×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Това стана със 109 гласа „за“
Като основна причина се сочи „хроничното предубеждение на Съвета към Израел"
Гражданите ще могат да си поръчват от лекия наркотик и онлайн
Мотивът бил "създалата се обществена чувствителност във връзка с участието й" на конференция в Ню Йорк
От думите на еврокомисаря стана ясно, че важното е състоянието на банките
Това ще стане въпреки противодействието на американския Сенат
САЩ: Ще дадем мощна подкрепа за икономическото възстановяване на Гърция
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,497,671
Активни 1,478
Страници 68,791
За един ден 1,302,066

77 българи са заплаха за националната сигурност на Турция

Страната ни била в топ 10 на европейските държави, в които живеят свързани с ИДИЛ хора
77 българи са заплаха за националната сигурност на Турция, съобщава Нова тв.Това ставало ясно от доклад на вътрешното министерство на страната във връзка с борбата с терористите от ИДИЛ.
Страната ни била в топ 10 на европейските държави, в които живеят свързани с ислямистката групировка хора, според въпросния документ..
Общо близо 54 000 души от цял свят имат забрана за влизане в Турция, а до момента заради връзки с ИДИЛ от там са депортирани близо 5000 чужденци. От тях 21 са българи, се посочва още в доклада.
„77 българи, които са попаднали в „черния списък” на турското вътрешно министерство заради подозрения във връзки с терористични организации, ми се струва недостоверно. Това е много голямо число”, заяви вътрешният министър Валентин Радев в студиото на „Лице в лице” на BTV. „Ние не сме уведомени официално, външно министерство също няма официална информация”, категоричен е Радев.По думите му при получаване на официална информация от турската страна МВР и външно ще се заемат да проверят хората в списъка. „България е уникална в това отношение. Нашите хора с турско потекло и изповядващи исляма нямат нищо общо с другите, които искат да стигат до Сирия. Ние такива хора, които се радикализират, освен тези в Пазарджик, нямаме”, категоричен е Радев. Той допълни, че в регистрите на ДАНС не са посочени хора, за които се смята, че имат връзка с терористични организации, особено в такива бройки.
11
1381
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
11
 Видими 
17 Юли 2017 17:15
Тези дали са дюнерджии, или бюрек-баничари? Той сигурно знае...
17 Юли 2017 17:21
Някой форумци тук бяха заплаха за Тюркието тогава, когато валяха заканите за доматите с кремълски нюанс. Но от миналото лято насам са първи аркадашлар.
17 Юли 2017 17:27
А утре султана може да поиска главата на всеки. И ние ще му предоставим всеки, защото това е угодно на ЕС, Русия и всички вселенски играчи.
17 Юли 2017 17:28
77 българи са заплаха за националната сигурност на Турция, съобщава Нова тв.Това ставало ясно от доклад на вътрешното министерство на страната във връзка с борбата с терористите от ИДИЛ.
За доклад на кое по-точно "вътрешно министерство на страната" става дума, че нещо се объкАх?!
17 Юли 2017 17:31
Местан включен ли е?
17 Юли 2017 17:38
Владко Зидаров е от "умерената опозиция" и има прошка от Портата.
17 Юли 2017 17:56
Българи, или живеещи/пребиваващи в България?
17 Юли 2017 18:37
То и мигранти не влизат в страната, ама Елена спря 15 парчета вчера, а днес сърбите арестували 5- ма каналджии... Но "такива хора нямаме"! Управленски подход "куферот не беше мой". Бравос!
17 Юли 2017 19:28
Ей, да е жив и здрав Ердо. С всеки ден и някой нов виц...
17 Юли 2017 19:59
Преди малко гледах в "Още от деня" генералния консул в Одрин и политоподлога Мехмед Мехмед. Мале, мале, каква е тази идиотия, ибрикчийство и чудо. Тоя Мехмед ме отврати баш.
17 Юли 2017 20:08
Всички страни имат такива черни списъци, но обикновенно не ги обявяват! Мисля, че в този списък попадат Пеевски, Доган и др. такива терористи! Ама нали има годишнина от пуча и требе да се поФали нещо!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД