:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 243
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Дипломат от САЩ изготвил план за обединение на албанците

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Албанският парламент успя едва наскоро, след четвърти опит, да избере новия президент на страната в лицето на Илир Мета (на преден план). Това се дължи на продължаващата политическа криза в страната.
Американският дипломат и бивш ръководител на мисията на Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (ОССЕ) в Косово Уилям Уокър е изготвил план за обединението на всички албанци, съобщи македонското електронно издание "Телеграф". "Проектът, по който работя, е за всички албанци в Косово, диаспората, в Албания. Това е съвместен проект за тяхното обединение. Албанците по света бяха обединени единствено заради освобождаването на Косово. Бях с тях, когато обявиха независимост, сега е време за последната стъпка - всички да бъдем заедно", подчерта той.

Уилям Уокър е един от най-спорните дипломати и голям привърженик на албанците. Той имаше водеща роля за бомбардирането на Сърбия през 1999 г. от самолетите на НАТО, припомня "Телеграф".

Американският Конгрес изпрати 15-членна делегация на Западните Балкани, чиято задача е да провери работата на посолствата на САЩ. Водената от председателя на Комисията за правосъдие в Сената Боб Гуудлат делегация ще посети Гърция, Босна, Албания, Македония, Косово и Италия, съобщи изданието "Американ спектейтър".

---------

15-членна делегация изпрати американския Конгрес на Западните Балкани.
1
1595
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
11 Май 2017 05:21
Кюрдска държава, обединение на албанците. Натирване на ислямското население към Европа. САЩ враг ли са на същата????????
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД