:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 244
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Треньорът на "Верея" защити Николай Митов

Илиан Илиев
Треньорът на "Верея" Илиан Илиев (бивш играч и наставник на "Левски") взе отношение по ситуацията с треньорския пост при "сините". Бившият халф защити колегата си Николай Митов, независимо че не са в добри отношения.

"И аз бях в подобна ситуация. Всеки ден спрягаха някого, аз знаех, че са търсили някой зад гърба ми. Не е хубаво това, въпреки че с треньора на "Левски" отношенията ни се развалиха, тъй като разбрах някои неща. Не е приятно никой от клуба да не ти казва нищо. Бил съм в такава ситуация, не го пожелавам на никого. Лошото е това как го гледат играчите в съблекалнята. Това не е добре за никой клуб", каза Илиев след победата на "Верея" над "Етър" като гост с 1:0.

Последният мач от III кръг на Първа лига се игра в Ловеч, където великотърновци домакинстват заради липса на осветление на техния стадион "Ивайло". Гола вкара Валери Домовчийски в 86-ата мин. Следващият мач на "Верея" е домакинство срещу "Левски" в събота, а Илиан Илиев обяви, че търси усилено двама халфове.
927
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД