×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Променена е и Конституцията, според която т.нар. "чуждо население" не може да се заселва в Унгария
На нея щели да бъдат лидерите на България, Франция, Италия, Австрия, Гърция, Германия и Испания
Депутатите от опозиционната партия ВМРО-ДПМНЕ не присъстваха в пленарната зала
Президентът ще бъде на официално посещение в Сърбия
Лига Европа започва в Лихтенщайн за "Левски" и във Финландия за "Славия"
Като основна причина се сочи „хроничното предубеждение на Съвета към Израел"
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,535,888
Активни 1,273
Страници 107,008
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Между 1.5 и 2 милиона лева са нужни,за да се купят между 80 и 100 специални автомобила за шофьорските изпити за цялата страна. Това пресметна вчера министърът на транспорта Ивайло Московски. Той вече е изпратил писмо до министъра на финансите за нужните средства. Това би решило проблема с около 80% от изпитите, тъй като засега няма да бъдат закупувани бусове и камиони. Идеята държавата да поеме отново и практическите изпити за шофьори се появи след поредните скандали и арести заради подкупи за взимане на книжка.Опаковките за киселото мляко няма да се променят,е решил Техническият комитет на Българския институт по стандартизация (БИС) в петък. Съобщение за това бе разпространено от компаниите "ОМК", "Димитър Маджаров-2" и "Полидей-2". В изявлението си фирмите пишат, че не могат да разберат мотивите да има само една възможна опаковка от пластмаса, в която се предлага киселото мляко по БДС стандарт, а именно - полистиирен (PS). Според тях то е ограничаващо и противоречи на пазарната логика. Новите технологии на производство предлагали опаковки, които са по-подходящи и по-безопасни за здравето на хората, разрешени са от българското и европейското законодателство, не променят съдържанието на уникалното българско кисело мляко, ползите за здравето и характеристиките на този типично български продукт. Неотдавна компаниите обявиха, че са изпратили проби за анализ на млякото и в двете опаковки в независима акредитирана лаборатория.

4
724
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
4
 Видими 
17 Юли 2017 02:26
***
17 Юли 2017 02:34
***
17 Юли 2017 03:04
***
17 Юли 2017 10:43
Що пък да не се купят 5-10 годишни стари коли и да се пригодят с двойни педали !
В края на краищата ще обучаваме шофьори, а не пилоти на истребители !
Упс, джамбазите не дават такива комисионни , както автокъщите за тлъсти поръчки ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД