:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Вероятно става дума за изпитания на въоръжението им
Вицепремиерът от НФСБ се грижел за интересите на "Цеко"
Те са намерени след убийството на дядо им, за което са обвинени майка им и баща им
СТАТИСТИКИ
Общо 369,620,378
Активни 1,860
Страници 120,918
За един ден 1,302,066

БНБ отчита спад на инвестициите

 

По предварителни данни на БНБ, преките инвестиции в страната за януари – февруари 2017 година са с близо 60 милиона евро по-малко в сравнение със същия период на миналата година. Все пак през февруари спрямо януари тази година, преките инвестиции са се увеличили, предаде БНР.
Износът на стоки за февруари 2017-а се повишава с 23 на сто в сравнение с 2016-а. Нараства и вносът за същия период, съобщават от БНБ.
6
1102
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
6
 Видими 
21 Април 2017 15:02
Заглавието може да бъде и друго - цитирам:

през февруари спрямо януари тази година, преките инвестиции са се увеличили
21 Април 2017 15:07
След като успешният министър Лукарски беше несправедливо сменен, подопечната му Агенция за чуждестранни инвестиции очевидно е изпаднала в дълбока депресия Ако бяха оставили този икономически гуру да доразвихри своя талант, сега инвестициите щяха да са по поне 10 млрд. на седмица
21 Април 2017 15:18
Миналата година беше с рекордно ниски инвестиции. Тази година явно ще чупим рекорда. Гарантирано от ГЕРБ!
21 Април 2017 15:26
Миналата година международната обстановка бе виновна, а сега служебното правителство. С появата на новото правителство нещата ще се оправят, ще потекат реки от мед.
21 Април 2017 15:37
При мотивирани законотворци,може реки от мед,фабрики за фотосолари и екологични зелени сертификати да потекат.Интересно е, синдика как ще процедира с 1000 те декара ,за 25 години,включени в договора? : "...През 2012 година, германският холдинг подписва договор с община Две могили, област Русенска, за създаването на плантации за дървесина. Инвеститорът получава за 25 години хиляда декара необработваема земя в землищата на селата Батишница, Острица и Бъзовец. Трябвало е да открие между 30 и 40 работни места в плантацията. В тях да се отглеждат четири вида дървета за производство на мебели, паркети, яхти и парапети. Качественият материал да се добива от култивирана бяла акация (Робиния), череша, черница и черен орех. Насажденията да имат екологичен сертификат за трайно отглеждани дървесни видове от Международната организация по горите FSC. В целия проект първоначално на хартия са инвестирани 36 милиона лева. Фирма „Лигнум” е обявена за Инвеститор номер едно на 2011 година в Община Попово. " Как парите на хиляди германци изгоряха в България https://vesti.bg/bulgaria/kak-parite-na-hiliadi-germanci-izgoriaha-v-bylgariia-6068162
22 Април 2017 08:08
Нараства износа на суровини, зърно и необработен дървен материал, нараства обаче и вноса на скъпи германски возила и купища всякакви китайски ефтинджоси.
А, имало и някакви там инвестиции /Ти да видиш !/.
Дошли някакви лукави гърчоля, впрегнали сиромасите на цели общини да им работят, нищо не им платили и изчезнали - инвестиция !
Дошли разни чехи и австрийци, пребарали ЕРП-тата, един лев инвестиция не направили, защото отчитат огромни разходи за "АУТСОРСИНГ", платен на едни фирми някъде в необятните Лихтенщайн и Монако.
После идват едни 2000 чиновничКи от БНБ /национална банка на страна , която от 20 г. има валутен борд!/ и правят едни "отчети", за да си оправдаят тлъстите заплати.
Ей такива едни работи, господа !
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД