколо да им споделят ноу-хау.
13 Август 2017 12:36
Армията ни се нуждае от пари, много пари.
Но който не храни своя армия, храни чужда.
13 Август 2017 12:42
Павел_Маринов " Румънците инвестират в пъти повече от нас, но те явно не ги разбират нещата така добре, както родните форумни труженици. "

Прав си. С очите си видях, че болницата в Констанца , която прие на лечение в психодиспансера 18 моряци от американския есминец в Черно море , дето един руски пилот на СУ ги беше ошашвил, се ремонтира .

13 Август 2017 12:44
Затворено, ама от горе е мадър раша, а тя границите много не ги брои. Пред преспективата някой ден да ни дойдат на гости зелени човечета-освободители е по-добре да имаме флот.

Викаш, тръгне ли Раша да идва насам, да има какво да потопи по нашето крайбрежие?
За малка България в случая е да има мобилна и силно охраняема морска граница /респективно сухопътна/.
Тук трябва да се насочат усилията.
От морски войници и кораби файдата е нулева.
13 Август 2017 12:44
Що се отнася до заплатите на военнослужещите, според министъра ще стане ясно дали и с колко ще бъдат увеличени доходите им при гласуването на закона за отбрана за следващата година.

Искал е да каже закона за бюджета, ама толкова си знае.
А Влади повече не дава. Трябва да има за магистрали, за саниране, за метро, за европредседателство, за МВР, за суджук. На кой му пука, че за аскера няма да има.
13 Август 2017 12:47
Изключително балансирана политика на правителството му!
Освен самолетът, ще се ремонтира и корабът.
Някой път...
13 Август 2017 12:47
Пред преспективата някой ден да ни дойдат на гости
зелени човечета-освободители е по-добре да имаме флот.

Човечетата ще дойдат от юг не от север....и ще бъдат ТЪМНОзелени
13 Август 2017 12:54

Прав си. С очите си видях, че болницата в Констанца , която прие на лечение в психодиспансера 18 моряци от американския есминец в Черно море , дето един руски пилот на СУ ги беше ошашвил, се ремонтира .


Нещо си сънувал пак. Що се отнася до СУ, видяхме добре какво може в небето над Анадола. Сещаш ли се другарЮ? Айде поздрави.
13 Август 2017 12:54
georgwolf 13 Август 2017 12:47

13 Август 2017 12:55
Викаш, тръгне ли Раша да идва насам, да има какво да потопи по нашето крайбрежие?


Поредната чутовна мисъл. Ашколсун рушофили!
13 Август 2017 12:56
Пари на вятъра. Вместо да се стимулира малкия и среден бизнес. Да живне този народ малко. Държавата и хората са бедни, а армията не може да се противопостави на една Гърция, да не говорим за Турция. И за какво се харчат хорските пари. За да може шапкарите да пият и псуват наволя по поделенията.
13 Август 2017 13:08
Държавата и хората са бедни, а армията не може да се противопостави на една Гърция, да не говорим за Турция.


Гърция и турция не са нексирали и нападали никой. Сещаш ли се? За 6 години две войни. анадъмо?
13 Август 2017 13:14
Морозов, употребата на силни лекарства и питиета в жегата е опасна за здравето!
13 Август 2017 13:15
Гърция и турция не са нексирали и нападали никой.
В смисъл Крим. Пак не е много вярно, ама един остров си го цепят като градински лук
13 Август 2017 13:16
Гърция и турция не са нексирали и нападали никой. Сещаш ли се? За 6 години две войни. анадъмо?

Кипър ни съ БРОИ нъл тъй товарищ.....
13 Август 2017 13:19
Кипър беше гръцка провокация. Но даже да има нещо, Каракачанов и Дръзки ли ще ги спре? Не. Това, което би могло да ги спре е дълбоко интегрирана в ЕС, просперираща и богата държава, зад която стои Белия свят. Но ако мислите някои от вас и босоногия ви президент, че с кремаклийката ще борите султана - продъжавайте в същия дух.
13 Август 2017 13:20
Павел _Маринов "Що се отнася до СУ, видяхме добре какво може в небето над Анадола. "

Е, да , ама Анадола няма море . Климат и въздушни маси са съвсем различни от поморийските .
Ти не леж на тая кълка , а бъди в бойна готовност .
13 Август 2017 13:34
Гърция и Турция владеят достатъчно български територии и с нищо не са показали, че не искат още. Особено Турция, която в в прав текст с разни карти се изявява с претенции за български територии. Ти сляп ли си за тия неща? Имаш ли информация от някъде, че Русия има териториални претенции към България или халюцинираш?

ПП. Може ни трябват само катери, два Мистрала и две-три подводници.
13 Август 2017 14:12
Само Бог е ходил бос по водата.
13 Август 2017 14:28
Румънците инвестират в пъти повече от нас, но те явно не ги разбират нещата така добре, както родните форумни труженици. Трябва да комнадироваме няколо да им споделят ноу-хау.

Павлик,
Румънците щото много ги разбират нещата, затуй оставиха костите на десетки хиляди свои граждани по камънаците на същия този Крим, дето толкова сте го заоплаквали от козяшкото стадо. И с подгъзуването на малоумниците от зад Голямата локва, ще настъпят пак "въпросната мотика".
Нас в тоз отбор не ни пиши!!!
Като искаш да воюваш на Восток- ей га де я Констанца...припкай и се записвай доброволец !!!
13 Август 2017 14:31
Павел_Маринов
13 Авг 2017 12:36
Мнения: 931
От: Bulgaria

Затворено, ама от горе е мадър раша, а тя границите много не ги брои. Пред преспективата някой ден да ни дойдат на гости зелени човечета-освободители е по-добре да имаме флот. Румънците инвестират в пъти повече от нас, но те явно не ги разбират нещата така добре, както родните форумни труженици. Трябва да комнадироваме няколо да им споделят ноу-хау.


Русия отдавна е изоставила България и изобщо не се занимава с нас. Това започна още от времето на Елцин когато каза за нас "Забравете тази държава!". За тези, които имат пробеми с географията може да напомним, че Русия граничи с 16 държави, има приоритети в дипломацията към поне още 20 други големи държави и някаде накрая на редицата сме ние. Истината е, че Русия просто няма ресурси да се занимава с нас и за тях много африкански държави са много по-важни от България. Ако помислиш малко обективно ще се съгласиш с мен. Верно е, че в пресата се пише за някакви треторазредни пенсионирани руски дипломати и шпиони, които изразяват някакъв интерес към нас, но това по-скоро е техен опит да се върнат на сцената, да имитират дейност с нас и да краднат някакви средства от руския бюджет.
От военна гледна точка положението е много сериозно. Дори да се извърши каквато и да е модернизация в следващите 20 години ние ще имаме една демотивирана, слаба и небоеспособна армия. Ако проследиш във Фейсбук профилите на българските генерали/полковници или всякакви по-висши офицери участвали в краденето и разграбването на БА в последните 20 години, ще забележиш, че много от тях са краднали пари и са пратили децата си да учат и живеят я в Англия (където на практика е най-скъпото образование), я по Европата или зад океана. Аз лично никога няма да ходя да се бия и да си давам живота за тези крадци, да не говорим за т.н. "бългаски елит" от псевдо интелектуалци и всякакви други крадци от типа на Черепа или Домусчиев. Затова при една хипотетична война между Македония и България аз лично мога да заложа на победа 80:20 за македонците.
Миналата година Русия де факто хариза България на Турция. Сега Ердоган си взема сега това, което си пожела от Сирия и турските войски никога няма да се изнесат оттам. Ако в близките няколко години няма главни сътресения в Турция, идва времето за десерта - парчето от баклава, което отдавна е заплюто. И тук става въпрос не за части от България, а за цялата България. Ние имаме компактни турски аклави по цялата източна част на страната - като започнем от Бургас на юг, минем през шуменско, варненско, разградско и завършим на север с части от русенско и силистренско. Това са части от страната където отдавна работят активно МИТ, а преди година и половина подписахме споразумение, че разрешаваме и на ТИКА (това е турската "Америка за България". Турците у нас отдавна чакат сигнал от майка Турция и е въпрос на дни да се извърши анексия на нашата страна.
Нека да повторя - положението е такова, че нито Русия, нито САЩ и Европа ще ни помогнат във военно положение. Времето работи за Турция във всяко едно отношение. България се обезлюдява с всеки ден, младите хора напускат страната, а от юг имаме една държава, която обективно се нуждае от нови територии поради икономическия ръст в последните години и прогресивно увеличаване на турското население.
13 Август 2017 14:34
Павлик, Русия е още далече от нормата на краварника. Както не веднъж съм казвал, Русия е крайно време да почне да се държи краварника. Да сваля правителства, да напада страни когато си поиска. С едно обяснение _ защита на националната сигурност и свои интереси. Когато разрушат и Русия няколко държави като краварите може и Вие да ги заобичате. Предполагам,че ще зарежат доктрината си да не нпадат,а само да бранят.
13 Август 2017 15:04
Само Бог е ходил бос по водата.
Може би и Бай Суджук. Останалите ползваме ботуши.
13 Август 2017 15:13
Русия отдавна е изоставила България и изобщо не се занимава с нас. Това започна още от времето на Елцин когато каза за нас "Забравете тази държава!".


Да бе изоставила е, за това по форумите е пълно с тролове на заплатка в Москоу и само прединяколко месеца ни назначиха прецедент. Де един ден наистина да ни оставят, ама при положение, че всичко в държавата е на тяхна каишка, няма как да стане.

От военна гледна точка положението е много сериозно. Дори да се извърши каквато и да е модернизация в следващите 20 години ние ще имаме една демотивирана, слаба и небоеспособна армия.


Абе спеца по стратегия си личи. Гледал човека, раша тудей и се изучил. Ашколсун.
13 Август 2017 15:14
Павлик, Русия е още далече от нормата на краварника. Както не веднъж съм казвал, Русия е крайно време да почне да се държи краварника.


Като се има в предвид, че раша внася цялото си месо от ЕС и Аржентина, там не краварник а и кокошкарник нямат.
13 Август 2017 15:23
Павел_Маринов
13 Авг 2017 15:14
Като се има в предвид, че раша внася цялото си месо от ЕС и Аржентина, там не краварник а и кокошкарник нямат.
Вярно?
За да няма съмнение в малоумно неадекватно бръщолевене би ли си цитирал данните по месеци?

Ето аз какво намерих - и любезно споделям :
Благодаря тарифным квотам наш рынок относительно защищён, хотя, конечно, сам по себе совокупный объём квоты — 364 тыс. тонн по мясу птицы — это большой объём. По свинине тарифная квота — 430 тыс. тонн, а сами мы произвели в том году 2 800 тыс. тонн.


Като четох , преди време, и за вноса от Белорус ..

по итогам первого полугодия Белоруссия оказалась на третьем месте в мире по экспорту сухой сыворотки, на третьем месте — по маслу, на четвертом — по сыру.
И более 90% белорусского продуктового экспорта — это поставки в Россию. В 2015 году Белоруссия экспортировала на 15% больше мяса и в два раза больше молока и молочных продуктов, чем во времена СССР. При этом страна полностью закрывает внутренние потребности, а вся мясо-молочная продукция произведена на собственных кормах. ... ...
Ну а в России белорусские продукты пользуются устойчивым спросом из-за невысокой цены при достаточно высоком качестве.
Но в основе коммерческого успеха соседского молока и мяса — огромные государственные субсидии, которые и не снились российским агропроизводителям.
..По оценкам белорусского экономиста Ярослава Романчука, с 1995 по 2015 год государство направило на поддержку АПК около сотни миллиардов долларов (учитывая небольшие размеры самой Белоруссии, это астрономическая сумма).Поздрави

П.П
Направи , ако искаш табличка за свинското, говеждото, агнешкото и птичето месо, и % на държавите вносителки , та да е по-прегледно ..
13 Август 2017 15:34
WSP : "Миналата година Русия де факто хариза България на Турция."

Русия е вечна , а не либералният й днешен елит елит.
Вечно е православието , вечна е паметта на огромното мнозинство от българите и руския народ .
Не е ясно дали все пак Ердоган няма да хързулне Путин за тръбата . Путин го притиска в Сирия с кюрдската карта . По този въпрос е в завера с Дончо.
Съществуващият към момента достлук по интереси между Турция и Русия ,обаче , е съвсем кофти за България .
Дължим го на това , за което Баце се похвали , че България е провалила три енергийни проекта на Русия / някои провали са дело на Моников / и русофобията в контролираните ПроРоб медии на платени с курабийки козяци.
13 Август 2017 15:48
Павел_Маринов
13 Авг 2017 15:13
Мнения: 934
От: Bulgaria

Русия отдавна е изоставила България и изобщо не се занимава с нас. Това започна още от времето на Елцин когато каза за нас "Забравете тази държава!".


Да бе изоставила е, за това по форумите е пълно с тролове на заплатка в Москоу и само прединяколко месеца ни назначиха прецедент. Де един ден наистина да ни оставят, ама при положение, че всичко в държавата е на тяхна каишка, няма как да стане.

От военна гледна точка положението е много сериозно. Дори да се извърши каквато и да е модернизация в следващите 20 години ние ще имаме една демотивирана, слаба и небоеспособна армия.


Абе спеца по стратегия си личи. Гледал човека, раша тудей и се изучил. Ашколсун.


1. Аз не съм никакъв трол и мога да го докажа, не съм стъпвал в Русия и не съм имал контакти с руснаци. Искам пълно извинение, в противен случай ще изискам всичките ти данни от Сега.бг и ще започна дело за клевета.
2. В поста ми нямаше никакви персонални квалификации, обиди или намеци към теб. Аз даже не съм споменал нищо за теб. Моля, ако имаш някакви факти или мисли противоположни на моето мнение да се обосновеш като обориш моите факти с твои факти. Изключително елементарни са някакви обидни подмятания за мен.Ще съм ти много благодарен да докажеш обратното. Многократно съм писал, че помощ от Русия няма да имаме и, че най-адекватната българска политика сега е нещо подобно на политиката на Унгария и Орбан.
3. Това, което правя с моите коментари тук е да предупредя за опастността от Турция. Кълна се, че това е единственото, което искам тук. Ако това среща перменентни обиди, клевети за руско тролство ще прекратя участието си в този форум. Никога не съм бил активен учстник, за повече от 10 години имам по-малко от 500 коментара като половината са спортни. Ако никой не иска да споделя моите опасения и не срещам съмишленици, просто си заминавам. Оправяйте се както можете.
13 Август 2017 16:42
1. Аз не съм никакъв трол и мога да го докажа, не съм стъпвал в Русия и не съм имал контакти с руснаци. Искам пълно извинение, в противен случай ще изискам всичките ти данни от Сега.бг и ще започна дело за клевета.
2. В поста ми нямаше никакви персонални квалификации, обиди или намеци към теб. Аз даже не съм споменал нищо за теб. Моля, ако имаш някакви факти или мисли противоположни на моето мнение да се обосновеш като обориш моите факти с твои факти. Изключително елементарни са някакви обидни подмятания за мен.Ще съм ти много благодарен да докажеш обратното. Многократно съм писал, че помощ от Русия няма да имаме и, че най-адекватната българска политика сега е нещо подобно на политиката на Унгария и Орбан.
3. Това, което правя с моите коментари тук е да предупредя за опастността от Турция. Кълна се, че това е единственото, което искам тук. Ако това среща перменентни обиди, клевети за руско тролство ще прекратя участието си в този форум. Никога не съм бил активен учстник, за повече от 10 години имам по-малко от 500 коментара като половината са спортни. Ако никой не иска да споделя моите опасения и не срещам съмишленици, просто си заминавам. Оправяйте се както можете.


Вкарваш се в някакви филми сам. Аз никъде не съм те квалифицирал като нищо, защо така се засегна? Най-добре е да прочетеш внимателно написаното и тогава пак да дойдеш да ме обвиняваш. Това което правиш с коментарите си тука, е поне мен да ме развеселяваш. Благодаря за което, аз по тази причина изразих благодаронст. Във форума не отправям обиди към никого, просто има хора на които не им харесв това, което не съответства на руската истина. Но може да видиш какво пишат другите по мой адрес, колко са мили те. Апропо, доста силни обвинения отправяш

WSP
08 Юли 2017 08:48
Мнения: 470
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Няма победител в тази среща. Най-едрите олигарси в САЩ готвят III Световна Война в последните няколко години. Искат да използват отдалечеността си от Европа и Азия и да подпалят глобална война отново. След това ще има план Маршал-2 и големите пари ще текат като реки. В главите им е влезнал бръмбара за изпреварващи ядрени удари по Русия. Сега използват софт варианта да насъскат балъците да воюват с Русия, а те да гледат сеира отвъд океана както в предните войни. Ще опитат още с мюсюлманските терористи и ако тези два варианта не проработят ще рискуват с ядреното оръжие. Това изобщо не е налудничава идея като се има впредвид алчността и егоизма на човешката природа. Богатите винаги губят връзка с реалността и се считат за богове, за които беднюгите трябва да жертват жалките си животи. Това е за голямо съжаление жестоката реалност.


Като прочете човек, това което си написал и му е достатъчно. Съвсем сериозен въпрос, ти сам ли достигна и вярваш ли на написаното.
Вардиа мазето, да не дойде някой да ти открадне бурканите, че от това дето си го написал направо се шашнах. Айде, успех аз отивам да си вардя туршията!
13 Август 2017 16:57
Павел_Маринов
13 Август 2017 12:36
Затворено, ама от горе е мадър раша, а тя границите много не ги брои. Пред преспективата някой ден да ни дойдат на гости зелени човечета-освободители е по-добре да имаме флот. Румънците инвестират в пъти повече от нас, но те явно не ги разбират нещата така добре, както родните форумни труженици. Трябва да комнадироваме няколо да им споделят ноу-хау.


Да не стане, като с нашите кашици, дето на учението в Румъния категорично отказали да стрелят по мишените, защото нещо им заприличало на Руска символика?

Подозирам, че в такава ситуация, нашият ВМФ ще опъне всички флагчета по вантите, като за празник и ще ескортира десантните кораби на Русия до пристанището.
13 Август 2017 17:10
WSP,
Истински българин!
Само не ми хареса, че не би се бил заради Домусчиев и сие, щото човек се бори за родината си, а не за някакви олигарси.

Павел Маринов,
Антибългарин!
13 Август 2017 17:13
Павел_Маринов 13 Авг 2017 16:42 ..просто има хора на които не им харесва това, което не съответства на руската истина. Но може да видиш какво пишат другите по мой адрес, колко са мили те.
"Съмнение за тъпи идиотски лъжи" писах току що за твоите постинги за месото ..
Може би си подведен, мисля си, би могъл да провериш, да се коригираш и да се извиниш ..

като дадох и МОИ данни , официални, дето те опровергават.. ей да те цитирам ..
Павел_Маринов
13 Авг 2017 15:14
Като се има в предвид, че раша внася цялото си месо от ЕС и Аржентина.
като ще спомена, че чакам данни и факти дето да премахнат съмненията за неадекватно малоумно бръщолевене ..

П.П
Не знам какви хора има,дето да не им харесва това, което не съответства на руската истина , ама на мене не ми харесва малоумната идиотщина, лепенето на етикети, злобата и безадресното ломотене на ангро ..

Всеки който се аргументира е приветстван от мене .. а си мисля и че точно такива са правилата на форума !

Поздрави
13 Август 2017 17:30
като ще спомена, че чакам данни и факти дето да премахнат съмненията за неадекватно малоумно бръщолевене ..

П.П
Не знам какви хора има,дето да не им харесва това, което не съответства на руската истина , ама на мене не ми харесва малоумната идиотщина, лепенето на етикети, злобата и безадресното ломотене на ангро ..

Всеки който се аргументира е приветстван от мене .. а си мисля и че точно такива са правилата на форума !

Поздрави


Аз нали съм ти казал вече, че като пишеш повече от 2-3 реда сам започваш да си противоречиш. Ти дори не разбираш какво си пейстнал, но просто това е показал гугъл като първи резултати и ти си решил да го споделиш.
Що се отнася до Беларус, просто в там на стоката и сменят етикетите и така се заобикаля ембаргото. Холандските сирена, да речем стават Беларуски. Така беларус изнася 3 пъти повече ябълки от това, което произвежда. добре е да прочетеш статията до край, нещата които са казани там са важни.
Както вече ти казах, над 3 изречения почват грешките, така че давай кратко.
13 Август 2017 17:32
WSP,
Истински българин!
Само не ми хареса, че не би се бил заради Домусчиев и сие, щото човек се бори за родината си, а не за някакви олигарси.

Павел Маринов,
Антибългарин!


Леле, пак попаднах под критиката на дежурните другари. Виждам фенове на Лудогорец тука. мале мале
13 Август 2017 17:34
Павел Маринов, понеже виждам, че не искаш да имаме армия и флот, понеже не виждаш заплаха от юг, а от север, понеже не виждам нищо родолюбиво българско в изказванията ти, предполагам си "за" продажбата на българска земя на чужденци...

Европейската комисия заяви:
БЕЗОГЛЕДНАТА РАЗПРОДАЖБА НА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ НЕ КАСАЕ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ


През 2004 г. конституционният съдия Живан Белчев отказва да подкрепи свободната разпродажба на българска земя и написва следното вълнуващо, отлично аргументирано становище: (пълен текст)

През 2013 г. стотици българи от над 20 града в България, Европа и по света в продължение на месеци разпространявахме информация, излизахме, за да покажем непримиримостта си – ЗЕМЯ, НАПОЕНА С КРЪВ, НЕ СЕ ПРОДАВА!
Земята е храна и вода.
Земята е територия.
Земята е Родина.
Родината не се продава!


Натисни тук

Как САЩ наредиха да се промени Конституцията на България, за да може чужденци да изкупуват Българска Земя!


Натисни тук
13 Август 2017 17:36
Виждам фенове на Лудогорец тука. мале мале


Нищо не виждаш ти! Нищо, по-далеч от носа си!

Леле, пак попаднах под критиката на дежурните другари

Твоите дежурни другари са овчари, щурци, сгугневци и прочие от сороския контингент. Други дежурни другари ти се привиждат в русофобските и българомазките ти сънища...
13 Август 2017 17:45
Павел_Маринов
13 Авг 2017 16:42
Мнения: 939
От: BulgariaWSP
08 Юли 2017 08:48
Мнения: 470
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Няма победител в тази среща. Най-едрите олигарси в САЩ готвят III Световна Война в последните няколко години. Искат да използват отдалечеността си от Европа и Азия и да подпалят глобална война отново. След това ще има план Маршал-2 и големите пари ще текат като реки. В главите им е влезнал бръмбара за изпреварващи ядрени удари по Русия. Сега използват софт варианта да насъскат балъците да воюват с Русия, а те да гледат сеира отвъд океана както в предните войни. Ще опитат още с мюсюлманските терористи и ако тези два варианта не проработят ще рискуват с ядреното оръжие. Това изобщо не е налудничава идея като се има впредвид алчността и егоизма на човешката природа. Богатите винаги губят връзка с реалността и се считат за богове, за които беднюгите трябва да жертват жалките си животи. Това е за голямо съжаление жестоката реалност.


Като прочете човек, това което си написал и му е достатъчно. Съвсем сериозен въпрос, ти сам ли достигна и вярваш ли на написаното.
Вардиа мазето, да не дойде някой да ти открадне бурканите, че от това дето си го написал направо се шашнах. Айде, успех аз отивам да си вардя туршията!


Отново не вижам никакви факти в болднатото.
Сигурно разсъждаваш прекалено ограничено и повърхностно - когато пиша против олигарсите в САЩ, не значи, че защитавам олигарсите на Русия.
Това не са лапешки разсъждения "Левски" срещу ЦСКА. Между другото, работил съм в НЯКОЛКО щата в САЩ.

Ако искаш някога да разсъждаваш над думите ми, които си постнал, може да вкараш думичките "Hitler and Prescott Bush" в Гугъл.
Прочети американски източници и след това ме занимавай с туршии.

Приятен ден!

https://www.google.ca/search?q=Hitler+Prescott+Bush&site=webhp&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi5452JtNTVAhUDyGMKHZC6DaEQ_AUICigB&biw=1366&bih=604
13 Август 2017 17:52

Павел_Маринов
13 Авг 2017 17:30

Аз нали съм ти казал вече, че като пишеш повече от 2-3 реда сам започваш да си противоречиш.
Освен с тъпоумни лъжи (а кога една лъжа е тъпа ли- ами като съвсем лесно се опровергава) ТИ, червени ми приятелю Павел_Маринов не пропускаш да лумнеш всеки път и по една злобна клеветническа забележка .. във всяка тема!

КОГА и къде си противореча .. я ми дай пример, та ми помогни..
Не е ли добре, да си показваме, брате, един-другиму кривиците, па да вървим напред?

Ей АЗ как ти помагам :
Павел_Маринов
13 Авг 2017 15:14
Като се има в предвид, че раша внася цялото си месо от ЕС и Аржентина.
уточнявам, че това по-горното е малоумна идиотска лъжа ... КОЛКО месо внася от Аржентина, КОЛКО ОТ ЕС .. и хич никакво месо ли не произвежда сама?

И те съветвам да постъпиш доблестно, да признаеш и да се поправиш ...

Та така ..

Павел_Маринов
13 Авг 2017 17:32
Леле, пак попаднах под критиката на дежурните другари.
Ами не знам дежурни ли трябва да има - дето ако забележат тъпоумно бръщолевене, да се намесват ..
Аз го правя винаги! Така ще поддържаме качеството на форума!

Поздрави
13 Август 2017 18:04
По данни на импортозамещението през 2017г Русия ще си произвежда 85 % от нужното и месо
13 Август 2017 18:13
За военния ли флот ли става дума, или за месо ?
13 Август 2017 18:16
флот няма затва коментираме месото....требе за суджук
13 Август 2017 18:21
Лято е. Време е за море.
След Радев бос по потник и Борисов гол до кръста, да очакваме снимки на Лилето Павлова и Цецка по бански.
13 Август 2017 18:39
Освен с тъпоумни лъжи (а кога една лъжа е тъпа ли- ами като съвсем лесно се опровергава) ТИ, червени ми приятелю Павел_Маринов не пропускаш да лумнеш всеки път и по една злобна клеветническа забележка .. във всяка тема!


Първо без обидни квалификации. Това, че не знаеш какво пействаш и после става смешно си е твой проблем. Като гледам ти си дежурен под всяка новина и печатиш от зори до мрак, с тебе не може да се спори. Ти изливаш някакви необмислени неща и после почваш с обидните квалификации.
Аз с радио не мога да споря, невъзможно е.
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД