×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Според оперативни данни те се канели да започнат да секат и фалшиви 2 евро
Токио реагира гневно
Борисов предлага затваряне на всички граници в Европейския съюз
Новата инсталация ще плува в езерото Сърпентайн в Хайд парк
СТАТИСТИКИ
Общо 385,241,646
Активни 1,526
Страници 87,932
За един ден 1,302,066

БСП поиска оставката на Валери Симеонов

Той няма нацистки наклонности, отсече Волен Сидеров
БСП поиска оставката на вицепремиера Валери Симеонов зарада поредицата скандали на нацистка тематика през последните дни.
"Зам.-министър в правителството с хитлеристки поздрав и вицепремиер с майтапчийски снимки от "Бухенвалд", докъде докарахте европейска България? Заради властта и парите ли сте готови да пренебрегнете изконни европейски и български ценности? Искаме оставката на Валери Симеонов. Понеже си позволявате да обвързвате случая с казаното от Крум Зарков няма да пренебрегна този въпрос. Ние сме различни от вас и отликата е в следното - когато Крум Зарков произнесе тази реплика, БСП я определи като грешка. ГЕРБ определя днешната ситуация като майтап“, заяви лидерът на социалистите Корнелия Нинова. „Казах на Крум Зарков веднага и светкавично трябва да се извиниш и той го направи. Бойко Борисов каза, че на всеки се е случвало в командировка да си прави такива майтапи. Извинение от едната страна, а от другата - човешко било да си правиш снимки с хитлеристки знаци“, посочи Корнелия Нинова.
Тя обвини правителството на Бойко Борисов няма законодателна програма. „Обещавахте и твърдяхте, че сте готови да управлявате, че влизате с летящ старт във властта. Да видим този старт, който се оказва не летящ, а фалстарт. От началото на 44-то НС има внесени 6 законопроекта, 4 от тях от БСП, един от Воля, и един от ГЕРБ, и един от ОП и ГЕРБ, който беше изтеглен след това. Това е законодателната ви инициатива. Къде са законите, за които обещавахте?“, запита Нинова.
„Преди изборите доходи и сигурност за народа, след изборите същите тези неща, само че за управляващите. Ние не спечелихме изборите, но ви дадохме законодателна програма, вие очевидно нямате такава, нела НС да работи по нашата“, подчерта лидерът на БСП.
"Помните ли коя беше една от опорните точки на Борисов по време на кампанията-ето го моят екип, БСП няма екип. Какъв се оказа този екип днес? Зам.-министър на енергетиката срещу, когото 6 работодателски организации пишат гневна декларация; зам.-министър на МВнР, за когото се разгоря спор дали има бакалавър или магистър, но пък има принос, че целува публично ръка на Борисов, кумата на един от ръководителите на ГЕРБ става зам.-министър, зам.-министър, когото българските и международните превозвачи обвиняват в злоупотреби, зам.-министър на МВР, който казва, че проблемите трябва да се решават с бой“, изброи Нинова.
"За вицепремиер Симеонов, който нападате по този некоректен начин - той нито има нацистки наклонности, това са клевети, манипулации и лъжи и вие го знаете много добре", защити коалиционния си партньор лидерът на "Атака" Волен Сидеров. „Лидерът на БСП се опитва да напада „Обединени патриоти“ по един некоректен начин, да посочи, че ГЕРБ са взели за партньор някои, които са съмнителни като политическа коректност. Едно издание е направило провокация срещу Валери Симеонов, такива срещу мен са правени десетки пъти, знам много добре, когато има медийни атаки как могат да ти вкарат в устата нещо, което не си казвал. Правите тази атака, защото видяхте, че в това правителство започва истинска работа. Призовавам към разум и умереност, наистина да гледаме същината на нещата и действията. Валери Симеонов е деен и енергичен човек, иска да свърши нещо, знам го и съм сигурен. Критикувал съм го толкова остро, както никой не го е правил, но знам, че има качества да свърши нещо. Ако го нападате, че казал нещо си на някакъв вестник, което не е предадено коректно, това означава, че не търсите не добрия, не политическия, не принципния начин на критика“, каза още той.
"С тона, който зададохте, искате постоянно да рушите доверието към българския парламент", обърна се към БСП председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов. „Ако бяхте достатъчно коректни, градивни и се отнесете с необходимото уважение към тези хора, които днес са в залата, щяхме да имаме декларация за предстоящия празник 24 май“, каза още той.
95
2021
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
95
 Видими 
19 Май 2017 11:30
Хайде да замълчите малко, другарко!

Не съм адвокат на никой, но :

"БСП е небългарска социалистическа партия, тя е наследник на БКП. Вашата партия уби наследниците на баба Тонка, уби над 30 000 българи, клахте българите както и турчин не ги е клал." Това заяви от парламентарната трибуна народният представител от ГЕРБ Антон Тодоров, който прочете декларация на ПГ на ГЕРБ.

"При внимателно изследване на небългарската компартия се вижда, че това е партия от особена порода нагли хора, които се опиват от своята ненаказаност", изригна Тодоров.

"Недостойната кампания, която правят БСП и нейните обръчи в този парламент – партията ДПС, която също според мен е част от небългарските обръчи в нашата политика, поведоха една недостойна кампания още в самото начало на кабинета „Борисов 3,” каза още Тодоров.

„Днешната боркиня с корупцията г-жа Нинова би трябвало да отговаря на конкретни въпроси. Ако в България имаше съд и прокуратура, тя отдавна трябваше да е на място хладно, на място тъмно”, заяви Тодоров.

„Тези хора, трябваше най-накрая да се извинят за престъпленията на БКП и за своите престъпления по време на 28-годишния преход. Г-жа Корнелия Нинова каза, че БСП никога не е участвала в приватизация и не е участвала в това, което нарича „сдружения за кражби и грабежи”. А приватизирането на външно-търговското дружество „Техноимпекс”, което само в една столица – Хараре има активи за милион и половина? Тя, което приватизира с РМД за сумата от 70 хил. долара. Как ви се вижда? Това участие ли е в бандитска приватизация?”, попита Тодоров.

Във връзка със заявеното от БСП, че зам.-министърът на външните работи Георг Георгиев е твърде млад, за да заема поста, Тодоров заяви:

„Техен министър-председател стана на 34 години министър-председател и доведе до такава сполука България, визирам лицето Жан Виденов, че милиони българи излязохме на улицата и ги свалихме с камъни и дърве”.

наистина сте гьон сурати!! жалко за вярващите хора в "светлите ви пориви"- отровни са!

След декларацията на ГЕРБ парламентарната група на "БСП за България" напусна пленарната зала.
http://epicenter.bg/article/Anton-Todorov-ot-parlamentarnata-tribuna--BSP-kla-balgarskiya-narod--kakto-i-turchin-ne-go-e-klal--/127832/2/0
19 Май 2017 11:30
вицепремиер с майтапчийски снимки от "Бухенвал"

Корни, дай линк на една (1) подобна снимка! Стига си се люшкала на кобилата. Само с език не става промяната.
19 Май 2017 11:31
гьон сурати е моя реплика, не на Антон Тодоров, и държа на нея! Това вече наистина на нищо не прилича- крадците и обирджиите на България да раздават присъди!!
19 Май 2017 11:33
Той няма нацистки наглонности, отсече Волен Сидеров

Харесва ми това "наглонности". Ще го ползвам.
19 Май 2017 11:35
Това вече наистина на нищо не прилича
Имаш предвид деянията на лицето Антон Тодоров или това, че точно него цитираш?
19 Май 2017 11:35
Като чуеш пукането на леда-лягаш по корем и пълзиш. А някои почват да подскачат. Е за туй трябва казарма. Да научи селяците как се форсира замръзнала река. Някои ги чака студена баня и друг им е виновен за глупостта?Продължавайте да скачате.
19 Май 2017 11:39
***
19 Май 2017 11:40
Обичам такива народни трибуни като Антон Тодоров. Смели и най-вече - принципни!
19 Май 2017 11:41
щяхме да имаме декларация за предстоящия празник 24 май“, каза още той.
Г-н Цветанов, май малко бърза. Днес, би могло да има декларация по повод една друга историческа дата...
Деветнадесетомайският преврат е държавен преврат в България, извършен на 19 май 1934 г. от Политическия кръг „Звено“ и Военния съюз с помощта на армията. Новото правителство начело с Кимон Георгиев (19 май 1934 – 22 януари 1935) отменя Търновската конституция, разпуска Народното събрание и забранява политическите партии.
Последното ме оставя в раздвоение, за оценката!
19 Май 2017 11:41
" Това заяви от парламентарната трибуна народният представител от ГЕРБ Антон Тодоров,

Да използваш казаното от тоз такъв,дето в книги доказвал,според него,че Борисов е башът на мафията,а сега вика,че Борисов е демократ,е все едно да показваш осъдена за проституция,демек,доказана проститутка,като еталон за непорочност!...Нови дъна на неумност копат палашите МУ.Фала.
19 Май 2017 11:42
Казах на Крум Зарков веднага и светкавично трябва да се извиниш и той го направи.


След като окуражително го потупа по рамото и се хилеше заедно с него, нали?
Аналогията на Нинова предизвиква учудване - Крум Зарков е нейно партийно протеже и храненик (хем партиен щатен работник - ръководи Международния отдел на БСП, хем депутат). Валери Симеонов не е такъв на Борисов.
Пенчо бре
19 Май 2017 11:45
SINDBAD
19 Май 2017 11:30

Напоследък си се засилил към дъното с първа космическа...
Или някой ти ползва ника
19 Май 2017 11:45
Като чуеш пукането на леда-лягаш по корем и пълзиш. А някои почват да подскачат. Е за туй трябва казарма. Да научи селяците как се форсира замръзнала река.


В ба гуа джан така е и обяснено - "като да си върху тънък лед - тежестта на задния крак, предният опипва"

http://img.mp.itc.cn/upload/20170427/84eeb594c9064824a68ff82ed740d299_th.jpeg

Ето тук майсторът учи учениците си как да ... ходят в кръг. Базово умение.
19 Май 2017 11:45
Това само за протокола го отбелязвам.
И аз го отбелязах в съседната тема.
Не знам оня във ВМА симулант ли е или наистина е вдигнал кръвното, но Баце ще има нужда от съпровождащ го мобилен медицински екип тоз мандат.
19 Май 2017 11:45
След като окуражително го потупа по рамото и се хилеше заедно с него, нали?

Лъжеш и дори не се чувстваш неудобно...
19 Май 2017 11:46
Бо.го, онуй си беше за шамаросване, ама в случая семейните ни простотии полагаме неимоверни усилия да изнесем навън. Символно са несравними.
19 Май 2017 11:53
Кайзер Созе
2017-05-19 11:35:53
Като чуеш пукането на леда-лягаш по корем и пълзиш. А някои почват да подскачат. Е за туй трябва казарма. Да научи селяците как се форсира замръзнала река. Някои ги чака студена баня и друг им е виновен за глупостта?Продължавайте да скачате.
19 Май 2017 11:54
След като окуражително го потупа по рамото и се хилеше заедно с него, нали?
И аз се хилих. Щото знаех за чии дедовци и измислените им страдания иде реч. Беше повече от очевидно. Двамца наглеци и по време на предизборната кампания не спряха за разказват лъжливите си истории.
И ще потретя от вчера, щото ми писна и уж интелигентни хора да се правят на неразбрали за кого се отнасяше шегата на Крум Зарков - с паметта на наистина репресираните се гаврят Той и Тя с опитите си да се пришият чрез измислени истории на свои дядовци (цецкиният пък хептен фалшив) към наследниците на наистина пострадалите от властта, към която те са драпали от младини като членове на БКП.
19 Май 2017 11:56
зам.-министър на МВР, който казва, че проблемите трябва да се решават с бой

Очевидно корни счита, че мъченията са за предпочитане пред боя, особено, ако става дума за нечий дядо
19 Май 2017 11:57
Антон Тодоров, тоя нагъл сгугньо, народен представител!!! "Народен" представител и то в бандата на герберастите!!! Е нЕма такава държава, нЕма такива гьон сурати като нашите въртиопашки парламентарни! На всичко са готови, на какви ли не проститутски изпълнения готови, само и само да влязат в сградата срещу "Коня"!!! ОТВРАТ!!!
19 Май 2017 11:57
Язък за третия престой на ББ във властта - нищо не е научил.
Заработва черни точки върху рейтинга, слага всички патриотари на амбразурата, насъсква евролибералите срещу гаФърмента, прекъсна деменцията на пенсионерските зеленочорапени съюзи от хранилката да защитават низвергнатите от МО-то.......?!
Всичко можеше да мине с едно извинение, не разбира се с дебелашки вице-"хумор".
19 Май 2017 12:00
Правилна реакция на БСП! Аз бих разширила искането и за насърчителя на човещината по време на командировки

Аре, загрижените да оставите на спокойствие чуждите дедовци и да се съсредоточите върху тези, за които се отнасяше зарковата реплика - на Баце и Цеца.
19 Май 2017 12:01
Не помня вече кой, но днес след декларациите един от БСП поиска депутатите от ГЕРБ, които са членували в БКП, да си вдигнат ръцете. Щото са повече от половината. Мълчаха като...
19 Май 2017 12:05
А, Симпли, ти по-горе си изчерпала темата.

Мълчаха като


Какво се чудиш. Тези дни един форумен партнер ни сведе на фниманието, че е бил повече от 12 години комсомолски секретар. Идеята му беше да наклепе комунизъма
19 Май 2017 12:05
Искаме оставката на Валери Симеонов.

С това БСПту се дескредитира, че стои зад мръсотията на тоз комплот. Но умственият им багаж е толкова малък и не се усещат, че работят за ДПСту имащи план за наместване вместо патриотите във властта. Целта е ДПС-европейски лЕберасти, а БСПту и Патриоти - мръсници. Хитро!!
19 Май 2017 12:05
КорНи ,
не си губете времето с действия нямащи никаква файда за народа. Действия които показват , че БСП е скопена откъм идеология. Те само скриват с пушилки оскотяването на народа. Тези постъпки на т.н. Патриоти не заслужават внимание за нормалния политик, а само за нещастния журналист готов да блесне със супер новина.
КорНи,
виж за какво се борят истинските социалисти за защита на бедните. Не се увъртай като глист, а се бори за истинско подоходно облагане, за всяко физическо и юридическо лице. Започни допитване за референдум за излизане от НАТО и отказ от членство във военни структури.
Иначе това става не партия, а сбирщина от хора които само си "чешат езиците".
19 Май 2017 12:08
Емил Кошлуков написа във Фейсбук:
Хора, които се поздравяват за девети септември, да се възмущават от хора, които вдигат ръка за поздрав в концлагер, е нелепо.
Значи ако в Бухенвалд е грозно, на паметника на Червената армия е красиво? И двата режима бяха човеконенавистни, ако осъждаме единия, не може да хвалим другия.
Каква е разликата между това, да гориш хора в пещи и да ги хвърляш на прасетата? Снимка с хитлеристки поздрав е недопустима, но снимка с портрета на масовия убиец Сталин е гордост, както видяхме преди седмица.
Не става така, с двоен аршин.
И в двата случая имаме идиоти, които трябва да бъдат публично заклеймени.
Но единият е уволнен за това от поста на зам-министър в кабинета, а другият е назначен за същото на поста зам-председател в партията.
Лицемерие и евтина пропаганда.

19 Май 2017 12:09
Някой създава правителствена криза още преди да е сформирано цяло правителство, да не кажа преврат. Ефектът обаче ще е бумерангов при нови избори.
19 Май 2017 12:09
КорНи ,
не си губете времето с действия нямащи никаква файда за народа.


Напротив! Трябва да се проумее от всички, дето омаловажават идиотщината, че ако не се реагира навреме ще се случи това, което се случва в Украйна. Осъзнайте го!
19 Май 2017 12:09
Какво се чудиш. Тези дни един форумен партнер ни сведе на фниманието, че е бил повече от 12 години комсомолски секретар. Идеята му беше да наклепе комунизъма
Акъл море... Политическое кредо - всегда!
19 Май 2017 12:11
Байо, боя се че нито твоята програма има нещо общо с Корни, нито темите на Стайнбек с Варелий. Съсредоточдте се върху медийните техники и дали случайно няма шанс да се отклони малко посоката в която е поел елита в моменти на структурна нестабилност. Като случаен или изнуден ефект за масите. При стабилизация-кучета ви яли.
19 Май 2017 12:11
се дескредитира
Кво, кво се?
19 Май 2017 12:11
Осъзнайте го!
Никъф шанс.
19 Май 2017 12:16

BiBI-ane, А вие бяхте кой? Не съм оторизирал никой да измерва нива и визии! Като не Ви харесва- казвате си го, без персонални оценки! Тези- към управляващите!
Емил Кошлуков написа във Фейсбук:
Хора, които се поздравяват за девети септември, да се възмущават от хора, които вдигат ръка за поздрав в концлагер, е нелепо.
Значи ако в Бухенвалд е грозно, на паметника на Червената армия е красиво? И двата режима бяха човеконенавистни, ако осъждаме единия, не може да хвалим другия.
Каква е разликата между това, да гориш хора в пещи и да ги хвърляш на прасетата? Снимка с хитлеристки поздрав е недопустима, но снимка с портрета на масовия убиец Сталин е гордост, както видяхме преди седмица.
Не става така, с двоен аршин.
И в двата случая имаме идиоти, които трябва да бъдат публично заклеймени.
Но единият е уволнен за това от поста на зам-министър в кабинета, а другият е назначен за същото на поста зам-председател в партията.
Лицемерие и евтина пропаганда.
19 Май 2017 12:18
Кошлуков (познавам го!) е авторитет един път! Почти колкото бачо варели
19 Май 2017 12:20
НЕ, момчето е учило в щатите и се опитва да капсулира скандала на местно ниво преди окончателно да стане европейски. Щото никой не може да предвиди какво ще отнесе тръгналото свлачище.
19 Май 2017 12:21
бонго-бонго
След като окуражително го потупа по рамото и се хилеше заедно с него, нали?

BiBi-an
Лъжеш и дори не се чувстваш неудобно...

Ми не лъже човека. Лъжа е, че лъже!
https://www.youtube.com/watch?v=ZtpKcFfEKlc&feature=youtu.be&t=135

19 Май 2017 12:23
НЕ, момчето е учило в щатите


И какво точно?
19 Май 2017 12:24
НЕ, момчето е учило в щатите и се опитва да капсулира скандала на местно ниво
Нищо не мое да капсулира. Силата му е на коментатор в разни телевизионни шоа и дотам му е влиянието.
19 Май 2017 12:25
И какво точно?
И като какъв се реализирА.
Впрочем, кво работи туй позастаряло момче?
19 Май 2017 12:25
Силата му е на коментатор в разни телевизионни шоа и дотам му е влиянието.


Освен това е безкрайно уязвим и то особено от морална гледна точка, ако от време навреме се пробва да изнася арии на тази тема

П. П. Не е лошо той сам да си разкаже, Симпли, или феновете му да го попитат
19 Май 2017 12:27
Има си диплом за професионален политик и рента от Новото време. Затуй е не на амбразурата, навлюдавате теч в язовирна стена. С малко желание ще стане потоп.
19 Май 2017 12:30
и рента от Новото време.
Тва няква недвижимост ли е?
19 Май 2017 12:31
Не забравяйте че е свързан със Сарая. Там ситуацията пак е динамично равновесие между селските кланове и обръчите на зъболекарският ЕКИП. И те искат таймаут.
19 Май 2017 12:32
И в двата случая имаме идиоти, които трябва да бъдат публично заклеймени.
Но единият е уволнен за това от поста на зам-министър в кабинета, а другият е назначен за същото на поста зам-председател в партията.

типичен случай на whataboutery(значението го има ф нета)
Като трябва да се заклеймяват, грабвай се и почвай да заклеймяваш. А не "ама те правят същото, начи нашто си е редно".
От колегите-форумци с патриотични наклонности не видях ни един опит за заклеймяванка. Госин Кошлукоф също не е като да е заклеймил некого.
19 Май 2017 12:34
Не забравяйте че е свързан със Сарая.


Не забравям нито за миг, ама това го кажи на Стайнбек. Цялата си кариера дължи на Доган
19 Май 2017 12:35
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10211837428387721&set=a.1359719949631.52062.1130490436&type=3&theater
Това към защитника на В.С. - В.С.
19 Май 2017 12:36
КорНи до този момент е една парламентарна лаладжийка оправдаваща присъствието си в търсене на дребни проблеми от които да произведе огромни пушилки. Обръща внимание и громи незначителни подвеждащи анонси на противниците си. Това не е поведение на ръководител на партия, а соцкопие на Цвета Караянчева.
БСП ще издъхни като шотландска гайда с такъв ръководител.
19 Май 2017 12:36
БСП поиска оставката на вицепремиера Валери Симеонов зарада поредицата скандали на нацистка тематика през последните дни.
"Зам.-министър в правителството с хитлеристки поздрав и вицепремиер с майтапчийски снимки от "Бухенвалд", докъде докарахте европейска България?

БСП няма никакви намерения да е реална опозиция, затова се вкопчва като кърлеж във всякакви периферни въпроси за да демонстрира фалшива опозиционност.

Тия от НФСБ са толкова нацисти, колкото и Цецка (два пъти шеф на НС а сега и министър) стана виетнамска партизанка след тази снимка http://www.segabg.com/article.php?sid=2012050300019985010
Подобни снимки са също толкова нацистки, колкото е нацистки и сериала "Ало, ало".

Човек можеше поне да повярва на принципния антинацизъм на редакцията, ако през последните години управляващите в Украйна бяха наричани нацисти, но това доколкото си спомням не се е случвало на страниците на газетата. Затова целия този патос "СЕГА срещу нацизма" звучи фалшиво и изкуствено скалъпено.

Асол 19 Май 2017 12:09
Напротив! Трябва да се проумее от всички, дето омаловажават идиотщината, че ако не се реагира навреме ще се случи това, което се случва в Украйна. Осъзнайте го!

Не си права, напълно различни са случаите.

За политиците и медиите в България украинският нацизъм е приемлив, защото е правилен, евроатлантически, като следствие от това че е русофобски, което пък почти напълно изчерпва описанието на идейната му същност.

А у нас всяка патриотична или националистическа партия, колкото и слаба и незначителна да е, но за която има съмнения че при известни обстоятелства може да кривне дори малко встрани от правоверната евроатлантическа рамка, трябва превантивно да бъде обругавана и окепазявана, като обвиненията в нацизъм за много удобни за целта.

19 Май 2017 12:37
бонго-бонго 19 Май 2017 11:33
Той няма нацистки наглонности, отсече Волен Сидеров

Мисля, че може да му се вярва, той е експерт по въпросите за "наглонностите". Нацистки, путинослагачески и други.

Макар че шампион по "наглонности" безспорно е другарката Нинова и нейният антураж. А в исторически аспект абсолютен шампион по "наглонности" е прилежащата и партия БКП/БСП.
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД