:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Заедно с операциите в Ирак, Сирия и други страни са похарчени 1,6 трилиона.долара
Предсрочни избори не са необходими
Подготвяният над година и половина нов закон за храните противопостави производителите на бутилирана вода - минерална, изворна и трапезна
Много вода ще изтече по Дунава преди Хърватия и Сърбия да заговорят за приятелски отношения между двете държави
Само за денонощие 11 загинаха в три катастрофи
СТАТИСТИКИ
Общо 356,798,009
Активни 931
Страници 58,395
За един ден 1,302,066
Снимка: ЕПА/БГНЕС
Японско семейство се моли за жертвите на американските бомбардировки от 6 август 1945 г. над Хирошима. Градът отбеляза 72-рата годишнина от хвърлянето на атомната бомба. Тогава загиват 120 000 души. Три дни по-късно е бомбардиран и Нагасаки, а на 12 август Япония обявява капитулация. Мнозинството от американците оправдават употребата на атомните бомби, за да бъде сложен край на войната. Според мнозинството японци хвърлянето им е безумие, тъй като Втората световна война вече е била приключила в Европа, а капитулацията на Япония е била въпрос на време.
3
866
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
07 Август 2017 08:04
Бре, написаха все пак от редакцията по темата за американските атомни бомбардировки. Смелостта им стигна за една снимка и едно заглавие. Вярно дълго.
07 Август 2017 09:05
А до тази снимка се стига много тайно. Трябва да се отиде на първа страница, да се отвори някоя от статиите и да се гледа в карето отдясно, най-отдолу има връзка към снимката и заглавието.
07 Август 2017 14:15
Според мнозинството японци хвърлянето им е безумие, тъй като Втората световна война вече е била приключила в Европа, а капитулацията на Япония е била въпрос на време.

"Според мнозинството японци", това признание нещо ми се губеше досега.

Мегре, все пак е нещо. Дано се сетят и за 1 септември, дори и тук да е. И 11 септември ако споменат, пак да е тук, а не на някое видно място.

R.I.P. за невинните жертви. И нека не забравяме, че това е печален рекорд в световната история по масово избиване на невинни.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД