:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
От помещения, оборудвани със системи за осветление, отопление, поливане и вентилиране, били иззети растения в различен стадий на растеж
Има много хора в държавата, които се съпротивляват срещу реформата в здравеопазването, твърди Камен Плочев
Със случая е натоварено специализираното звено на служба „Военна полиция”, съобщават от МО
СТАТИСТИКИ
Общо 365,216,974
Активни 948
Страници 58,318
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Дини, тикви, кратунки

Сезонът на дините. Властите - във ваканция, ерго - слабо медийно отразяване на мъдрите мисли на Гай Тиквоний. За сметка на това из печата дефилират всевъзможни други кратуни. Някои се изявяват по екотеми: "Решават за Калиакра бостан по бостан", информира "Стандарт", докато се бие в гърдите по случай 25-годишнината си.

"24 часа" го надминава (не само по възраст): "Ах, този зелен балон!" На страниците му депутатката Диана Саватева разсъждава как горите били вредни, понеже две жени в София пострадаха от паднало дърво, а на сечта трябвало да се гледа като нещо полезно за човечеството. Дип най-големи еколози се извъдиха в "Монитор" и образователното министерство: "Пенсионират хартиения дневник". Учителите вече щели да пращат мейл на родителите, ако детето им кръшка от час; хем да са в крак с времето, хем да щадят горите.

И "Труд" безмилостно плющи по зелените: "Главата на зеления октопод плаши с нови санкции". Но не всички бомби стряскат газетата: "Ресторант дава намаления на дами с големи гърди". И още по-добро: "Днес в 17.00 часа чупим електромерите". Не че било форма на протест срещу електроразпределителните дружества, ами поради глобалното затопляне мнозина щели да си пуснат климатика и да вдигнат консумацията. Важното е да счупим тъпомера с оригиналност.

В това отношение "Телеграф" е ако не ненадминат, то поне отявлен фаворит. "Ритници преди закуска стягат дупето", изяснява той някои реалности. Също и "Тесни дънки отлагат бебето". Ми... Ако не друго, плътските радости са си съвсем еко.

"24 часа", на свой ред, се възмущава по екотеми, но малко по-различни. Ощипала го организация за защита на животните: "Нов удар по туризма! Немска НПО иска забрана на файтоните по морето". Но не всичко европейско е лошо: "Производителят на "Нутела" и "Тик-так" иска да прави завод у нас". Дето се вика, от 1982-а насам "и ние пушим цигари "Кент" и ядем бонбонки "Тик-так"!
963
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД