×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Фандъкова: Няма установени щети по общинска и транспортна инфраструктура
Според оперативни данни те се канели да започнат да секат и фалшиви 2 евро
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,296,502
Активни 297
Страници 9,921
За един ден 1,302,066

Лекарят на националите по лека атлетика е бил сменен

Дългогодишният лекар на националния отбор по лека атлетика д-р Ангел Лозанов е бил сменен още след Нова година, тъй като в края на декември е напуснал поста по свое желание, съобщи bgathletic.com. На неговото място е назначена д-р Наталия Кръстева-Димитрова. Въпреки това Лозанов обяви пред bTV, че е обиден от развитието по казуса с националната рекордьорка в бягането на 3000 м с преп. Силвия Дънекова.

Както е известно, федерацията ни по лека атлетика (БФЛА) и националният антидопингов център обжалваха оправдателното решение на Дисциплинарната комисия към БОК, че Дънекова е невинна по допинг случая от олимпиадата в Рио`16.

"Някои треньори, може би и ръководството, се опитаха да обвинят мен, което се доказа, че не е така. И съм обиден, че те (БФЛА) заедно с антидопинговата агенция провокират жалба. Това е за мен престъпление срещу националните интереси - каза Лозанов. - Още в Рио Добромир Карамаринов (шефът на БФЛА) каза тя ще понесе най-строго наказание от 4 г. и сега иска да си изпълни обещанието. За мен това е причината. Не е тайна, че той е първи вицепрезидент на ЕА и в стремеж да угоди на тази асоциация жертва наш състезател".

Карамаринов реагира остро и отново заяви, че БФЛА не е имала друг ход по решението за Дънекова, понеже ДК на БОК има правомощия само да наложи наказание, а не да определя дали атлетката е виновна. Виновността на Дънекова е установена от Спортния арбитражен съд (CAS) още в Рио.
1
693
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
19 Май 2017 21:31
ай де пак анти нац. интереси било жалбата.
значи както винаги да се измушим да кривнем да залегнем..да нарушим правила и закони ама така лекичко..
тоя лекар явно много е в киреча...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД