×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Променена е и Конституцията, според която т.нар. "чуждо население" не може да се заселва в Унгария
На нея щели да бъдат лидерите на България, Франция, Италия, Австрия, Гърция, Германия и Испания
Депутатите от опозиционната партия ВМРО-ДПМНЕ не присъстваха в пленарната зала
Президентът ще бъде на официално посещение в Сърбия
Лига Европа започва в Лихтенщайн за "Левски" и във Финландия за "Славия"
Като основна причина се сочи „хроничното предубеждение на Съвета към Израел"
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,535,826
Активни 1,276
Страници 106,946
За един ден 1,302,066
Реконтра

Животът ни като виц

Уж земя като една човешка длан, а проблеми като за цяло тяло. При това не на някой миньон, а на снажен, трениран балканец, с умения в редица силови дейности, сред които изпъкват бойните изкуства, футболът и тенисът. Преди да кажете: "Аха, ясно е кой отговаря на този профил!", пишещият тези редове ясно и писмено ще декларира, че това е образ, само образ и нищо друго освен образ. Ами да, ако проблемите се дължаха на един човек, щяхме вкупом да идем при този човек и като му обясним човешки, с примери и диапозитиви, той няма начин да не се оттегли, та с него да изчезнат и проблемите ни. Ала работата не е така проста, много сложна е работата и както вървят нещата, единствената добра новина е, че проблемите ни намаляват, очаква се към края на века да се стопят наполовина, докъм 4 милиона. И понеже това е стара новина, следва и стар виц: Песимист - това е мислещ оптимист.

Всъщност не, това си е съвсем нов виц, както са съвсем нови и някои от проблемите ни. Мислил ли е някой преди 10, 20 или 28 години, че ще ни се наложи пак да ловим мигранти? Последно това ни е идвало до главите през XIV век и тогава, знаете, сме оцапали работата. В интерес на истината, тръгнат ли голяма маса хора да мигрират, нямат спиране, това ние най-добре знаем още от 681 година, когато хубаво им показахме на ромеите кой е шефът. Разбира се, не може човек да скръсти ръце и да каже: "Хубаво, щом сте си наумили, идвайте, претопявайте ни!". Мърда човек, съпротивлява се, да не му се смеят другите човеци. Това може да стане по един първичен, простонароден начин - посредством свободен лов, връзване със "свински опашки" и снимки за медиите, а може да стане и интелигентно, с кохезия на полезното и изгодното - посредством строеж на стени, закупуване на техника и огнени речи. Какъв ще бъде крайният резултат, ще разберат онези 4 милиона, ние можем само да гадаем, но не на боб, че е много скъп (за това после), а на вицове:

- Докторе, вече никаква народна медицина не ми помага!

- Това е естествено, знаете що за народ сме.

Това също беше образ, да не вземе да се подразни някой Динко, преориентирал се от мигранти към отцеругатели. Да, преориентиране има - МВР съобщи, че са секнали печалбите от незаконен трафик на мигранти и контрабандата отново се превръща в най-доходната криминална дейност. Дали това се дължи на драконовската охрана на границите ни, или бежанският натиск към страната ни не е сериозен - въпросът е към анализаторите. А на криминалния контингент съвет - съвместявайте, бе - мигрантите да пренасят контрабандни стоки, да нарамят кой туба бензин, кой шише уиски, кой кашон цигари. Така криминалният ни контингент ще печели двойно - ще се пести от транспортните разходи и мигрантите, освен че си плащат за преминаването на границата, ще си го и заработват. Гениална идея, нали? Ама кой да я оцени у нас, то и виц си има за тази работа: Гениите не винаги получават признание приживе, докато глупаците проблем с това нямат.

Сега за боба - не стига, че е скъп, ами и три четвърти от него се внася от Египет, Китай, Киргизстан и други страни, които звучат като туристически дестинации. Ето тук трябва да ударят Динко и неговата команда! Както са моторизирани, ще обикалят от нива на нива и ще питат стопаните според сезона какво сеят, окопават, берат. Ако отговорът е киноа - бой, съчетан със сказка за хранителните предимства на боба, в който има по-малко калории, мазнини и въглехидрати и повече протеини, желязо, калций и калий. На финала, за да не останат лоши чувства, виц: Ако пълната глупачка дълго седи на диета, тя става стройна глупачка, като при това си остава пълна.

2
1284
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
17 Юли 2017 10:57
Първият виц не е удачен. Предлагам: "Оптимистът е неинформиран песимист".
17 Юли 2017 11:07
Мдам, също е вярно...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД