:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Русия предупреди САЩ да не си играят с огъня в Сирия
За София сумата е 3023,64 лв.
Най-голям е напливът към прокуратурата
Молитва с цел подкрепа на операцията „Маслинова клонка” била озаглавена: "Джихад: Борба с живота и благата по пътя на Аллах”
Григор Димитров се изкачи до №4 в световната ранглиста
СТАТИСТИКИ
Общо 369,162,657
Активни 1,388
Страници 99,815
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Между 1.5 и 2 милиона лева са нужни,за да се купят между 80 и 100 специални автомобила за шофьорските изпити за цялата страна. Това пресметна вчера министърът на транспорта Ивайло Московски. Той вече е изпратил писмо до министъра на финансите за нужните средства. Това би решило проблема с около 80% от изпитите, тъй като засега няма да бъдат закупувани бусове и камиони. Идеята държавата да поеме отново и практическите изпити за шофьори се появи след поредните скандали и арести заради подкупи за взимане на книжка.Опаковките за киселото мляко няма да се променят,е решил Техническият комитет на Българския институт по стандартизация (БИС) в петък. Съобщение за това бе разпространено от компаниите "ОМК", "Димитър Маджаров-2" и "Полидей-2". В изявлението си фирмите пишат, че не могат да разберат мотивите да има само една възможна опаковка от пластмаса, в която се предлага киселото мляко по БДС стандарт, а именно - полистиирен (PS). Според тях то е ограничаващо и противоречи на пазарната логика. Новите технологии на производство предлагали опаковки, които са по-подходящи и по-безопасни за здравето на хората, разрешени са от българското и европейското законодателство, не променят съдържанието на уникалното българско кисело мляко, ползите за здравето и характеристиките на този типично български продукт. Неотдавна компаниите обявиха, че са изпратили проби за анализ на млякото и в двете опаковки в независима акредитирана лаборатория.

4
630
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
4
 Видими 
17 Юли 2017 02:26
***
17 Юли 2017 02:34
***
17 Юли 2017 03:04
***
17 Юли 2017 10:43
Що пък да не се купят 5-10 годишни стари коли и да се пригодят с двойни педали !
В края на краищата ще обучаваме шофьори, а не пилоти на истребители !
Упс, джамбазите не дават такива комисионни , както автокъщите за тлъсти поръчки ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД