:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Русия предупреди САЩ да не си играят с огъня в Сирия
За София сумата е 3023,64 лв.
Най-голям е напливът към прокуратурата
Молитва с цел подкрепа на операцията „Маслинова клонка” била озаглавена: "Джихад: Борба с живота и благата по пътя на Аллах”
Григор Димитров се изкачи до №4 в световната ранглиста
СТАТИСТИКИ
Общо 369,162,296
Активни 1,385
Страници 99,454
За един ден 1,302,066
Реконтра

Животът ни като виц

Уж земя като една човешка длан, а проблеми като за цяло тяло. При това не на някой миньон, а на снажен, трениран балканец, с умения в редица силови дейности, сред които изпъкват бойните изкуства, футболът и тенисът. Преди да кажете: "Аха, ясно е кой отговаря на този профил!", пишещият тези редове ясно и писмено ще декларира, че това е образ, само образ и нищо друго освен образ. Ами да, ако проблемите се дължаха на един човек, щяхме вкупом да идем при този човек и като му обясним човешки, с примери и диапозитиви, той няма начин да не се оттегли, та с него да изчезнат и проблемите ни. Ала работата не е така проста, много сложна е работата и както вървят нещата, единствената добра новина е, че проблемите ни намаляват, очаква се към края на века да се стопят наполовина, докъм 4 милиона. И понеже това е стара новина, следва и стар виц: Песимист - това е мислещ оптимист.

Всъщност не, това си е съвсем нов виц, както са съвсем нови и някои от проблемите ни. Мислил ли е някой преди 10, 20 или 28 години, че ще ни се наложи пак да ловим мигранти? Последно това ни е идвало до главите през XIV век и тогава, знаете, сме оцапали работата. В интерес на истината, тръгнат ли голяма маса хора да мигрират, нямат спиране, това ние най-добре знаем още от 681 година, когато хубаво им показахме на ромеите кой е шефът. Разбира се, не може човек да скръсти ръце и да каже: "Хубаво, щом сте си наумили, идвайте, претопявайте ни!". Мърда човек, съпротивлява се, да не му се смеят другите човеци. Това може да стане по един първичен, простонароден начин - посредством свободен лов, връзване със "свински опашки" и снимки за медиите, а може да стане и интелигентно, с кохезия на полезното и изгодното - посредством строеж на стени, закупуване на техника и огнени речи. Какъв ще бъде крайният резултат, ще разберат онези 4 милиона, ние можем само да гадаем, но не на боб, че е много скъп (за това после), а на вицове:

- Докторе, вече никаква народна медицина не ми помага!

- Това е естествено, знаете що за народ сме.

Това също беше образ, да не вземе да се подразни някой Динко, преориентирал се от мигранти към отцеругатели. Да, преориентиране има - МВР съобщи, че са секнали печалбите от незаконен трафик на мигранти и контрабандата отново се превръща в най-доходната криминална дейност. Дали това се дължи на драконовската охрана на границите ни, или бежанският натиск към страната ни не е сериозен - въпросът е към анализаторите. А на криминалния контингент съвет - съвместявайте, бе - мигрантите да пренасят контрабандни стоки, да нарамят кой туба бензин, кой шише уиски, кой кашон цигари. Така криминалният ни контингент ще печели двойно - ще се пести от транспортните разходи и мигрантите, освен че си плащат за преминаването на границата, ще си го и заработват. Гениална идея, нали? Ама кой да я оцени у нас, то и виц си има за тази работа: Гениите не винаги получават признание приживе, докато глупаците проблем с това нямат.

Сега за боба - не стига, че е скъп, ами и три четвърти от него се внася от Египет, Китай, Киргизстан и други страни, които звучат като туристически дестинации. Ето тук трябва да ударят Динко и неговата команда! Както са моторизирани, ще обикалят от нива на нива и ще питат стопаните според сезона какво сеят, окопават, берат. Ако отговорът е киноа - бой, съчетан със сказка за хранителните предимства на боба, в който има по-малко калории, мазнини и въглехидрати и повече протеини, желязо, калций и калий. На финала, за да не останат лоши чувства, виц: Ако пълната глупачка дълго седи на диета, тя става стройна глупачка, като при това си остава пълна.

2
1180
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
17 Юли 2017 10:57
Първият виц не е удачен. Предлагам: "Оптимистът е неинформиран песимист".
17 Юли 2017 11:07
Мдам, също е вярно...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД