×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Само през 2017 г. в Мексико са убити 25 339 души
45-годишният Есам ел Хадари спаси дузпа, но Саудитска Арабия би с 2:1
Към него се създава Обществен съвет по физическо възпитание и спорт
Той нямал право да влиза в Щатите заради посещение в Иран
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 386,180,371
Активни 1,618
Страници 116,728
За един ден 1,302,066

Радев се усъмни в договорите за строежа на оградата с Турция

 


Президентът Румен Радев ще настоява да излезе истината около договорите за строежа на оградата с Турция, която вече струва 200 млн. лв. „Съществуват редица смущаващи факти относно договорите, според които се финансира двуредова ограда, но се изгражда едноредова. Ще настоявам истината да бъде изяснена”, заяви държавният глава по време на посещението си в Хасково днес. Двуредовата ограда започна да се изгражда по времето на второто правителство на ГЕРБ. Част от оградата обаче беше решено да е едноредова, тъй като теренът е труден. Става дума за района на Малко Търново, където беше решено да има едноредови участъци.
Според президента ситуацията напомня за синдрома Чернобил. Длъжностни лица и отговорни институции са изложили на потенциален риск живота и здравето на хората.„За проблема се е знаело още от септември месец миналата година, а ние разбираме чак сега. Информацията е укривана”, подчерта държавният глава. Действията на служебното правителство във връзка с проблема с питейната вода в Хасково са адекватни и своевременни. Това заяви президентът Румен Радев след срещата си с областния управител на област Хасково Минко Ангелов и с кмета на града Добри Беливанов. Местната власт, с подкрепата на държавата, полага максимални усилия за разрешаване на проблема. Областният управител и кметът на Хасково са уверили президента, че се търсят алтернативни водоизточници, които да гарантират здравето на хората. Надеждата на всички е, че няма да се стигне до воден режим в града. Помолен да коментира работата на служебното правителство държавният глава даде висока оценка за организацията и провеждането на открити, честни и справедливи избори, както и на работата по подготовката на председателството на Съвета на ЕС, която се движи по график. „Констултациите с парламентарно представените партии започват следващата седмица. В понеделник са срещите с Обединените патриоти, ДПС и Воля”, обяви президентът Румен Радев.
21
3242
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
21
 Видими 
21 Април 2017 16:22
много пъти споменавах аз и други тук, че тая ограда файда никаква а само печалба за 1-2 фирми. никога герп не имал и намерение да спира навлеците.
едни табели едни мини /светлинни шумови димни/ едни серизни гранични служители и Няма да има мигрантски натиск. а с 2 милиона всичко щеше да е ОК.
а сега кесат по кръчми и преточват бензин и нафта и се ослушват къде дават $ трафикантите.
та чак гръмнаха някак с рикошет мигрант. щото не искал да си плати...
21 Април 2017 16:24
Ся Валерката, дето иска нови дивизиони СКЪД по южната граница, да се изкаже правдиво
21 Април 2017 16:29
Ало шефе, къде спа два месеца, че чак СЕГА се усъмняваш? Скоро няма да имаш никакъв достъп до каквото и да е, разтревожил се след дъжд качулка...
21 Април 2017 16:35
*
21 Април 2017 16:47
Варели, бидони и ператници яко се нагушиха от тази ограда. Като пеликани им станаха гушите.
21 Април 2017 16:51
Колкото до урана, на др.Радев не му ли е известно, че той винаги се е намирал в земята, винаги водата е разтваряла част от него и винаги хората са го приемали?
Сега излизат резултатите от анализите. Има редица други вредни компоненти във водата, която пием (манган, желязо, олово, мед, цинк, пестициди, фунгициди, торове...). Някои от минералните води също съдържат тежки метали (шт!), има радиоактивни води (за лечение)... Дори хисарската вода може да се пие не повече от седмица...
Колкото до до оградата, Орешарски я започна едноредова...
http://www.bpost.bg/uploads/images/2/766-7759-3_wide.jpg


21 Април 2017 16:53
Какво има за усъмняване? Щом нещо се прави от ГЕРБ, значи цената му е не просто на световно равнище, ами направо за Гинес.
Ограда, шосета, саниране, дъги и тангенти, водни цикли - където се бръкне, все разценки, гаче строят на Луната.
Само дето "ти си го избра" е взел превръзката на Темида и е в блажен сън.
21 Април 2017 17:27
Колкото до до оградата, Орешарски я започна едноредова...
http://www.bpost.bg/uploads/images/2/766-7759-3_wide.jpg


Орешарски плащаше за едноредова и правеше едноредова. ОПГ то плаща за триредова и строи едноредова.
21 Април 2017 18:12
Е как няма да се усъмни човека?То и за децата е ясно какво ще става!
21 Април 2017 18:56
Може да е прочел некой и друг коментар в Форумо по тоя въпрос..
21 Април 2017 19:50
Президентът Румен Радев ще настоява да излезе истината около договорите за строежа на оградата с Турция, която вече струва 200 млн. лв.


Това добре. Обаче защо не иска да излезе истината и за милиардите от КТБ? Защо не иска да разсекрети стенограмите от заседанията при Плевнелиев?
21 Април 2017 19:59
Господин Радев,
съмненията са отдавна и в публичното простанство и не веднъж са изказвани обосновани предположения за дъх на стари чорапи. широко затворените очи не са оправдание.
21 Април 2017 20:13
Президентът Румен Радев ще настоява да излезе истината около договорите за строежа на оградата с Турция, която вече струва 200 млн. лв.

и пред коя цацаратура по-точно ще настоява! защото на повечето хора им е ясно че това е дебела далавера, ама какво от това.
21 Април 2017 20:33
Да живее г-н Бойко Борисов - най-великия строител на евтини огради !
Да живеят Той и Пухкавата дама Павлова - най-великите спецове по саниране на сгради с народни пари !
/ Само дитирамби ще пиша /
21 Април 2017 20:35
Вуте е кАзал- требва да си имаме доверие, че иначе започват едни съмнения и нема начин да не ме фанеш. На Варелката нещо му готвят. Подпукаха го от много страни.
21 Април 2017 21:00
Още по зле ще става, след като ОПГ ЕРБ с измами и принуда се докопа до властта, в съдружие с низходящи на партизани от бригадата "Чавдар" и ОПГ ОП.
21 Април 2017 22:13
Sir_Lanselot
2017-04-21 21:00:07
Вие разбирате ли се, какво искате да кажете?
21 Април 2017 23:23
Солидарен съм с Бай Драган,че за такъв чиляк като Магнолиев само yбави работи се пишат. Ся,то и на мен ми се ще да изпраскам нещо в ямб или хорей,но поради некадърност,признавам-не мога.Ама понеже трябва все пак да има баланс,може да Мy дръпнем и една лека дрyгарска критика.Примерно,че е слаб на тенис или много пада за дyзпа.
22 Април 2017 00:49
Радев се усъмни в договорите за строежа на оградата с Турция

Ние също се съмняваме не само в договорите, но и в качеството на оградата.
22 Април 2017 07:56
Радев се усъмни в договорите


Когато изглежда съмнително, значи няма съмнение ! /не помня кой го беше казал/
22 Април 2017 08:05
Ние пък се съмняваме кога онова от президенството е откровен, казва, че армията е в лошо състояние а той е бил един от първите трима в нея, тогава не виждаше ли? Казва, че не е бил комунист пък после мрънка, като такъв на разпит, казва че ще прави политиката в България а пък козирува в Брюксел, казва че е против санкциите срущу Русия, пък в Брюксел мълчи, като ...а, та кога да му вярваме на това лъжливо овчарче?
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД