×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Фандъкова: Няма установени щети по общинска и транспортна инфраструктура
Според оперативни данни те се канели да започнат да секат и фалшиви 2 евро
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,293,667
Активни 478
Страници 7,086
За един ден 1,302,066
Снимка: ЕПА/БГНЕС
Ангела Меркел се подписва в книгата за съболезнования в канцлерството в Берлин по повод кончината на бившия канцлер Хелмут Кол, управлявал Германия от 1982 до 1998 година. По негово време Германия се обедини. Меркел дължи до голяма степен възходящата си политическа кариера на Кол, който бе принуден да се оттегли от лидерството на Християндемократическата партия след скандал с черни каси в партията. Кол ще бъде погребан с изключителни държавни почести. Тялото му ще бъде пренесено в Страсбург за т.нар. европейско погребение, а след това по р. Шпайер ще бъде върнат в родния Лудвигсхафен. Датата на погребението още не е обявена.
3
853
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
20 Юни 2017 10:04
Просветена Еуропа си измисля нови ритуали - влачене на труп по река, в знак на благодарност за опзване тайната на черните каси. Християндемократи, сър.
20 Юни 2017 13:46
Хелмут Кол свърши най-полезното и ценно нещо след Студената война - Обединението. Всичко друго оттам насетне е разединение по света.
Той издигна Меркел на висши позиции в политиката и властта, но в последните години се почуства изигран от нея и я намрази. Но не е само той.
20 Юни 2017 15:29
Редакцията, що за глупости! Река Щпайер? През Страсбург, както и през Лудвигсхафен тече Рейн. Щпайер е град също на Рейн, с величествена катедрала.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД