:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Шампионите победиха с 4:0 "Етър" в последния мач от кръга
Срещата на Азиатско-Тихоокеанското икономическо сътрудничество ще е в град Дананг
Той се обърна специално към държавния глава Румен Радев с апел за единство
Москва ще намали и вноската си. Причината - тенденциозно отношение
СТАТИСТИКИ
Общо 353,086,901
Активни 517
Страници 5,405
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Ще ми купите кулите

Земя като една човешка длан, а толкоз глупости да произвежда... Страшна работа! И още по-страшни вестници. Като истински патрЕоти са се нахвърлили връз клетите европейски ценности и бият ли, бият. Санким, управлява ни ББ, който е виден евроатлантик и бивш бекапеец, ама го крепят истински патриоти като Валерката, Красюнката и Волен. Бивши патриоти няма, те само сменят координатите и спонсорите.

И затова не е чудно, че печатът се възмущава - "Пускат чужденци да купуват земя у нас" - "Труд". Бяс да ви хване! Затова ли таз земеделска земя пустее толкоз години, да я купят чужденците?!? Ама не е крив ББ, както винаги, ами земеделският му министър - Порожанов. Той е внесъл тоя крив закон. У очилатите хора по принцип има нещо подозрително - или приличат на Бойковия душманин Станишев, или са чели прекалено много книжки. Как да вярваш на такъв човек?!

Но чужденците ще има да вземат. Народното строителство отсега им е приготвило изненада - "София с 10 кули" ("24 часа"). И това само след няколко години. Тъй че ще ни купят... кулите. Хак им е. Да видим как ще произвеждат домати на тая благословена почва. Ние ще я бетонираме. Морето го оправихме, сега е ред на планините и равнините. Тракия е таман равна, изливаме една плоча, няма да имаме проблеми с денивелацията. Дунавската тоже. Дай вар, дай киреч!

А че кули и небостъргачи ни трябват повечко, видно е и от "Стандарт", където пише - "Милион българи избягали за 17 години". Това е, щот досега най-високата ни сграда беше Японският хотел. Но друго е свободата на изразяване и строителство. Направим ли кулите, и емигрантите ще се върнат. Евтини апартаменти на високи етаж.

Горчива и объркваща нотка иде от "Телеграф" - "Родата на Цар Киро лети на аванта из Европа". Момент, това да не е оня 1 млн. мигранти от горното заглавие. Нищо чудно - голяма рода, много човечета. Ако са те, да си стоят по Европата. Че тука МВР ги дири.

1111
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД