:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Епицентърът е на 20 км югозападно от Парма
Заедно с операциите в Ирак, Сирия и други страни са похарчени 1,6 трилиона.долара
Предсрочни избори не са необходими
Подготвяният над година и половина нов закон за храните противопостави производителите на бутилирана вода - минерална, изворна и трапезна
СТАТИСТИКИ
Общо 356,816,418
Активни 1,151
Страници 76,804
За един ден 1,302,066

Осъден за рекет се раздели с 27 имота

Комисията за конфискация е спечелила окончателно две дела за имущество на стойност над 3.2 млн. лв., съобщиха от пресцентъра й.

Единият иск е срещу габровеца Веселин Наковски, който е осъден за рекет. Той се разделя с 27 имота, сред които има търговски обекти, мотел и къщи за гости, 8 автомобила, суми от продажба на собственост и левовата равностойност на дружествени дялове.

Вторият осъден е Здравко Йоновски. Той е признат за виновен за отнемане на автомобил с цел откуп. Осъден е със споразумение. Конфискуват му се два автомобила и пари от банкова сметка, обясниха от комисията пред "Сега".

По повод абсурда, че за кражби и джебчийство не се предвижда конфискация, председателят на Комисията за отнемане на престъпното имущество Пламен Георгиев обясни, че кражбата не е сред престъпленията, предвидени в закона. Възможно е единствено когато е в особено големи размери, представляваща особено тежък случай.

2
847
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
18 Юли 2017 09:52
Ми като за кражби и джебчийство не се предвижда конфискация, да ги включат в ДОД - има за компаньонки, що да няма и за джебчии.Само не знам дали трябва да регистрират фирми, или може да са на патентен данък, с удостоверение от общината.
18 Юли 2017 09:54
Работно момче без работна тъща.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД