:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
От помещения, оборудвани със системи за осветление, отопление, поливане и вентилиране, били иззети растения в различен стадий на растеж
Има много хора в държавата, които се съпротивляват срещу реформата в здравеопазването, твърди Камен Плочев
Със случая е натоварено специализираното звено на служба „Военна полиция”, съобщават от МО
СТАТИСТИКИ
Общо 365,216,297
Активни 1,014
Страници 57,641
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Има проблем

В тази държава има хора решителни - когато има проблем, действат по отстраняването му. И на всички действат на принципа - няма човек, няма проблем (Йосиф Сталин); или - no woman, no cry (Боб Марли).

В Гоце Делчев възникнала традиция - по абитуриентите да се хвърлят зърнени и житни култури. Защо? Неизвестно. Но кметът е против и издал заповед, забраняваща продължаването и утвърждаването на традицията. "Глоба за ориз по абитуриенти", вади кочана с фишовете "Стандарт" - "Кмет забрани новата мода покрай зрелостниците". Мотивацията на кмета докосна клапите на сърцето ни: "Опасно е, защото момичетата се подхлъзват от зърната ориз, развалят се прическите им, влиза в очите на абитуриентите. Реагирахме и има ефект".

Има проблем и с това, че в правителството на европейска България участват индивиди със странно чувство за хумор, което май не е точно чувство за хумор, а политическо верую - доколкото са образовани политически същите индивиди. Без повече увертюри - минаваме към мерките за справяне с проблема. "Цветанов се извини от името на Симеонов и застана зад него", четем в "24 часа" и се чудим да приемаме ли извинението. Май не е много разумно - някакви хора прикриват с майтапи неприемливото у себе си, друг се извинява вместо тях и то с такива думи: "Извинявам се на всички ЗА НЕУДОБСТВОТО - правителството прави добри неща, а ние коментираме такива скандали".

Другата мярка я взе ББ: "Борисов уволни чиновник заради нацистки поздрав. Шеф на дирекция в МО публикувал скандални снимки и статуси във "Фейсбук" ("Телеграф"). Въпросните снимки били от дълго време в интернет, а господинът работи в министерството отдавна, но покрай актуалния скандал изгорял и той.

...Оставихме всичко друго, като видяхме едно подзаглавие в "Земя": "Със сигурност Вежди Рашидов ще остане в историята като голям творец, но когато се разсее мъглата на конюнктурната политика, ще го запомним и като добър ръководител на културата" - и две страници ласки и паласки!

Има проблем.
921
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД