:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 256
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Всичко се връща

Само Руши не ще да се върне. Потъна някъде това момче и родната музикална сцена опустя. Но всичко останало се връща обратно със страшна сила. Примерно, хората се връщат от море ("Телеграф") - "Диария и грип - армаган от морето". Едно време от летуване се връщаше човек със срамни болести. А сега... най-героичният вариант е да си дойдеш с махмурлук. Демокрацията ни отне истинските чехкини и шведки, за съветски гражданки да не говорим! Мислехме, че поне сме минали детските болести на строя, ама... "Връща се агресията от 90-те години" ("Стандарт").

Историята пък се кани да ни върне в някакви незапомнени времена, когато с македонците не се надпреварвахме във взаимно презрение и унижаване. Или както пише в "24 часа" - "Подписваме с Македония за "заедничка" история, влак София-Скопие и газопровод". То хубаво, ама да видим какво мисли Миленко с чука по тоя въпрос. Не е трошил напоследък, странно е някак. "Телеграф" е още по-позитивно настроен: "САЩ ни поздравиха за договора с Македония".

Санстефанска България-2 няма да има. Но пък друго радостно завръщане е гарантирано - "Цветанов: Може да има и Борисов-4" ("24 часа"). Направо е задължително. Както диарията и грипът след морето. Естествено е някак.

А ако се вярва на "Труд" (което е задължително), и вярата в кокалчета се завръща, ако въобще ни е напускала - "Целебните мощи на св. Пантелеймон за първи път у нас". Че българите сме читави христиЕни, дето ходят на църква пияни на Великден, е световно известен факт. И в тоя смисъл не е никак чудно, че идват тия мощи. Сега като се заредят множество изцелени, леле-мале. А па като почнат едни продажби на свещи и осветени иконки, църквата ще се завърне в бита ни с шут. Всеки джигит може да си закачи икона на огледалото за обратно виждане. И газ към Слънчака с 260! Закон за движението по пътищата не ти требе. Нали сам Господ е с тебе!

1301
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД