:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Борисов нареди ръководството на партията в Добрич и областта да бъде отстранено
Източникът на замърсяването не е установен
От банката са давани пари и на Д.П., твърдят адвокатите на Цветан Василев
Военният министър Красимир Каракачанов е пратил молба до руската компания да изчисли колко би струвала операцията
Спортният арбитраж отмени оправдателното решение на комисията към БОК
Той трябва да плати и 400 000 евро на роднините на загиналия
Агитката на "Левски" тормози футболистите на "Хайдук"
СТАТИСТИКИ
Общо 340,418,547
Активни 722
Страници 27,558
За един ден 1,302,066
Реконтра

Животът ни като виц

Мостът на звонковата дружба.
Първо най-важното - до края на октомври ще сме готови с европредседателството. Това може да стане, като се използва челният опит от строителството на магистрали, при което главното е всеки месец да се реже лента. За съжаление другият опит от строителството на магистралите, горчивият, показва, че най-вероятно шестте месеца на нашето европредседателство ще бъдат пълни с ремонти, движение само по едната тръба на тунела, напуквания, пропадания, свличания... Нейсе, вместо пепел да му турим виц: Вече трябва да се пресича още по-внимателно, понеже децата, израснали с GTA и Need For Speed, започнаха да вземат шофьорски книжки.

Забраната за строежи по Черноморието ще бъде отложена - то светлото бъдеще се отлага многократно, та за една забрана за строежи ли ще правим въпрос. Все пак да не отлагаме прекалено много, че прави лошо впечатление, да се застроява наред и да се свърши тази мъка. Да се застрои, но как? Има как! Отново челен опит, този път от по-далечното минало, от времето на бригадите, съботниците, плавателните канали и ломските ямки. С усилията на цялото население за няколко летни бригади и с не чак толкова много съботници и хотелите ще бъдат издигнати, и обекти от национален интерес като крайбрежните алеи във Варна, дюните в Слънчев бряг и жабуняците на Камчия ще бъдат тържествено ликвидирани за всеобщо облекчение. Подробности за законопроекта с виц: В нашите депутати удивително хармонично се съчетават повишеният социален статус с понижената социална отговорност.

Румънците откриха ново газово находище, оценявано на 4 милиарда евро. Уреждат се някои хора! Най-голямото откритие, което напоследък е правено в България, е, че дишаме най-мръсния въздух в Европа. Несправедливо е! Едни добиват газове посредством сондажи, а други чрез изпускането им. Но да се върнем на румънските милиарди - те са повод за завист, но са и възможност, ала за това след малко, сега румънски виц: Граф Дракула така се насвятка, че отиде с компанията да посреща Джулая.

До четири години учителските заплати ще се удвоят, минимални пенсии ще растат, стари пенсии ще се преизчисляват. Ще богатее народът. А откъде пари? От Румъния! Румънците тези 4 милиарда няма да ги трупат под дюшеците, парите са, за да се харчат. Добре, обаче знаем какво става с хора, които внезапно получат големи суми, примерно от хазарт (а да откриеш газово находище си е все едно да удариш джакпота) - кой се пропива, кой натирва жена си, кой бял ден не вижда от рекетьори. Пък и редно е румънците да почерпят. Освен това не сме чули в Румъния да се предвижда удвояване на учителските заплати и повишаване на пенсии, те и без това са по-високи от българските, тоест на съседите явно пари не им трябват. Абе, румънци, дайте пари, бе!!! А ние в това време ще си разкажем виц: С радост приемам съвети, написани върху стодоларови банкноти.

Сега Achtung - онзи ден бяха лансирани патриотични идеи за ограничаване на раждаемостта при безотговорните родители. С радост се забелязва еволюиране спрямо образците от миналия век - добавен е елементът "доброволно самоограничаване". Как може да стане това? Напълно реално е посредством собственоръчно връзване на фльонга на съответния инструмент (в никакъв случай на възел, за да може бързо да бъде използван по другото му предназначение!) Сега да обърнем внимание и на отговорните родители с виц:

- Сине, намерих в стаята ти презерватив.

- Добре, дядо.

- Защо, дядо?!

- Защото аз вчера не го намерих.
 А бяха млади... Носталгия.
1
1088
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД