×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Според оперативни данни те се канели да започнат да секат и фалшиви 2 евро
Токио реагира гневно
Борисов предлага затваряне на всички граници в Европейския съюз
Новата инсталация ще плува в езерото Сърпентайн в Хайд парк
СТАТИСТИКИ
Общо 385,241,660
Активни 1,522
Страници 87,946
За един ден 1,302,066

Мотористи излизат на протест пред Съдебната палата в София

 
Протест на мотористи ще има пред Съдебната палата, съобщава Нова тв. Поводът – старт на делото за смъртта на 29-годишният моторист Боян Митев. През септември 2016 г. той загинал на бул. „Симеоновско шосе” в София след удар от такси, чийто шофьор правел непозволен обратен завой, твърди телевизията.
Паралелно с протеста ще се събират и подписи за обезопасяването на пътната артерия с бетонни блокове, за да няма възможност за опасни маневри. В подписката досега са събрани над 2000 подписа.
7
1607
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
7
 Видими 
19 Май 2017 08:12
Хубаво да протестират ама като цяло мотористите са последните които спазват правилата за движение............................... Създават огромно напрежение с безумни маневри на висока скорост
19 Май 2017 08:18
Уважавам протеста на тези мъже, исканията им са разумни и справедливи. Хубаво би било обаче да организират и едни опреснителни курсове как да се държат на пътя, като започнат с едни простички неща: максимална скорост в населено място - 50 км/ч, не се изпреварва по осовата линия между колите, особено в обратен завой, кара се на две колела из градовете, намалява се пред легнал полицай и пр. Успех!
19 Май 2017 08:19
19 Май 2017 08:55
Няма моторист, който да кара с 90 км/ч извънградско. Просто няма. Няма номер от пред по който да бъде идентифициран от стационарните камери.
19 Май 2017 09:53
Тези дни един ме изправи на нокти на Околовръстното - Караше поне със 120 (аз бях около 90 и ме настигна без проблеми), като непрекъсната вдигаше мотора на задна гума. За зла участ точно като ме задминаваше го изпусна, моторът се друсна на предна гума и започна един танц за да не падне - през трите платна. Едвам набихме всички спирачки, а този зад мен ме настигана, ама все пак спря на една боя разстояние.
Ха познайте какъв знак направи онази откачалка на мотора, като чу натиснатите клаксони !

П.П. И аз съм за разделителни прегради, защото ми е писнало от всякакви откачалки дето правят леви или обратни завои където им скимне.
19 Май 2017 11:54
Лудите мотористи рано или късно стават на донори.
19 Май 2017 12:24
наскоро разбрах че моторджиите си имали група, с чували и механизъм за събиране на парчетии от не "сейвнали се" техни колеги.
групата е мобилна ама на баничарка.
А мнозина когато видят размазал се моторджиия усмивките им не слизат от лицата.. имам го снимано как на шосе из булгаристанско два матора бяха на парчета както и техните вече гушнали чемшира водачи също на множество парчета наоколо сеирджии нахилени и шафьори с грейнали лица минаващи бавно ..тук там некоя не разбрала женица бе с изопнато лице...
Имаше интервю с някакъв Кат фактор за моторджиите и оня изтърси: "ние не ги спираме тези с моторите.." а репортерката ококорено:" а защо?"
"Ми не спират..." стеснително рече фактора...и описа как имали "от горе " нареждане да не спират щото мотористите даже и не намалявали и катmena ставал за смях и му падал авторитета.
..
иначе и на мен не мие жал даже за тези с вельосипедите ръгнали в крайна лява лента да се надбягват с автобуси и че и с камиони.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД