:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Варшава ще опитва да убеди Германия да се откаже от строителството на „Северен поток 2“
МОСВ съветва намерилите безпомощни птици да звънят на "Зеления телефон"
Докато евентуално това се случи, ще се работи с МиГ-ове, поддържани от Русия
„Ако ще давате парите, давайте ги, не се подигравайте с нас. Тази нация има достойнство и чест", оплаква се той
При такова лошо време и пломбите на хората щели да паднат
Автобусът им се преобърнал
Първи с честитките бяха Китай, Куба, Сърбия, Венецуела, Боливия и бивши съветски републики
Бившият германски канцлер работи за руския проект „Северен поток“
Той пренасял десетки оръжия в официална дипломатическа кола
СТАТИСТИКИ
Общо 372,996,277
Активни 794
Страници 2,578
За един ден 1,302,066

МВР разпорежда денонощни дежурства в РПУ в малките селища

 
Във връзка със случая в град Бяла главният секретар на Министерството на вътрешните работи направи преглед на всички районни управления в малки населени места.
Главен комисар Младен Маринов разпореди всички дежурни части да организират дейността си така, че през цялото денонощие да посрещат гражданите лично независимо от часа, съобщиха от МВР.
Разпореждането засяга основно районните управления, в които към момента достъпът до дежурния служител през нощта е затруднен.
Припомняме, че заради една цигара 18-годишния Александър почина след жесток побой от роми. Оказва се, че полицията в града е с работно време до 17 часа, а след това хората се оправят сами.
21
1274
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
21
 Видими 
17 Юли 2017 15:18
Явно или се оправяш сам, или те оправят циганите.
17 Юли 2017 15:24
В съчетание с днешното интервю на Цвъки -

"- Какви са Вашите бъдещи творчески планове?
- Мисля през 2018-та година да се замисля."

Та не съм оптимистка.

Кое по-напред? Вчера пак са обезчестили границата ни.
17 Юли 2017 15:27
Оказва се, че полицията в града е с работно време до 17 часа, а след това хората се оправят сами.

А стига бе! Това вярно ли е? Не може да е истина!

Това е изключително оптимизирано работно време. В събота и неделя, предполагам, че почиват? А всяка сряда ли работят!
17 Юли 2017 15:32
Айде сега и стаи за спане да се оборудват по конаците! оставете хората да си спят дома, защо трябва да спят на работа?
17 Юли 2017 15:34
Затова се пенсионират тези хора на 50 години, я! Сега като почнат и да дежурят през нощта, пак ще им дойде нанагорно.
17 Юли 2017 15:37
Оказва се, че полицията в града е с работно време до 17 часа, а след това хората се оправят сами.
Искахме по-малко държава - получихме я.

"Внимавай какво си пожелаваш" (с)

17 Юли 2017 15:41
Припомняме, че заради една цигара 18-годишния Александър почина след жесток побой от роми.
Не преставате да я тиражирате тая глупост.
17 Юли 2017 15:44
Налага се да я тиражират.

В противен случай трябва да кажем, че "ромите" ни отпочнаха и трябва да се въоръжаваме и спасяваме поединично.
17 Юли 2017 15:50
седерастките мантри се разсъхват пак !!!
Затова се пенсионират тези хора на 50 години, я! Сега като почнат и да дежурят през нощта, пак ще им дойде нанагорно.

Нали съкратихте щата на полицията, и рИвахте, че е най много на калпак в СВЕТА!!! НО в действителност е най-малко ! НЯМА хора за да покриват малките населени, места. Когато полицията протестираше и казваше- няма техника, няма бензин, няма хора, даваме извънреден труд без да плащат, дежурят по границата и се крият от дъжда с НАЙЛОНИ, седераста соросоид само го вълнуваха правата на главорезите в Сирия, и кълняха Жужо. така е дами и господа, демокрация е. Вчера здравния зам е казал- за тези пари- такова здраве. И докато седераста дава акъли кое как да става в държавата, народа си обира крушите. АА и накрая има хиляди свободно позиции за полицаи - сержанти. Захвърляйте тъпаните и стига пеене и пиене, и вливайте се в полицията, за 672 лева основна заплата- покажете как работи седераст соросоид, не само по форумите да давате акъл, покажете как става...После като Ви се стреснат гащите в някаква ситуация, ще Ви анмерин някой да Ви бае срещу уплаха
17 Юли 2017 15:51
Трябва да се говори истината за поука на хората, които се напиват. Александър се е напил, като му поискали цигара неговите съученици се ядосал и започнал да ги псува на майка. Те си тръгнали, той на два пъти ги настигал да ги бие. Избягнал удар с бутилка, при удар с ръка пада и си удря главата. Има си конкретен причинител, да го съдят според закона. Историята трябва да се предаде вярно и хората да се научат да не се натикват в опасни и безнадеждни ситуации от пиянска глупост.
17 Юли 2017 16:04
Кажи нещо за кланетата на САЩ във Виетнам, да се знае истината, че с тия американски бози, сега младите българчета си мислят, че САЩ са победили във Виетнам, давай и за избирането на Тръмп по интернет от група пяни хакери от Русия кажи....
17 Юли 2017 16:10
Пълни глупости. Всяко Районно си има дежурен, който може 24 часа да приема заявления. Ама аз не виждам разлика между прието заявление в 22 часа предния ден или в 8:30 сутринта. Така или иначе трябва да мине по реда началник, началник сектор, началник група, служител от териториална за проверка.
17 Юли 2017 16:13
Те си тръгнали, той на два пъти ги настигал да ги бие. Избягнал удар с бутилка, при удар с ръка пада и си удря главата.

Стига бе! Ами то такава защитна теза нито задържаният циганин е измислил, нито неговият защитник. Свърза ли се с тях да им обясниш какво се е случило, че да знае циганинът, че се е намирал в състояние на неизбежна отбрана и си е напълно невинен? А срам имаш ли? А застраховка срещу цигански безчинства имаш ли? То бива, бива, ама това вече минава всякакви граници на приличие и нормалност
17 Юли 2017 16:31
От 47,000 полицаи (по щат), само 8000 са на терен.
Повечето от престъпленията стават в тъмната част от денонощието.
Кауза пердута.
Лаф да става.
17 Юли 2017 16:32
Това е официалната версия на прокуратурата, подкрепена със записи от камери и свидетелски показания. Ти ако си била там, разкажи как е станала трагедията.
17 Юли 2017 16:51
Това е официалната версия на прокуратурата, подкрепена със записи от камери и свидетелски показания.

Може ли линк към тази официална версия? Защото аз прочетох, че обвиняемият е отказал да дава показания, а адвокатът му е поискал "домашен арест" при гледане на мярката за неотклонение от съда. Как така нападнат и отбраняващ се човек няма да иска да обясни какво точно се е случило? Как така адвокатът няма да поиска най-леката мярка за неотклонение "подписка" ако е сигурен, че извършеното от подзащитния му деяние не е обществено опасно? Обяснявам си го единствено с това, че има достатъчно свидетели, че нападателят не е починалото момче, а обвиняемият, който не е бил в състояние на неизбежна отбрана и дори когато е привел жертвата си в безпомощно състояние не само не е потърсил лекарска помощ, но и не е позволил на останалите да го направят. И не аз пиша като очевидец, а ти, така че разкажи какво видя с очите си или прати официалната версия, както и записите от камерите.
17 Юли 2017 16:55
Кажи нещо за кланетата на САЩ във Виетнам, да се знае истината, че с тия американски бози, сега младите българчета си мислят, че САЩ са победили във Виетнам
Войната изгубиха, но битката срещу комунизма спечелиха. За кои кланета става въпрос? Всеки е клал всекиго - през 1826 българите са изклали 2000 турци в Акдере (Бяла, Варненско).
17 Юли 2017 16:59
Аз не твърдя, че циганинът е невинен - напротив - той е причинител на смъртта на Александър. Исках да подчертая, че човек не бива да влиза в глупави и опасни ситуации по дребни поводи. Тази вечер ще питам колегите от Бяла и утре ще дам нещо официално.
17 Юли 2017 17:07
СатКонг: За кои кланета става въпрос? Всеки е клал всекиго - през 1826 българите са изклали 2.000 турци в Акдере (Бяла, Варненско)
И през 1826 година българи са изклали 2.000 турци в Акдере ? Туй сериозно ли? Вие да не би да сте от наследниците, на пострадалите? А турците после колко арменци са изклали?

СатКонг: Войната изгубиха, но битката срещу комунизма спечелиха
Те затова ли са отишли да воюват във Виетнам - заради битката с "комунизма"? И сега като отдавна няма вече "комунизъм" - какво търсят американците в Ирак, Афганистан, Сирия, Косово, Либия?
17 Юли 2017 17:08
Аз не твърдя, че циганинът е невинен - напротив - той е причинител на смъртта на Александър.

Не е напротив. От написаното излиза, че Александър се е напил и пръв е нападнал циганина, който е бил в правото си да се отбранява. Спомена, че има записи от камери и свидетелски показания в тази насока, а сега се оказва, че тепърва ще се допитваш до колеги. Разбираш ли колко несъстоятелна е позицията ти?
17 Юли 2017 17:16
оле ле майко....1826 ли беше писал, незнам.... И 1826 още сме били Османска империя, и как сме избили турци, защо...Султана наградил ли гие българите, какво е станало, я кажи. Явно си от засегнатите лично, осведомини за тази "операция".
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД