×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Според оперативни данни те се канели да започнат да секат и фалшиви 2 евро
Токио реагира гневно
Борисов предлага затваряне на всички граници в Европейския съюз
Новата инсталация ще плува в езерото Сърпентайн в Хайд парк
СТАТИСТИКИ
Общо 385,240,586
Активни 1,546
Страници 86,872
За един ден 1,302,066

Влизането в Гърция с кола и автобус стана ад

Гръцките митничари образуваха огромни колони от чакащи пътници от България в събота и неделя. Колоната на леките коли и автобуси мина 2 км, колкото обикновено е на тировете.

Причината е, че от събота сутринта граничните власти въведоха стопроцентов граничен контрол. Извършва се пълна проверка на пътниците, на колите и на натовареното в багажниците, съобщи главният секретар на МВР Младен Маринов. "Въвеждането на такъв контрол моментално създава опашки, които са на наша територия. Направен е бърз контакт с гръцките власти, предприети са съответните мерки. Работи се на 5 ленти за пропускане. Допълнително е назначен още един пост от гръцките власти", каза той.

Според публикации в медиите митничарите са търсили и конфискували туби с бензин.

В неделя на Кулата вече нямаше такива колони, но се образува опашка на ГКПП-Маказа, дълга километър и половина, съобщи "Фокус", като се позова на МВР. Граничните полицаи съветват пътуващите от Гърция да се възползват от останалите близки контролно-пропускателни пунктове - Орменион - Капитан Петко войвода, Кипринос - Ивайловград и Термес - Златоград.

Няма информация докога ще продължат този вид проверки. Досега Гърция пропускаше българските туристи след бърза проверка само на личните им карти.

2
1598
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
18 Юни 2017 20:21
Плащаме им далаверите.. те пък недоволни. Крадливо племе.
19 Юни 2017 00:28
Няма информация докога ще продължат този вид проверки?
Докато си изгонят туристите от север пристигащи по суша!
Гърчулята много затъпяха напоследък...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД