×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Според оперативни данни те се канели да започнат да секат и фалшиви 2 евро
Токио реагира гневно
Борисов предлага затваряне на всички граници в Европейския съюз
Новата инсталация ще плува в езерото Сърпентайн в Хайд парк
СТАТИСТИКИ
Общо 385,241,632
Активни 1,524
Страници 87,918
За един ден 1,302,066

Симеонов: Защо ми искат оставката? Жертви сме на лов на фашисти

Историята на Холокоста е готварска книга за човекоядци, заяви вицепремиерът
 
Патриотите сме "жертва на лов на вещици, да не кажа и на лов на фашисти", заяви вицепремиерът Валери Симеонов пред Нова тв. Той още веднъж подчерта, че не смята да подава оставка във връзка с "фашисткия" скандал, който тече от няколко дни. "Защо ми искат оставката, какво нарушение, престъпление и неизпълнение на служебните задължения са открили в работата ми", попита Симеонов пред телевизията в Бургас.
Той още веднъж подчерта, че се кани да съди в. "Сега". „Аз много добре знам какво съм казал и след като приключи официалното интервю, се обадих на репортера, за да се опитам да го убедя, че по една снимка, не е редно да се съсипва живота на един човек. Казах, че сме били на стаж, че сме били голяма компания студенти, че сме били на различни места в Германия и сме били в „Бухенвалд”и всеки може да изкара някаква снимка с мен в „Бухенвалд” и да сложи всякакъв текст и всякакъв коментар”, уточни вицепремиерът.
„След вчерашния случай смятам, че сме жертви на един лов на вещици, да не кажа - на лов на фашисти”, оплака се Валери Симеонов. "Поведението на Павел Тенев е нелепа шега, която в никакъв случай не трябва да бъде във "Фейсбук" или в живота на човека, който заема такава висока позиция", смята Симеонов. По отношение на Иво Антонов, Валери Симеонов попита "как никой не си зададе въпроса дали снимката не е монтаж", хвалейки Антонов като човек, който е възстановил много военни паметници в Македония и Украйна. Вицепремиерът каза, че Антонов в момента е в реанимация заради прединфарктно състояние.
Запитан какво мисли за Холокоста, съпредседателят на "Обединените патриоти" отговори, че „холокостът е една от най-зловещите страници в човешката история. Аз мисля, че тези страници от историята на фашизма по-скоро са подходящи за страници от готварска книга на човекоядци, на канибали. Аз съм бил в „Бухенвалд” . Аз знам какво може да изпита човек, след като види всички тези зверства. Не съм забравил историите от екскурзовода. Той ни разказваше за камерите, за надзирателите, които са убивали хора, бутали са ги под леглата си и са спали спокойно след това, а на сутринта са изхвърляли труповете. Вменяване на фашизъм в редовете на Обединени патриоти е отвратително”
"Двете снимки са подигравка, зле дозиран хумор", смята той.
По думите му общият извод за всички е, че човек, когато влезе в управлението трябва да внимава какво говори.
224
3818
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
224
 Видими 
19 Май 2017 10:04
Too little too late !
19 Май 2017 10:07
лицето ми е крайно антипапично. меко казано. но моето фчипитление също е, че определени кръгове, среди и медии, aka яростни носители на етац, са организирали кампания от същия вид като тази, която се води срещу тръмпи. защо? те си знаят. само дето "правилните" партии, с двата файтона избиратели едва ли скоро ще се сдобият с власт, да не говорим такава, каквато имаха при Бай Хюи II.
19 Май 2017 10:09
Симеонов: Защо ми искат оставката?


Щото си прост. А за капак си и простак.
19 Май 2017 10:11
Защото не си мълчите, а дрънкате излишни приказки. Защото просто трябваше да се извините и толкоз. Защото не разбрахте, че с глубавото си перчене и опит за неглижиране на проблема, го извадихте от местно, нашенско ниво(където такива неща могат да минат като битовизми) и го изкарахте на по-високо ниво, където такива неща не се прощават.
Защото просто не си знаете мярката.
19 Май 2017 10:12
На Далавери оставката му я искат по няколко причини. Първата е, че след като не ти стига ума, не е нужно много да си отваряш устата, зашото потока от простотия се излива неконтролиремо. Втората е, че т.н. "патриоти" не са удобни на ЕНО и тяхната еврогейска политика. Справка - вчерашните писания и крясъци в защита на педерасите, аналогични на брюкселските. Има и още, но ще спра до тук. За СЕГА.
19 Май 2017 10:13
...са открили в работата ми

Този продължава да се майтапи!
19 Май 2017 10:17
Още Шекспир е писал Measure for Measure. А преди него Христос: «Не судите, да не судимы будете. Ибо каким судом судите, таким будете судимы; и какою мерою мерите, такою и вам будут мерить» (Матф. 7:1—3).

Имаме и прекрасен български филм с това заглавие. Поклон пред паметта на сценариста Жожо Данаилов. Режисьорът Георжи Дюлгеров е надминал себе си. Актьорите - блестящи! Някой би ли се чепатил с конярски "хумор" пред жертвите в потурчена Македония?
19 Май 2017 10:17
Грешите, взема се на сериозно.
19 Май 2017 10:22
Щото си прост. А за капак си и простак.

19 Май 2017 10:23
Не съм му фен, нито на него, нито на ОПГ коалицийките им, но е прав.
Заради едно дебелашко чувство за хумор занимават цялото общество вече десетина дена.

Сещам се за епизод от един комедиен английски сериал Фолти Тауарс, серията Германците... С достатъчно наци символи епизод осмиващ нацизма.
Защо снимките на тези господа не се тълкуват като осмиващи фашизма, а като едва ли не фенове?

Абсурдно е. Долно политиканстване. Само хаби обществена енергия.
19 Май 2017 10:24
Искам да попитам тук специалистите следното... Преди две седмици в мол парадайз в София си направих снимка с восъчната фигура на Тодор Живков...на снимката се вижда как Тодор Живков е вдигнал дясната си ръка и маха(предполагам на манифестиращите)...и аз съм застанал до Тодор Живков в същата поза с вдигната дясна ръка ...леко сгъната в китката(да не си мислите че съм фашист) и също махам...

Тази снимка означава ли, че съм комунист и Живковист..??? ...и ще мога ли някой ден ако заемам висок държавен пост да сложа тази снима във фейсбука си..???
19 Май 2017 10:25
Защо снимките на тези господа не се тълкуват като осмиващи фашизма, а като едва ли не фенове?


Защото не му е времето за смешки, четете Еклесиаст.
19 Май 2017 10:28
и ще мога ли някой ден ако заемам висок държавен пост да сложа тази снима във фейсбука си..???


Абе, заеми си високият пост, но по-добре не слагай снимките, та да няма "ИскамПлача"!
19 Май 2017 10:28
Онижедети.
19 Май 2017 10:31
Щом си се снимал с него, извън всяко съмнение е че си живковист.
19 Май 2017 10:32
Преди 10 години един решил да оригиналничи с будалската си проява и ние го окепезихме чак сега. Фашист бил, нацист бил и т.н. Смях, фарс господа евроатлантици, крадци, и управляващи кратуни. Последните управлявани от тълпа евросоросоидни протестъри, смешни екозащитници - пеликани ,продажни журналисти и вестникари.
19 Май 2017 10:34
Какво общо има простият и крадлив шмекер Далавери с понятието ПАТРИОТИЗЪМ?!?!?!
Това, че той и още няколко далавераджии са се самообявили за „патриоти” не е достатъчно. Малтретирането на баби също не стига
19 Май 2017 10:35
На политик на държавна служба му се иска оставката винаги по една единствена причина - грешната му преценка. Това е. И друго не е нужно. Неспособност за преценка. Когато предложиш Пеевски за шеф на ДАНС и кръжецът на жена ти рече "е, кво толкова. ще повикат три дни, ще им мине и ще се разкарат", пък ти се съгласиш, това е грешна преценка. В политиката тези неща не се прощават. И не бива. СЕГА е същото. Грешна преценка. Въпросът защо е неспособен за преценка - щото е прост или тъп, или двете заедно, щото си е повярвал нещастникът, че е хванал бога за шлифера - е без значение. Простотията дава оцветка. Но и тя е без значение. Грешна преценка. За хладния ум това е достатъчно, макар и горещото сърце друго да казва. А пък ако и ръцете ти са чисти, в правото си си да речеш айде тоя да си ходи на село, при порнокабеларката, че не става.

19 Май 2017 10:35
Малеееей, антифашистката борба пак започнала.. Да се записваме в отряда на Александър Симов!
19 Май 2017 10:36
Като един средностатистически з@дник, който няма фейсбук, дали не е време да се кандидатирам за някоя службица?
19 Май 2017 10:41
Патриотите сме "жертва на лов на вещици, да не кажа и на лов на фашисти", заяви вицепремиерът Валери Симеонов

Не, жертви сте на умението на Баце да избутва амбразурчици, които да поемат ударите, а той да си седи на топло и да гледа благо.
А и имате редкия шанс да погледнете в бъдещето - просто си спомнете танца на ръбатите с Баце.
19 Май 2017 10:42
Всичко е толкова тъпо, инфантилно, просташко, лицемерно и не знам още кво, че дори не ми се коментира. Първо, трябва да си голям инфантил, че да си направиш профил във Фейсбук и отгоре на всичко да си публикуваш лични снимки. Снимките са лично пространство, това е интимен свят и не мога да разбера що за човек си, що за министър или зам.министър или къвто и да е там политик, щом киснеш във въпросния Фейсбук и си показваш интимния свят. Нормален човек, здравомислещ и сериозен не би се занимавал въобще, камо ли да си чати във въпросното "социална мрежа", дда "лайква", да събира приятели или симпатизанти и т.н. Не мога да им разбера мотивацията въобще. Това за мен е инфантилност и зомбираност.
19 Май 2017 10:43
Stern -
Не, жертви сте на умението на Баце да избутва амбразурчици, които да поемат ударите, а той да си седи на топло и да гледа благо.
А и имате редкия шанс да погледнете в бъдещето - просто си спомнете танца на ръбатите с Баце.
Много добре казано.
19 Май 2017 10:49
Търсенето на наивници продължава:
Новият зам.-вътрешен министър Стефан Балабанов от квотата на Обединени патриоти отправя призиви за бой, нарича бежанците примати и подкрепя законите на шариата.
19 Май 2017 10:49
Оставка на В. Симеонов означава разтурване на "патриотите" и нови избори.
Според мен простъпката му не е за оставка. Но при следващ случай - незабавна!
А случай ще има...
19 Май 2017 10:50
Малийй, всичкото умно и красив се е наредило на опашка да си сменя името на Митко Палаузов, за да докзват колко големи антифашисти са.
19 Май 2017 10:50
Stern 19 Май 2017 10:41

19 Май 2017 10:51
Бай Драган
19 Май 2017 10:32

Добре казано!
19 Май 2017 10:54
Спомням си, как Берлускони в Брюксел нарече една шваба, че е “капо в концлагер".
И какво последва от това?
Нищо не последва.
Швабата гледаше, като натровен от гъби и стана за смях пред цял свят.
19 Май 2017 10:54
Малийй, всичкото умно и красив се е наредило на опашка


Нищо подобно! Сичкото умно и красиво едва се удържа да не вдигне палче на варели, ама му пречи европейският профил дето се налага да поддържа. Затва цукалата, сфирките и скулптурата "Среден пръст" все още отлежават по къщите на иветките, антоанетките и харе, харе
19 Май 2017 10:57
Още съм гневен. Ще си туриш всичките снимки в некъв Фесбук и сетне ти се налага да се обясняваш къде, как, защо си застанал, пък кво си мислел в момента, с каква цел и т.н.. Абе ай сиктир. Кой нормален се занимава с Фейсбук ?
19 Май 2017 10:58
Кой нормален се занимава с Фейсбук ?


Имаш предвид кой нормален си слага снимките във Фейсбук ли?
19 Май 2017 10:59
Не само снимките, въобще ползването на Фейсбук изисква промит мозък да си. Като искаш, по телефона се свържи за да си говориш с приятел и близък, обаче там ачик ачик снимки, разговори, адреси, телефони и т.н., това е върховна глупост.
19 Май 2017 11:00
Каквото човек сам си направи, никой друг не може да му го направи.
19 Май 2017 11:02
Не само снимките, въобще ползването на Фейсбук изисква промит мозък да си.


Всъщност, Фейсбук е добра възможност да ти промият мозъка. А за ползването му е необходим само елементарен ... инфантилизъм.
19 Май 2017 11:07
жертви сте на умението на Баце да избутва амбразурчици, които да поемат ударите, а той да си седи на топло и да гледа благо.
А и имате редкия шанс да погледнете в бъдещето - просто си спомнете танца на ръбатите с Баце.
Но къде по света държавният капитализъм не е див и варварски?!
19 Май 2017 11:07
Думите на Симеонов сами по себе си не са фашистки, за разлика от други - доста драстични изказвания, например за стерилизацията на циганите. Подобна идея от министър, натоварен да се бори с демографската криза е меко казано скандална.
Със сигурност, обаче, размишленията за смешните снимки от Бухенвалд нарушават добрия тон и вкус, показват пълна безчувственост , липса на такт и наличие на глупост. Симеонов сам да прецени дали изброените по-горе качества са подходящи за един вице-премиер.
19 Май 2017 11:10
Малтретирането на баби също не стига

И що в множествено число? Колко са бабите? И как са малтретирани?
А наистина малтретираните и убити старци по селата години наред? Къде са "правата и свободите" им? Те нямат значение, а? Щото не са от правилния етнос?
И защо обобщаващо? Щото така изнася на ДПС? Както винаги: Тюркян чешма, а за взривения влак дума не обелват... Трима "герои" увековечени... От Тюркян се прави обобщението "жертвИ"...
И от две снимки се правят двама "фашисти" и "тарторът" им...
Бравос!
Пък после пишете, че Валери е прост и простак, а вашето – акъл и интелигентност?

Аре стига вече със заклеймяването, че станахте за смях!
19 Май 2017 11:11
Какво се крие зад пушилката - концесиите, някоя далауера за която ще научим след време, или изтребителите?

Че и Станишев се впрегнал.... Нещо международно май...
19 Май 2017 11:13
Щото си прост. А за капак си и простак.
е само следствието от основната причина. Причина за изплуване на подобни на най-високо ниво е базовият принцип за подбор на себеподобни.
За такива случаи социалната наука казва: "The similarity-attraction effect refers to the widespread tendency of people to be attracted to others who are similar to themselves in important respects. Attraction means not strictly physical attraction but, rather, liking for or wanting to be around the person." (За несборуващите Шекспира: Ефектът на привличане на подобните се отнася до широко разпространената тенденция хората да бъдат привличани от други, които им наподобяват за себе си. Привличането не означава единствено физическо привличане, а по-скоро харесване или желание да бъде около привличащия.)
19 Май 2017 11:13
П. П. А и къде бяхте, заклеймители, на изборите?
Щото за ОП са гласували доста хора! Ще ги елиминирате ли? А не искате да елиминирате трифоновския референдум, а?
Де гиди не двоен, ами двоен аршин! Когато на когото каквото изнася, а?
19 Май 2017 11:16
Симеонов е отврат, а журналистите ни са по-голяма. Поръчкови драскачи. Не говоря за конкретния случай. Знаете ли на кое място сме по свобода на словото и след какви държави сме?
19 Май 2017 11:17
я малко да вкараме истинският Колизеум на циркаджилъците, че офтопик, но пък пари:

Недостойната кампания, която правят БСП и нейните обръчи в този парламент – партията ДПС, която също според мен е част от небългарските обръчи в нашата политика, поведоха една недостойна кампания още в самото начало на кабинета „Борисов 3,” каза още Тодоров.

„Днешната боркиня с корупцията г-жа Нинова би трябвало да отговаря на конкретни въпроси. Ако в България имаше съд и прокуратура, тя отдавна трябваше да е на място хладно, на място тъмно”, заяви Тодоров.

„Тези хора, трябваше най-накрая да се извинят за престъпленията на БКП и за своите престъпления по време на 28-годишния преход. Г-жа Корнелия Нинова каза, че БСП никога не е участвала в приватизация и не е участвала в това, което нарича „сдружения за кражби и грабежи”. А приватизирането на външно-търговското дружество „Техноимпекс”, което само в една столица – Хараре има активи за милион и половина? Тя, което приватизира с РМД за сумата от 70 хил. долара. Как ви се вижда? Това участие ли е в бандитска приватизация?”, попита Тодоров.


http://epicenter.bg/article/Anton-Todorov-ot-parlamentarnata-tribuna--BSP-kla-balgarskiya-narod--kakto-i-turchin-ne-go-e-klal--/127832/2/0
19 Май 2017 11:18
щото за ОП са гласували доста хора! Ще ги елиминирате ли?


Стайнбек, как ще се елиминира вотът на хората, ако варели си поеме отговорността за дългия и бърз език? Как? Това ли е бил смисълът на програмата на ОП - варели да работи като зам. министър-председател и то без портфейл?
19 Май 2017 11:18
Дорис 19 Май 2017 10:25
Защото не му е времето за смешки, четете Еклесиаст.

Това имам предвид, от снимка в музей за восъчни фигури стигнахме до Еклисиаст.

Centur 19 Май 2017 10:42
Първо, трябва да си голям инфантил, че да си направиш профил във Фейсбук и отгоре на всичко да си публикуваш лични снимки.

Сурат Тефтера е някаква форма на ексхибициониизъм, нужда да изложат всичко лично пред целия свят.
Всъщност това е мечтата на шпиони, правителства, работодатели и болни индивиди - лично досие което индивида сам прави и поддържа актуално, достъпно на всеки любопитен.


19 Май 2017 11:19
Еще не вечер, еще не вечер...
19 Май 2017 11:20
кой знае какви майтапчийски снимки сме си правили там

Нека някой, на когото му плащат за това, да открие поне една такава снимка на Симеонов, че да го заковем като Христос на вице-министър председателското му място.
Когато избирахме президент, потърсих информация за Радев. Оказа се, че всичко старо, което може да не му е приятно е изтрито.
Подобно е положението и с фелдфебелката на БСП - само усмихната, приветлива, добре облечена и гримирана, с една дума - човек от народа.
Така се прави!
Не може някакъв си провинциалист, без ошлайфана автобиография, да си прави илюзия, че може да стане нещо, дори и да има способности.
И на Слънцето има петна, но се правим, че не ги забелязваме...
19 Май 2017 11:21
Стайнбек, как ще се елиминира вотът на хората, ако варели си поеме отговорността за дългия и бърз език?


Да, елиминира се, защото са гласували за НЕГО, такъв, какъвто е!

(Асол, вчера ти отговорих на скастрянето ти. Моля, прочети го и друг път чети по-внимателно...)
19 Май 2017 11:22

SINDBAD
19 Май 2017 11:17
Затова и, както се казва в един много мъдър житейски анекдот за врабеца, "когато си потънал в лайна, не е уместно да чуруликаш"
19 Май 2017 11:23
Щото за ОП са гласували доста хора! Ще ги елиминирате ли?


??? И са гласували лично Варели да бъде вицепримиер и да плещи глупости наляво и надясно.
Стайнбек - напълно сериозно и добронамерено ти го казвам - във ваш, на ОП поддръжниците, интерес е да изтеглите Валерко от правителството и да го замените с някой друг.
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД