:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Депутатите са поели ангажимент за спешни мерки в сегашния закон за футболното хулиганство
Въпреки предписанията на лекарите в Германия да не работи, според медицинската експертиза тя е работоспособна
Семейството на Ото Уормбиър заведе дело срещу Северна Корея за „жестоко изтезание и убийство“
Адвокатът на кметицата демонстрира как се пренася веществото, използвано за маркиране на пари при ръкостискане
Проверката на факти става все по-популярна, но в някои държави на ЕС все още не знаят за нея
Неформалното заседание на ЕКОФИН ще се проведе на 27 и 28 април в Националния дворец на културата.
Отговорите на дясната ръка на собственика на Фейсбук не задоволиха депутатите
СТАТИСТИКИ
Общо 378,033,757
Активни 1,745
Страници 42,828
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Има проблем

В тази държава има хора решителни - когато има проблем, действат по отстраняването му. И на всички действат на принципа - няма човек, няма проблем (Йосиф Сталин); или - no woman, no cry (Боб Марли).

В Гоце Делчев възникнала традиция - по абитуриентите да се хвърлят зърнени и житни култури. Защо? Неизвестно. Но кметът е против и издал заповед, забраняваща продължаването и утвърждаването на традицията. "Глоба за ориз по абитуриенти", вади кочана с фишовете "Стандарт" - "Кмет забрани новата мода покрай зрелостниците". Мотивацията на кмета докосна клапите на сърцето ни: "Опасно е, защото момичетата се подхлъзват от зърната ориз, развалят се прическите им, влиза в очите на абитуриентите. Реагирахме и има ефект".

Има проблем и с това, че в правителството на европейска България участват индивиди със странно чувство за хумор, което май не е точно чувство за хумор, а политическо верую - доколкото са образовани политически същите индивиди. Без повече увертюри - минаваме към мерките за справяне с проблема. "Цветанов се извини от името на Симеонов и застана зад него", четем в "24 часа" и се чудим да приемаме ли извинението. Май не е много разумно - някакви хора прикриват с майтапи неприемливото у себе си, друг се извинява вместо тях и то с такива думи: "Извинявам се на всички ЗА НЕУДОБСТВОТО - правителството прави добри неща, а ние коментираме такива скандали".

Другата мярка я взе ББ: "Борисов уволни чиновник заради нацистки поздрав. Шеф на дирекция в МО публикувал скандални снимки и статуси във "Фейсбук" ("Телеграф"). Въпросните снимки били от дълго време в интернет, а господинът работи в министерството отдавна, но покрай актуалния скандал изгорял и той.

...Оставихме всичко друго, като видяхме едно подзаглавие в "Земя": "Със сигурност Вежди Рашидов ще остане в историята като голям творец, но когато се разсее мъглата на конюнктурната политика, ще го запомним и като добър ръководител на културата" - и две страници ласки и паласки!

Има проблем.
958
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД