:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Сирийската обсерватория за човешките права твърди, че убитите руснаци били 9
Тенисистът би "щастлив губещ" от Египет и е във II кръг на "Ролан Гарос"
коментира австрийският канцлер Себастиан Курц
Бившият кмет на Трън, ударил дете с джипа си - оправдан
СТАТИСТИКИ
Общо 382,210,322
Активни 1,132
Страници 74,812
За един ден 1,302,066

В центъра на нацисткия скандал вече е Валери Симеонов

Вицепремиерът заплаши да съди "Сега". Още един кадър на патриотите беше уволнен за неуместни "шегички"
Веселин Боришев, Клуб Z
Валери Симеонов в Министерски съвет
Нацисткият скандал, разтресъл управлението, не стихна с уволнението на зам.-министъра на регионалното развитие Павел Тенев, а се разрасна. БСП, ДПС, "Воля" и граждански организации поискаха оставката на вицепремиера Валери Симеонов, който защитавайки Тенев, обясни, че и той вероятно си е правил майтапчийски снимки в концлагера "Бухенвалд". Премиерът Бойко Борисов вчера бе принуден да уволни още един кадър на патриотите - Иво Антонов, шеф на дирекция в Министерството на обраната, който също има снимка във "Фейсбук" с хитлеристки поздрав, но пред немски танк във Военноисторическия музей. Кадърът е отпреди три години, а появата му осуети назначаването на Антонов за зам.-министър от националистическата квота в кабинета "Борисов 2". Тогава обаче той не беше уволнен, а просто по-малко повишен - до шеф на дирекция.

Самият Симеонов продължи да счита, че скандалът е изкуствен и цели атака на правителството. Той обяви, че ще съди вестник "Сега", защото е манипулирал думите му, и се зарече да си подаде оставката само ако управляващата коалиция пожелае. Симеонов и вчера не се разграничи от уволнения Танев, а го защити - бил достоен човек и отличен специалист. "Благодаря му за достойното поведение. Естествено, че една нелепа шега няма място в биографията и в профила на една от социалните мрежи на един зам.-министър. Мисля, че на всички стана ясно, че човекът е почтен и добър професионалист. Когато е бил избиран за поста за зам.-министър, не съм го избирал по профила му в социалната мрежа, а съм го избирал по неговото професионални качества, в които нямам никакво съмнение. Съдбата на този млад човек е похабена, но той си има неговата професионална квалификация, неговата ерудиция и мисля, че ще може да се справи", заяви още Валери Симеонов в Бургас.

Очаквано народните представители от "Обединените патриоти" защитиха своя лидер. "Разговарях с г-н Валери Симеонов. Знаете неговата позиция - подобни думи не са изричани. Той ще си търси правата по съдебен ред", заяви Борис Ячев. След което направо навърза "Сега" в конспирация с БСП: "Според мен от страна на БСП това е опит да се отклони общественото внимание от скандалите, които има вътре в самата партия". Колегата му Искрен Веселинов пък изрази недоумение защо всички се фокусирали върху думите на Симеонов, които "може да са признак на недобър тон, но не са оправдаване на фашизма". А по повод "шегите" на вицепремиера каза: "Г-н Симеонов е известен с чувството си за хумор". Все пак Веселинов си позволи лека критика припомняйки, че на един вицепремиер обществото винаги гледа критично.

В сряда вечерта премиерът Бойко Борисов отказа да коментира думите на Валери Симеонов с аргумента, че не ги е чел. Но се опита да тушира напрежението около Павел Тенев с тирада, която повдигна нови въпроси за морала на хората, които управляват България. "Ако не беше на този пост и не беше такава ситуацията... Сигурно много хора го правят. (...) Убеден съм, че и вие като сте били командировки някъде, сте се шегували и сте правили такива неща. Човешко е!", заяви Борисов. И насочи огъня към БСП, Корнелия Нинова и грубата шега за ДС на младия социалист Крум Зарков от март: "Къде бяха тези призиви, когато тя потупа по рамото Крум Зарков при неговата шега, че бил с ченгета да измъчва моя или нечий друг дядо. Ние си замълчахме тогава, но по телевизията те се шегуваха по брутален начин със съдбите на хората и продължават да се хилят. Разликата е, че Зарков още е депутат, а зам.-министърът със снимката вече не е зам.-министър".

На следващата сутрин ГЕРБ вече започнаха да се разграничават по-категорично от снимките, но не и от Валери Симеонов. "Подобни снимки, подобни изказвания няма да търпим. Искам да се извиня на всички за това неудобство, в което изпаднахме. Правителството прави много по-добри неща, а ние трябва да коментираме подобни скандали, които под една или друга форма ще се генерират или ще се провокират. Ние трябва да бъдем коректни и искрени към обществото и пред вас, медиите", заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов. "Разговарях само преди минути отново с Валери Симеонов. Той също ми каза, че подобни думи не е изричал пред журналистите, които са го написали. Не мога да бъда критерий за това какво е казал един човек, при положение че не съм присъствал", измъкна се партийният заместник на Борисов.

БСП и ДПС поискаха оставката на Валери Симеонов. Под някаква форма за оттегляне на Симеонов заговори и "Воля". "Подигравката, с която патриотите превръщат Бухенвалд в техния си "Дисниленд", е недопустима. Те не са готови да участват във властта, кадрово и политически", възмути се членът на ръководството Стефан Августинов. Буквално минути по-късно партийният водач Веселин Марешки даде крачка назад, прехвърляйки топката към Борисов: "Оставката на Симеонов трябва да я поиска този, който го е назначил".

ДПС пък направо настоя националистите да излязат от властта. "Някаква дебелашка шега вкарва държавата в много неудобна позиция", разгневи се депутатът Хамид Хамид.Възмущение

Думите на Валери Симеонов бяха осъдени от организацията на българските евреи "Шалом" и Централния израилтянски духовен съвет. "Станахме свидетели на грозна проява на неуважение към паметта на милионите невинни жертви, умъртвени в концентрационните лагери по време на Втората световна война. Подобно поведение демонстрира ниска политическа култура и безчувствие към най-голямата трагедия в човешката история. Буди съжаление и тревога, че подобни хора заемат ръководни постове в управлението на страната", казаха двете организации.Още "ценни" кадри

"Пасмина", "примати" - така зам. вътрешният министър от квотата на "Обединени патриоти" Стефан Балабанов нарича бежанците и ромите в свои статуси във "Фейсбук", а заради протест на ромската партия ДРОМ съжалява, че протестиращите на са "понабити", съобщи "Дневник" след справка в профила му. Част от постовете са били изтрити веднага, след като и "Медиапул" пусна информация за тях. Балабанов е бил зам.-кмет на Пещера от 2011 г. Преди това е бил в системата на МВР.

Кога Валери Симеонов казва истината?

16 май 2017 г., пред в. "Сега"

"Несериозни работи. Нямам "Фейсбук", не съм видял снимка, не мога да коментирам. Нацистки ли е поздравът наистина? На база на кое да го оттеглим - че е хитлерист или член на нацистка партия? Глупости. Не вярвам да паднете до нивото на Симов. През 70-те години на миналия век като студент ме водиха в лагера "Бухенвалд". Като се замисля, кой знае какви майтапчийски снимки сме си правили там... Дали някой не може сега да каже: Подавай оставка и се прибирай на село."17 май 2017 г., пред ПИК

"Бях в "Бухенвалд" 79-а година, бяхме студентска компания и не знам кой какви снимки може да извади. Това казах пред една медия, а думите ми бяха извъртяни. Това е грозна и дребна политическа интрига, когато по непроверени данни една девалвирала партия се опитва да си прави политически рейтинг и да формира политическо поведение."17 май 2017 г., balkaninsight.com

"Когато потърсихме Валери Симеонов за коментар в сряда, в телефонен разговор той отрече изобщо да е говорил с в. "Сега" във вторник - с думите: "Това е лъжа, която трябва да бъде опровергана."18 май 2017 г., Бургас

"Този вестник ще бъде съден. Никога, по никакъв начин не съм произнасял думите, изнесени в заглавие, че съм правил шегаджийски снимки в "Бухенвалд". Атакуват кандидатите ни за зам.-министри, за да ме уязвят. Става въпрос за атака срещу правителството. Това се използва за политически цели. Съжалявам, че давам интервю на всеки, който поиска, разчитайки на коректността на журналистите".

"Сега": Категорично стоим зад статията

Вестник "Сега" категорично отхвърля твърденията на Валери Симеонов, че е публикувал невярна информация. Репортерът на "Сега" си е свършил работата съвестно и професионално. На 16 май 2017 г. той е провел два разговора със Симеонов. В първия Симеонов иронично-пламенно защитава зам. министъра Павел Тенев и неговата снимка с нацистки поздрав. Във втория, проведен по инициатива на вицепремиера, Симеонов разказва историята от студентското си пътуване до "Бухенвалд".

Това не е първият, а едва ли ще е и последният случай, в който Валери Симеонов си позволява неуместни шеги на етническа, религиозна и друга основа. До този момент той не се e разграничил, нито е разкритикувал предложения от него заместник министър за снимката с нацистки поздрав. Напротив - продължава да го защитава и да неглижира случилото се.
121
8353
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
121
 Видими 
18 Май 2017 20:31
В центъра на нацисткия скандал вече е Валери Симеонов

Важно е да се следва правоверната терминологична линия.

По тоя норматив дори и Икономедия изостава фатално в трудовото съревнование.
18 Май 2017 20:41
Нацистки скандал?
С две келяви снимки?
Щото ДПС, които организираха всичко, са бели невинни гълъбчета?
Много бързо забравяш, българино...
18 Май 2017 20:43
Не са двете или трите снимки. И да-Валери успя да го превърне в нацистки скандал. Спонтанно. Талант.
18 Май 2017 20:51
Че те нацистите у ГДР масово са минавали в ГЕСП.
И предано са служили на новите си савецки господари...
18 Май 2017 20:55
Значи виновни са ГДР-то, ДПС-то и съветската власт, коалиционният партньор, никога!
18 Май 2017 20:56
Най-вече ГДР-то.
18 Май 2017 21:03
Аре, депесарските лакеи подхванаха...
Гнус.
Винаги са работили срещу българите. А българите нехаят.
И в македонците нехаеха, докато не стана късно...
18 Май 2017 21:04
щурчо
18 Май 2017 20:51

Че те нацистите у ГДР масово са минавали в ГЕСП.

Нещо /линк/ в подкрепа на цвър-цвър?
Искаш да кажеш: голям праз, още един нацист ще се наложи да стане социалист?
18 Май 2017 21:05
В центъра на нацисткия скандал вече е Валери Симеонов

Бе, кво стана с нацистките скандали на лефскарската агитка!?
Ще ги пращат ли в група "Я", ще ги разформироват ли, ще ги преименуват ли пак във "Витоша"!?

Що така будната преса мълчи за нацистко-фашистките скандали на лефскарите!?
----
заб. memento ZUM-gate!
18 Май 2017 21:12
мдам, доста ловко тва си го превърна именно в такъв скандал...

а тенев кротко можеше да си подаде остафката, варелий да си мълчи и така до следващата бомба със закъснител, дето цъка нейде
18 Май 2017 21:16
А помните ли колко години същият този ВС бе в нерушима и любвеобилна коалиция с отряда на наште олигарси за мокри политически поръчки (РБ/ДСБ) - и ни гък...
Помните ли как партията на бургаския олигарх ВС стана "патриотите"!?
Помните ли!?

18 Май 2017 21:17
mi6osp.
18 Май 2017 21:04

Че те нацистите у ГДР масово са минавали в ГЕСП.

Нещо /линк/ в подкрепа на цвър-цвър?

Е, хайде сега, това си е известен исторически факт и няма общо с нашите си съвременни тъпанари.
Ето ти набързо един линк:
Натисни тук
... и малък цитат от линка:
Über die frühere Zugehörigkeit zu nationalsozialistischen Organisationen wird in einem parteiinternen repräsentativen Überblick von 1954 Folgendes dargelegt: 8,6 Prozent der SED-Mitglieder waren NSDAP-Mitglieder.

... демек, 1954 г. 8.6 % от ГЕСП са бивши националсоциалисти (нацисти, или "хитлерофашисти" , комуто както се нрави)

18 Май 2017 21:18
Колко удобно е поведението на Варелито за Борисов... Забелязахте ли как всички се нахвърлиха върху събития с около 40 годишна давност пред очеизвадното одобрение на премиера: "Е кво толкова е станАло, в командировка било момчето, всички правимЕ грешки в командировка".
18 Май 2017 21:19
Юмжагийн Целденбал
18 Май 2017 21:17

Сл. американската космическа програма да я пишем нацистко-хитлеристка и да не я признаваме!
18 Май 2017 21:21
... демек, 1954 г. 8.6 % от ГЕСП са бивши националсоциалисти (нацисти, или "хитлерофашисти" , комуто както се нрави)

Нищо работа, като сравнявам с процента на нашите комунисти,които станаха седесари след 10.11.1989 далеч по-бързо
18 Май 2017 21:22
а тенев кротко можеше да си подаде остафката, варелий да си мълчи и така до следващата бомба със закъснител, дето цъка нейде

Ако имаха мозък, нещата можеха да протекат така:

Тенев: Безкрайно съжалявам, че една безфкусна шега може да се изтълкува като одобрение на една античовешка идеология и тутакси си подавам остафката.

Смионов: Безкрайно съжалявам, че една безфкусна шега лиши госин Тенев от възможността да приложи експертизата си ф съответния ресор, но с нацизма шега не бива, да си патриот не значи, пофтарям, не значи да си нацист, нацизмът е една античовешка идеология, която няма място у нас.

Боко: Безкрайно съжалявам, че една безфкусна шега лиши госин Тенев от възможността да приложи експертизата си ф съответния ресор, и поздравявам госин Смионов за твърдата му позиция срещу нацизма, защото с нацизма шега не бива, да си патриот не значи, пофтарям, не значи да си нацист, нацизмът е една античовешка идеология, която няма място у нас.
18 Май 2017 21:23
американската космическа програма да я пишем нацистко-хитлеристка и да не я признаваме!


имаш предвид забитата свастика на луната?‌
18 Май 2017 21:31
имаш предвид забитата свастика на луната?‌
Высадку Аполлонов на Луну таки снимал Стенли Кубрик Натисни тук
18 Май 2017 21:32
*
18 Май 2017 21:35
Валерката и Тенев се опитват да си прехвърлят вината, докато накрая не се появява Бойко да ги спасява...

https://www.youtube.com/watch?v=Y2jGRLQIUvs
18 Май 2017 21:42
През 70-те години на миналия век като студент ме водиха в лагера "Бухенвалд". Като се замисля, кой знае какви майтапчийски снимки сме си правили там...

Какво по ясно му трябва на Бойко Борисов да да уволни Валери Симеонов ? Или Бойко Борисов е готов да направи всякакви компромиси, включително с антисемитизма, само и само да остане на власт ? На власт на всяка цена, включително и с цената на антисемитизъм ? А дали това няма да му излезе през носа и за съжаление и да донесе много вреди за България ?
18 Май 2017 21:45
Варели с варели. Да бяха правили като тия по-долу, нямаше да имат никакви проблеми с еврочичковците (от нашите, разбира се):

https://img.pravda.ru/image/article/0/7/2/366072.jpeg

18 Май 2017 21:49
Ганий
18 Май 2017 21:19

Сл. американската космическа програма да я пишем нацистко-хитлеристка и да не я признаваме!


Не само, не само...
Може би не си чувал стария виц от 60-те години - как една американска и една съветска ракета се срещнали в космоса и съветската казала - "Тук сме си между нас и няма какво да се преструваме, давай да си приказваме на немски" ...
18 Май 2017 21:50
18 май 2018 г., Бургас

"Този вестник ще бъде съден. Никога, по никакъв начин не съм произнасял думите, изнесени в заглавие, че съм правил шегаджийски снимки в "Бухенвалд". [/red]

Бе това не е ли догодина по същото време?
18 Май 2017 21:51
Безкрайно съжалявам, че ... и тутакси си подавам остафката.


И защо заради неколцина журналя и форумци във в-к "Сега" да си подава оставката.
Че той реално не е направил нищо като зам.министър, за което да си подава оставката като зам.министър.
Също така в биографията му няма нищо, което да го свързва с пронацистки организации и мероприятия.
Това момче стана поредната жертва на комплексирана и истериясала група хора в българското общество, както и на умели политически манипулатори.
18 Май 2017 21:52
истериясала


18 Май 2017 21:55
Юмжагийн Целденбал 18 Май 2017 21:49
Не само, не само...
Може би не си чувал стария виц от 60-те години - как една американска и една съветска ракета се срещнали в космоса и съветската казала - "Тук сме си между нас и няма какво да се преструваме, давай да си приказваме на немски" ...

Не знам, не знам...
Немчугите това-онова, голееееееееееми техничари, мноооооооого дисциплинирани, мноооооооооого работливи, найййййййййй-добрите войници, пък голям пердах по войните...
18 Май 2017 21:56
Ама вие верно ли си мислите, че тази буря ще прелее чашата? Ще натрупа трафик в този и някои други форуми, толкоз. Народът му дреме, народът прави балове на гордите зрелостници, сАди пипер и домати и пръска дръвчета. Боли го фара за нацисти, семити, антисемити и Шалом. Псува безадресно политиците, но харесва Бойко, мрази комшията или колегата- защото крадат по- успешно от него. Ей такива едни, простички неща.
18 Май 2017 21:58
И защо заради неколцина журналя и форумци във в-к "Сега" да си подава оставката.

вече я подаде. По моя начин това щеше да е достатъчно.
Сега на пангара е неговият партиен, с извинение, ръководител и последен бушон преди...Боко.
18 Май 2017 21:58
SgtTroy


Виж, сега, пич.
Не е необходимо да ми показваш колко си умен, поправяйки някаква грешка в нечий (моя) пост.
18 Май 2017 22:00
вече я подаде. По моя начин това щеше да е достатъчно.


Изобщо не трябваше да подава оставка.
18 Май 2017 22:02
Да се маха и никога да не заема държавна служба, аман от
идиоти, аман.
18 Май 2017 22:04
Изобщо не трябваше да подава оставка.

това мнение е ирелевантно, защото той си подаде остафката, и то по-особено контрапродуктивен начин.
18 Май 2017 22:07
human_capital 18 Май 2017 21:32
Чърчил печели.
18 Май 2017 22:10
Немчугите това-онова, голееееееееееми техничари, мноооооооого дисциплинирани, мноооооооооого работливи, найййййййййй-добрите войници, пък голям пердах по войните


Един по-прецизен и професионален / а не аматьорски в стил кръчмата у наше село / анализ би показал, че загубите на немците в редица войни / факт ! / се дължат на много фактори, но липсата на технически и военни умения не са между тях. А кои са те може да се види от тези, които могат да четат с разбиране.
18 Май 2017 22:17
Dax
18 Май 2017 22:10

Сетих се за нещо - май на Бисмарк го приписват!

Към фелдмаршалите: "Вие завземете която и да е територия, пък винаги ще се намеря юристи, които да оправдаят този акт!"
18 Май 2017 22:54
18 май 2018 г., Бургас

"Този вестник ще бъде съден.

Гали-ба и в бъдещето 'зехте за видите, а...
Излагация на килограм, евтино продавамеееее, ке има за 'сички
18 Май 2017 22:56
Ясно е, че някои с хъшлашко поведение, попаднали не на място и в грешно време, могат да загорят манджата, но не бива да се изхвърля и тенджерата, при положение, че с малко усилие може да се почисти.
Май поизсилване има от всички участници. Дървото се клати доста силно и освен котките ще изпопадат и цветовете, та чак и листата. Политиката си е цирк отвсякъде, но в един момент ти идва нагорно да следваш просташките шегички на клоунадата. Няма ли най-после да мине, за истинска радост на зрителите, продавачът на вафлени пури, пълни с розов крем?...
18 Май 2017 23:09
Обективната необходимост, Форца, прави Сашодончевата медия по-правоверна и от Иконо медията...
18 Май 2017 23:19
Мисля, че на всички стана ясно, че човекът е почтен и добър професионалист. Когато е бил избиран за поста за зам.-министър, не съм го избирал по профила му в социалната мрежа, а съм го избирал по неговото професионални качества, в които нямам никакво съмнение.

Ако приемем, че този човек е наистина добър специалист (а доказателства за противното все още не са представени), вие от 'Клуба на Руските Зетьове и Снахи' нали не се чудите защо България е на това дередже? Принципа е: не е важно дали е добър специалист - важно е да го оплюем, той за какъв се мисли?
Може кретен да е, но да е от наш'те.
Чудя се, какви ли снимки са унищожили вашите другари от ДС, когато запалиха Партийния Дом??
18 Май 2017 23:28
Това, което човек сам си направи и Господ не може да му помогне.
Казват, че на когото Господ му вземе акъла, поне му носи късмета със себе си. То късметът пристигна, но простотията го задмина.
И какво ще правим сега, когато се насрахме в гащите? Просто тия неизчезващи комунисти са висша форма на човешката пошлост.
18 Май 2017 23:30
Принципа е: не е важно дали е добър специалист - важно е да го оплюем, той за какъв се мисли?
Варели по кво е спецялист?
18 Май 2017 23:37
Няма никакъв "нацистки скандал". Има соцлиберасткопотурнашка истерия на мизерно непеошко ниво. Има жалки вопли към поредна амбасадорска активност срещу правителството с оглед неговото унижение при евентуално отстраняване на "Обединени патриоти". от властта в кабинета. Има заешка тупурдия за прикриване на страха от евентуалната оставка на кабинета с последващи избори, на които ГЕРБ и т. нар. националисти ще вземат още повече гласове.
18 Май 2017 23:42
Не симпатизирам нито на т. нар. националисти, нито на гербаджиите, както е известно на повечето форумци. В случая имаме разлаяли се срещу тях доста по-големи гадняри и врагове на българщината, срещу тях съм, а не в защита на симеоновци, сидеровци и подобни.
19 Май 2017 00:26
Няма никакъв "нацистки скандал". Има соцлиберасткопотурнашка истерия на мизерно непеошко ниво.

Искрено ме развесели. "Нацистки скандал" е просто много меко казано, защото скандалът далеч надхвърля, както проста подкрепа за нацизма, така и прост антисемитизъм.

Тук става въпрос за отношение към политически похвати. За това дали е весело да убиваш хора, които не са ти симпатични в концлагери. Весело ли е ?

Няма съмнение, че много от подкрепящите Валери Симеонов и не виждащи проблем в изказванията и поведението му, не просто подкрепят концлагерите, но тайничко и по-явно си мечтаят да претопят в тях всички, които са различни от тях, като почнат от циганите, турците и евреите.

Помните ли как възникна "Циганите на Сатурн" ? Щото масата на тогавашната "Атака" и на същия Валери Симеонов, скандираше "Циганите на сапун", но някой се изхитри да го измени в по "безобидно".

Въпреки някой други, аз считам, че всеки има право на своите убеждения, дори и да са ужасни. Недопустимо е, обаче, включително и заради това всеки да може да има своите убеждения, такива, които считат, че политическите им противници и въобще различните от тях, трябва да бъдат правени на сапун в концлагери и се развеселяват от това, да имат какъвто и да е достъп до управлението на държавата. Щото не просто са тъпи. Опасни са. Включително и за себе си.
19 Май 2017 00:46
Има заешка тупурдия за прикриване на страха от евентуалната оставка на кабинета с последващи избори, на които ГЕРБ и т. нар. националисти ще вземат още повече гласове.
...за да правят още по-големи гафове.

При това всички много добре знаем, че тези гафове са най-невинният ефект от всичко, което изпонатвори ГЕРБ, достойният наследник и продължител на БСП, ДПС и НДСВ във властта, въплътил в дела и документи най-светлите им завети.

Изпонатвориха ги такива, че вече хората гласуват за тях просто от ужас, че ако не захранват този Молох с нови и нови жертви, ще стане още по-зле. Защото вече читаво не остана от държавата.

На какво да се надяваме, впрочем?
На циганите с тяхната жизненост?
Прочее, нека легнем на дъното да чакаме кротко да отмине мътното и се избистри. Нямаме сега полезен ход, освен да се опазим да не помагаме на злото.
19 Май 2017 07:46

Simplicissima
19 Май 2017 08:05
не просто подкрепят концлагерите, но тайничко и по-явно си мечтаят да претопят в тях всички, които са различни от тях, като почнат от циганите, турците и евреите.[/quote] Че това, "претапя ето" е висша евро-Антлантическия ценност. Наричат я сега "интеграция". А правоверните либертасти вместо "концлагер" "благоустрояват" гетата с "внос" на талибани и други джигити.
И да за тази модерна простащина Валери Симеонов Ви е виновен. То, на простака все някой му пречи, било с римски поздрав или актьорска интерпретация.
19 Май 2017 08:23
Съдейки по мненията под статията, нацизмът в съзнанието на българина е окончателно оправдан.
19 Май 2017 08:29
А Корни потупа свойски по рамото новото откритие на червените, Крум Зарков Бюбюнкьов, когато каза в ефир , че стягат лагерите заедно с едни генерали.
Всъщност сорбонският възпитаник беше откровен, но...
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД