:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Снаряд е ударил спортен клуб в квартал, където се намира и руското посолство
Той молил да се върне в Русия, Кремъл отрича
Оцелели след стрелбата във Флорида се появиха на корицата на "Тайм"
Борисов иска най-тежки наказания за полицаите, пуснали без проверка самолета от Франция
СТАТИСТИКИ
Общо 373,598,643
Активни 436
Страници 13,125
За един ден 1,302,066

ГЕРБ харесва патриотите повече от реформаторите

ГЕРБ се чувстват далеч по-комфортно да управляват заедно с "Обединени патриоти", отколкото с бившите си партньори от Реформаторския блок. Това обяви зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов пред БНТ. "В момента мога да кажа, че е по-работоспособна ситуацията. На заден план са постоянните претенции за кадрови промени, които бяха в предишния мандат", обясни той. В анализа му никъде не се споменава за реформи. Затова пък заместникът на Бойко Борисов в партията похвали патриотите, че "се отнасят с голяма отговорност към управлението", защото сега споделят властта и в парламента, и в правителството. Проблеми нямало и с управленската програма. "Стабилността е факт, ще продължи и занапред. Търсим други политически формации, които да подкрепят определени решения, които трябва да се взимат в парламента", обобщи Цветанов.

Партийният заместник на Бойко Борисов засипа с похвали и лидера си. "С активността на премиера Борисов действително във външен план страната ни има най-високото одобрение и най-добрата възможност за правене на политики", обрисува ситуацията Цветанов.

--------КРИТИКИ

Далеч по-суров бе Цветан Цветанов към опозицията. Атаките на социалистите заради скандала около НДК заместникът на ГЕРБ отдаде на "липсата на политики и позиция от страна на БСП". И призова "да не влизаме в тези битовизми". "БСП са притеснени. Не могат да осъзнаят, че изборите приключиха. И все още искат да се върнат под някаква форма в политическия мач, но могат да се върнат само като част от общите цели, които си поставяме всички парламентарни групи и българското правителство", заключи Цветанов.

7
948
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
7
 Видими 
17 Юли 2017 19:44
Цветан Цветанов по БНТ: „Страната ни се движи в позитивен план. С Обединените патриоти работим изключително добре“
Коментар на всички онези, които не са от „държавата“ на Цветан Цветанов и Групировката ГЕРБ: „Бах маааму“.
17 Юли 2017 22:49
РБ-атите бяха си повярвали, че могат да извиват ръцете на управляващите. Едва ли не, че могат и да управляват.

Патриотите засега се ослушват.
18 Юли 2017 00:21
Ситуацията е по-работоспособна, да!
За тази сметка "правителството" не е. Ама хич! Трябва да си сложи за емблема трите маймуни с "Не чувам, не виждам, не казвам".
НДК било битовизъм... А Бояна? Там как стои въпросът с кинтите за еманацията на Неговата кариера - да е шеф на съюза, пък макар и за 6 месеца? А после? Пак дуфтата и - трите маймуни...
18 Юли 2017 00:25
В крайна сметка в България няма класическа дясна партия (доколкото днес изобщо може да се говори за дясно и ляво). Дано РБ се съвземе, защото гласовете на разочарованите "десни" могат да се прелеят в ДаБГ и НР, което ще е празен ход с елементи на увреда на политическия живот.
18 Юли 2017 00:42
Много е крехък още потенциалният електорат за класическа дясна партия. Липсатата на средна класа предопределя и файтонджийските измерения на наличните формации. Това ги обрича и да затъват постоянно в "антикомунизъм". Със същия, а може би дори с по-голям ефект биха се "борили" и с феодализЪма...
18 Юли 2017 09:04
Нормално за " дясната " партия ГЕРБ.
18 Юли 2017 09:18
Правене на политики? Занимават се с гасене на пожари, които сами създават по глупост и с "усвояване". Това ли са политиките? Освен ако, разбира се, целта не е закриване на държавата след 2-3г вместо след 20?
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД